fbpx
Layanan Tambah Tambah Sampeyan Sampeyan Perlu
05 / 25 / 2018
Apa Pesenan Pengiriman Drop CSV
Top 10 Cara Pangiriman kanggo Dropshipping + Shopify utawa WooCommerce
05 / 28 / 2018

Kepiye Miwiti Bisnis Pengiriman Selehake?

Pangiriman gulung minangka model bisnis sing populer banget kanggo para wirausaha anyar, utamane Gen Xers lan Millennial. Amarga ora mbutuhake kapasitas finansial dhuwur. Ngethok biaya operasional uga ngirit wektu. Mulane, sampeyan bisa fokus kabeh upaya kanggo akuisisi pelanggan. Sampeyan ora prelu nyedhiyakake stok utawa ngatasi barang sing adol.

Sampeyan bisa ngetrapake model pengiriman gulung ing situs web e-commerce. Sampeyan adol produk lan tuku saka supplier lan manufaktur pihak katelu. Banjur bakal menehi hasil karo pesenan. Dadi sampeyan bisa miwiti bisnis ngeculake kanthi dana winates. Sampeyan bisa miwiti nganggo langkah-langkah ing ngisor iki.

1. Pilih ceruk

Ceruk sing dipilih kudu dadi fokus ing laser lan sampeyan pancen kepengin banget. Yen ora, bakal angel mbukak pasar. Lan sampeyan bakal luwih gampang nguat semangat yen ora kepenak babagan perkara kasebut. Amarga bakal entuk akeh karya kanthi sukses bisa nyetop bisnis pengiriman. Ing ngisor iki sawetara perkara sing nimbang:

  • Nggoleki bathi sing apik. Pilih ceruk kanthi produk sing luwih dhuwur. Apa sampeyan adol barang $ 20 utawa $ 1500 siji, beban kerja sing dibutuhake kudu padha. Apa sing sampeyan butuhake yaiku fokus ing pemasaran lan akuisisi pelanggan, yen sampeyan nglakokake.
  • Biaya pengiriman murah. Temokake barang tartamtu sing sithik ing biaya pengiriman. Menehi pilihan kanggo menehi pengiriman gratis menyang pelanggan. Lan nyerep biaya kasebut minangka biaya pemasaran kanggo ngasilake dodolan. Cocog kanggo sampeyan yen supplier utawa produsen bakal nangani pengiriman produk. Nanging bakal nggawe pelanggan ora seneng yen biaya pengiriman uga luwih dhuwur.
  • Dorong panuku kanthi penghasilan sing bisa dienggo. Yen fokus ing nyopir lalu lintas menyang situs web, sampeyan pengin ngalami tingkat konversi sing paling dhuwur amarga umume pengunjung ora bakal bali maneh. Produk sing adol kudu ngrangsang para pelanggan lan njaluk banding karo kemampuan finansial nalika tuku.
  • Terus aktif. Gunakake Google Keyword Planner lan Trends kanggo mriksa sawetara istilah telusuran umum. Lan nggawe hubungane karo ceruk sing cocog. Sampeyan mati ing banyu malah wiwit diwiwiti, yen ora ana sing nggoleki produk sing rencana kanggo adol.
  • Gawe merek sampeyan. Usaha pengiriman gulung sampeyan bakal duwe nilai liyane yen sampeyan bisa mbayar ulang. Sampeyan bisa ngliwati kaya sing sampeyan dhewe. Banjur, goleki produk utawa garis. Dadi sampeyan bisa menehi label putih lan adol merek sampeyan dhewe karo paket lan merek khusus.
  • Jual barang sing ora biasa. Pilih sing ora bisa ditemokake karo para pelanggan. Kanthi ngono, sampeyan bakal luwih kepenak karo pelanggan potensial.

2. Nindakake riset sing kompetitif

Elinga, sampeyan bakal saingan karo operator pengiriman gulung liyane uga raksasa ritel, kaya Walmart lan Amazon. Iki minangka salah paham sing umum. Umume nggoleki produk tanpa kompetisi. Tegese ora ana panjaluk.

Ana akeh sebab apa produk bisa uga ora duwe kompetisi akeh, kayata biaya pengiriman sing akeh, pemasok sing ala, masalah manufaktur utawa bathi bathi sing kurang. Goleki produk kanthi kompetisi. Iki nuduhake ana panjaluk sing dhuwur lan model bisnis bisa lestari.

3. Ngamanake pemasok

Mitra karo supplier sing salah bisa ngrusak bisnis sampeyan. Dadi penting kanggo sampeyan ora cepet-cepet. Tindakake rajin sing cocog. Umume supplier pengiriman sing ana ing jaban rangkah. Dadi nggawe komunikasi iku penting banget saka segi kecepatan tanggapan lan pangerten bebarengan. Yen sampeyan ora 100% yakin karo dheweke, terus dipikir.

Wong nggunakake vendor Aliexpress lan eBay. Nanging pemasok pengiriman gulung dheweke ngalami akeh masalah ing platform kasebut. Dadi, sing paling akeh ganti dadi platform liyane kaya CJ Dropshipping. Mangkene artikel sing ngandhani napa wonge metu saka Aliexpress.

Coba sinau saka path wirausaha liyane ing jaman kepungkur. Ana akeh sumber informasi sing kasedhiya, saka blog lan blog blog menyang tsubreddit babagan pengiriman gulung. Iki minangka topik sing populer sing bisa mbantu sampeyan supaya kesalahan kesalahan supplier.

4. Wangun situs web e-commerce

Cara paling cepet kanggo ngluncurake situs web yaiku nggunakake platform e-commerce sing gampang kaya Shopify lan WooCommerce uga kasedhiya ing Amazon, Etsy, eBay lsp. Dheweke ndhukung model bisnis pengiriman. Sampeyan ora mbutuhake latar mburi teknologi supaya bisa mlaku lan mlaku. Lan sampeyan duwe akeh aplikasi kanggo mbantu nambah dodolan.

Sanajan sampeyan duwe anggaran gedhe sing ngidini sampeyan nyewa desain web lan perusahaan pangembangan nggawe solusi khusus, luwih becik nggunakake salah sawijining pilihan plug-play, utamane ing wiwitan. Sawise sampeyan dikembangake lan entuk bathi, sampeyan banjur bisa ngupayakake pangaturan dhewe ing situs web.

5. Nggawe rencana kanggo akuisisi pelanggan

Entuk produk lan situs web sing apik banget. Nanging sampeyan ora duwe perusahaan sing nyata tanpa pelanggan sing pengin tuku. Ana akeh cara kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial. Nanging, miwiti kampanye iklan Facebook minangka alternatif paling sukses.

Iki ngidini sampeyan ngasilake dodolan lan hasil wiwit wiwitan. Lan bisa nyebabake cepet skala. Facebook ngidini sampeyan nggawa produk kanthi langsung ing sadurunge para pamirsa sing ditargetake. Iki bakal menehi kesempatan kanggo langsung saingan karo merek lan pengecer paling gedhe.

Sampeyan kudu mikir jangka panjang, lan sampeyan uga bisa musatake ing optimisasi mesin telusuran lan pemasaran email. Wiwit wiwitan, ngumpulake email lan atur urutan email kanthi otomatis menehi diskon lan nawakake khusus. Minangka cara sing gampang kanggo nggunakke basis pelanggan sing ana lan ngasilake penghasilan tanpa mbuwang tambahan kanggo iklan lan pemasaran.

6. Menganalisis lan ngoptimalake

Sampeyan kudu nglacak kabeh data lan metrik sing kasedhiya kanggo tuwuh bisnis. Iki kalebu lalu lintas saka Google Analytics lan data piksel konversi saka Facebook, yen sampeyan minangka saluran utama kanggo akuisisi pelanggan. Kanthi ngawasi saben konversi - pangerten saka ngendi pelanggan lan arah apa sing dituju ing situs web sampeyan sing pungkasane nggawe transaksi - sampeyan bisa menehi ukuran apa sing bisa digunakake lan mbusak apa sing ora.

Sampeyan ora bakal duwe solusi kanggo iklan utawa pemasaran. Sampeyan kudu terus-terusan nyoba kesempatan anyar lan nyetel kampanye saiki, supaya sampeyan bisa ngerti kapan nglampahi kampanye ngoptimalake utawa nggeser.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!