fbpx
Kepiye Wong Seperti CJDropshipping?
07 / 07 / 2018
Nggunakake Tas Sepatu Kanggo Ganti Kothak Kasut kanggo Pengiriman Selehake
08 / 17 / 2018

Cara Dhaptar utawa Kirim Produk CJ menyang Toko Online Sampeyan?

1. Mlebu akun, banjur klik MY CJ

2. Klik wewenang lan Tambah Toko

3. Input ID Store lan Waca kanggo ngrampungake wewenang

4. Priksa Pasti Toko sing Didhaptar ing ngisor iki

5. Klik APP.CJDROPSHIPPING.COM LOGO lan bukak pasar.

6. Pilih produk tombol LIST

Ora Produk Sumber, lan klik.

7. Pilih toko sing arep dipengini, lan pilih kategori ngganti rega adol sing dikepengini banjur pilih cara pengiriman, banjur klik SENARKAN SAIKI, banjur produk bakal didhaptar menyang toko sampeyan.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!