fbpx
Cara Sambungake ShipStation Kanthi manual?
06 / 05 / 2018
US WAREHOUSE SUPER DEAL!
06 / 11 / 2018

Kepiye Tuku Inventori utawa Grosir ing CJ APP?

Yen sampeyan pengin pengiriman luwih cepet langsung saka pengiriman domestik AS utawa nyegah produk saka kekurangan saham, mula sampeyan kudu tuku persediaan pribadi, tegese saham mung kasedhiya kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa nggunakake persediaan iki kanggo nyuda rega produk ing pesenan sabanjure) lan digawa menyang gudang kita ing AS. Uga, sampeyan bisa nggawe order grosir lan njaluk menyang endi wae sing dikarepake.

  1. Mlebet akun ing app.cjdropshipping.com banjur klik Pasar utawa Dhaptar Tuku >> Tambah TukuPasar CJ
  2. Goleki produk SKU sing pengin dituku.
  3. Klik tombol abang Tambah ing Cart yen sampeyan nemokake produk kasebut.
  4. Pilih varian sing pengin dituku lan tambah jumlahe >> Tambah
  5. Pilih varian produk sing arep dituku, sampeyan uga bisa nambahi jumlah utawa mbusak uga. >> Konfirmasi
  6. Yen sampeyan bakal ngirim tuku iki menyang panggonan liya (Grosir), sampeyan bisa nglebokake alamat tujuan banjur kita bakal menyang alamat sing dijaluk.
  7. Yen sampeyan bakal nggawe minangka persediaan ing gudang kita, sampeyan bisa milih Tambah menyang Inventory >> Pilih Warehouse >> Kirim pesen kasebut.
  8. Ora preduli gaya tuku apa sing dikepengini, sampeyan bisa nerusake pambayaran kasebut.
  9. Sampeyan bisa mriksa status pesenan ing dhaptar tuku yen sampeyan wis nggawe pesenan pisanan, lan uga ndeleng utawa ndownload invoice ing kene.
  10. Yen tuku kanggo tujuan persediaan, sampeyan bisa pindhah >> Inventorianku kanggo mriksa saham sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake pesenan pangiriman nggunakake persediaan kasebut.
  11. Amarga kita mesthi nganyari sistem, yen ana sawetara kaca sing ana bedane, sampeyan kudu ngetutake tutorial anyar utawa langkah-langkah kanthi tuntunan. Konsep sistem ora bakal diganti. Matur suwun

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!