fbpx
CJ APP Dipindhah menyang Hosting Anyar, Sampeyan Sampeyan kudu Mbusak Cache DNS Sampeyan
05 / 30 / 2018
US WAREHOUSE SUPER DEAL!
06 / 11 / 2018

Kepiye Tuku Inventori utawa Grosir ing CJ APP?

Yen sampeyan pengin pengiriman luwih cepet langsung saka pengiriman domestik AS utawa nyegah produk saka kekurangan saham, mula sampeyan kudu tuku persediaan pribadi, tegese saham mung kasedhiya kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa nggunakake persediaan iki kanggo nyuda rega produk ing pesenan sabanjure) lan digawa menyang gudang kita ing AS. Uga, sampeyan bisa nggawe order grosir lan njaluk menyang endi wae sing dikarepake.

1. Mlebet akun ing app.cjdropshipping.com lan Dhaptar Tuku >> Tambah Tuku

2. Goleki produk kanthi jeneng utawa SKU sing pengin dituku.

3. Klik tombol oranye Tambah ing Cart yen sampeyan nemokake produk kasebut.

4. Pilih varian sing pengin dituku lan tambah jumlahe >> Tambah

5. Pilih varian produk sing arep dituku, sampeyan bisa nambah jumlahe utawa mbusak uga. >> Priksa

6. Yen sampeyan bakal tuku tuku iki menyang papan liya (Kapal menyang Alamat Ing ngisor iki), sampeyan bisa milih alamat standar utawa nambah alamat tujuan anyar banjur kita bakal menyang alamat sing dijaluk. Sampeyan isih kudu milih metode pengiriman.

7. Yen sampeyan bakal njupuk minangka persediaan ing gudang kita, sampeyan bisa milih Tambah menyang Inventory >> Pilih Warehouse >> Kirim tatanan.

8. Ora preduli gaya tuku apa sing sampeyan pengin, sampeyan bisa terus nganggo pambayaran kasebut.

9. Sampeyan bisa mriksa status pesenan ing 'Purchase List' yen sampeyan wis nggawe pesenan pisanan, lan uga ndeleng utawa ndownload invoice ing kene.

10. Yen tuku kanggo tujuan persediaan, sampeyan bisa pindhah >> Inventoryku kanggo mriksa saham sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake pesenan pangiriman nggunakake persediaan kasebut.

Amarga kita mesthi nganyari sistem, yen ana sawetara kaca sing ana bedane, sampeyan kudu ngetutake tutorial anyar utawa langkah-langkah kanthi tuntunan. Konsep sistem ora bakal diganti. Matur suwun

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!