fbpx
Nyithak babagan Panjaluk vs. Dropshipping Umum Produk saka China: Kang Menehi Mupangate?
08 / 18 / 2018
Kepiye Wangsul Pesenan Dropshipping ing CJ APP?
09 / 01 / 2018

Kepiye Pamisah Pesenan abot ing CJ APP?

Pesenan Pisah

Pesenan Pisah

Cara pengiriman kaya ePacket mung bisa nimbang bobot paket ing taun 2000g, dadi yen sampeyan ora pengin milih DHL minangka metode pengiriman sampeyan, sampeyan bisa misahake urutan kabotan ing 2 utawa luwih paket kanthi nggunakake ePacket.

1. Klik "filter" kanggo milih pesenan sing luwih saka 2000g.

Pesenan Pecah CJ Dropshipping

2. Input watesan bobot siji paket sing biasane biasane 2000g, banjur klik "pamisah".

Pesenan Pecahan Pengiriman CJ

3. Pamisah rampung.

Pesenan Pisah
Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!