fbpx
Justin Cener - CJ Dropshipping - Apa AliExpress Anyar? Harga sing luwih apik. Pangiriman sing luwih cepet. Layanan sing apik. Gudang AS.
07 / 03 / 2018
Cara Dhaptar utawa Kirim Produk CJ menyang Toko Online Sampeyan?
08 / 07 / 2018

Kepiye Wong Seperti CJDropshipping?

Yen sampeyan minangka Shopify Dropshipper, sampeyan kudu mriksa CJ Dropshipping! Sumber. Rampung. Simpenan. Kapal. CJ Dropshipping ngganti AliExpress & Oberlo kabeh ing ONE app ... lan mung luwih apik.

CJ Dropshipping minangka solusi kabeh kanggo Usahawan Shopify sing mbutuhake produk panas sabanjure. Mangkene apa sing ditawakake CJ lan kenapa aku nyaranake:

Shopify Dropshipping
Ayo produk dropJJ CJ kanggo sampeyan - lali AliExpress! Sampeyan ora bakal diisi biaya mbayar, ragad saben wulan, ragad panyimpenan, ragad kanggo barang sing didol, utawa biaya sing didhelikake. Pangolahan lan pangiriman paling cepet yaiku jam 24 sawise pembayaran ditampa!

Sumber Produk
CJ Dropshipping bisa nggoleki lan sumber produk kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngirim panjaluk sumber produk karo CJ langsung! Iki ngidini sampeyan njaluk produk supaya dikirim - sanajan kita durung duwe. Tim kita bakal mriksa kanthi ati-ati panjaluk lan bisa ngerteni yen ana kemungkinan.

Simpenan lan Gudang
CJ Dropshipping uga bisa nyedhiyakake Simpenan lan gudang produk sing wis ana kanggo pangiriman lan kaleksanan. CJ nduwe pabrik co-op 200 lan 20,000 + persegi papan gudang. Kabeh wis diwenehi label putih menyang merek sampeyan.

Gudang AS
Pangolahan dina sing padha uga - pangiriman ing dina 4 bisa ditindakake! Gudang sawetara ing luar negeri kalebu China nggunakake pengiriman e-paket lan pangolahan cepet banget. Gudang 3 USA karo wektu pengiriman 2-4!

Video Produk Kanggo Pariwara Facebook
Iki minangka layanan tambahan sing apik sing diwenehake CJ lan cocog kanggo Ads Facebook sing dhuwur banget. Kanggo biaya sing sethithik ($ 50 saben video), pameran video produk kualitas studio siap kanggo Ads Facebook.

Aku seneng kerja bareng CJ! CJ Dropshipping minangka evolusi sumber lan adol produk sing dikirim ing Shopify. Aku wis terus-terusan nemokake produk menang kanthi kualitas ing CJ - lan ora ateges sampah khas sing sampeyan deleng ing AliExpress. Harga sing luwih apik, margin sing luwih apik, WAY dhukungan pelanggan sing luwih apik. Iki kabeh penting banget kanggo bisnisku lan perkara sing sampeyan ora bakal nemokake ing Ali.

Aku terus-terusan ngajak muridku supaya bisa milih Ali dadi CJ amarga mung golek dhuwit luwih akeh lan menehi pengalaman kanggo para pelanggan. Aku Highly menehi saran CJ lan aku ngerti sampeyan bakal tresna. Oh ... lan aku sebutake ton produk sing dikirim saka Amerika Serikat ?! Iki nggawe AliExpress katon kaya kepungkur!

1. Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
2. 100% Gratis Toko Shopify
3. Gudang AS
4. Sumber produk, kapan wae
5. Dhukungan 24 / 7 online kanthi basa liyane
6. Pasokan video lan gambar produk profesional
7. Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
8. Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
9. Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang.
10. Info Insider babagan produk paling laris ing Warungah CJ

https://business.facebook.com/justint.shirts.50/videos/401858336975816/

Rating CJ ing Facebook

Komentar CJ




Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!