fbpx
CJ APP Dipindhah menyang Hosting Anyar, Sampeyan Sampeyan kudu Mbusak Cache DNS Sampeyan
05 / 30 / 2018
Kepiye Tuku Inventori utawa Grosir ing CJ APP?
06 / 05 / 2018

Cara Sambungake ShipStation Kanthi manual?

Yen sampeyan duwe toko online sing ana karo ShipStaion, sampeyan bisa milih nyambungake akun ShipStation menyang CJDropshipping APP. Kanthi cara iki, CJDropshipping bakal nindakake pesenan sampeyan kanthi produk-produk berkualitas sing apik lan wektu pangiriman sing apik.

Nanging, kepiye nyambungake akun ShipStation karo CJDropshipping APP?

  1. Mlebet akun ShipStation:
  2. Kaca Sugeng -> pandhu arah -> Setelan akun
  3. Akun -> API Setelan -> API kunci -> Nggawe Tombol API
  4. Salin lan tempel API Keys & Rahasia API sing bakal dibutuhake nalika nyoba menehi akun ShipStation karo CJDropshipping
  5. Sawise sampeyan njaluk API Keys lan Rahasia API, mangga pasang ing sistem CJ kanggo nemokake kaca wewenang ShipStation kaya gambar ing ngisor iki.

Ngeklik Tambah Toko, kaca wewenang bakal muncul. Isikan informasi sing dibutuhake, API Keys lan Rahasia API sampeyan wis ngasilake saka sistem ShipStation.

Nganti saiki, prosedur kabeh nyambungake akun ShipStation wis rampung.

Facebook Komentar