fbpx
Cara Dhaptar utawa Kirim Produk CJ menyang Toko Online Sampeyan?
08 / 07 / 2018
Nyithak babagan Panjaluk vs. Dropshipping Umum Produk saka China: Kang Menehi Mupangate?
08 / 18 / 2018

Nggunakake Tas Sepatu Kanggo Ganti Kothak Kasut kanggo Pengiriman Selehake

Kita ngalami kothak sepatu rusak nalika dikirim bubar.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Dropshipping saka China menyang saindenging jagad entuk dina. Lan operator paling akeh yaiku nalika mindhah bungkusan.

Dheweke mung mbuwang ing lantai, lan kanthi stres produk sing luwih abot ing kothak kertas.

Aku ngerti cara kanggo ngemas sepatu, kita nggunakake sing apik tas sepatu anti banyu kanggo ngganti kothak kertas sing rusak.

Amarga kothak kasebut ora gampang rusak, bagian sing gampang rusak yaiku kothak kertas.

Ana papat keuntungan kanggo nggunakake tas:

  1. Kertas kertas amba banget, lan biasane biaya pengiriman bakal dibayar dening VOLUME. Nganggo tas, biaya pengiriman bakal dikepangake kanthi bobot lan rega pengiriman bakal luwih murah.
  2. Tas anti banyu sing apik ora bakal gampang rusak.
  3. Tas kaya proteksi kanggo sepatu. Lan para panuku bakal njaga tas.
  4. Kita bisa uga logo khusus kanggo sampeyan kanthi rega sing luwih murah tinimbang kothak.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!