fbpx
Pesenan Pisah
Kepiye Pamisah Pesenan abot ing CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-underscored-labor-day-super-169
Sawise Promosi kanggo Tenaga Kerja, Dropshipping VS Platform eKommer Umum
09 / 06 / 2018

Kepiye Wangsul Pesenan Dropshipping ing CJ APP?

Amarga akeh sebab, para panuku bisa uga kudu ngasilake paket menyang CJ. Biasane, kita ora ngerti sapa sing ngasilake dheweke lan ana sing ana. Bakal nggawe salah paham lan bingung. Pungkasane, bakal nyebabake gagal bali. Supaya bisa ngatasi, kita nulis Tutorial iki kanggo sampeyan. Mangga langkah saka langkah-langkah kaya ing ngisor iki.

1. menyang "Pusat Layanan AS" ing DropShipping lan klik "Wangsul" tombol ing pojok tengen ndhuwur.

2. menyang "Setelan". Isi link toko lan gambar toko.

3. Kirim link bali menyang customer lan supaya dheweke mlebu formulir kasebut. Kita bakal ngandhani yen sampeyan nampa paket kasebut.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!