fbpx
Pesenan Pisah
Kepiye Pamisah Pesenan abot ing CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-underscored-labor-day-super-169
Sawise Promosi kanggo Tenaga Kerja, Dropshipping VS Platform eKommer Umum
09 / 06 / 2018

Kepiye cara mulihake pesenan kiriman ing CJ APP?

Amarga ana akeh alasan, panuku bisa uga kudu mulihake pesenan menyang CJ. Umume wektu ora ngerti ordere yaiku pelanggan utawa panuku lan produk apa sing ditampa nalika nampa. Sing bakal nggawe CJ bingung! Kanggo ngrampungake masalah iki, sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki supaya kita ngerti sapa sing ngasilake pesenan lan apa sing ana ing njero lan bali.

Bali Langkah:

  1. Pindhah menyang pusat layanan AS ing CJ banjur klik tombol bali kanggo ngetik kaca bali.Pangiriman CJ Drop
  2. Menyang "setelan" kanggo ngrampungake link toko lan gambar toko, sing nggawe pelanggan ngerti sampeyan.CJ Drop Shipping Returns
  3. Ngirim link bali menyang customer lan supaya dheweke mlebu formulir kasebut. Sawise nampa paket bali, kita bakal ngandhani babagan ngasilake.

    CJ Drop Shipping Returns

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!