fbpx
Pengiriman Yanwen
Sandal Liyane lan Selehake Pengin ngerti babagan Pengiriman YANWEN kanggo Dropshipping, FBA, POD
09 / 12 / 2018
Pilihan pinter nggunakake CJ minangka pemasok Clickfunnels sampeyan, amarga CJ bisa nggabungake pesenan lan kiriman Aliexpress yaiku Fake!
09 / 19 / 2018

Napa produk CJ luwih murah tinimbang Aliexpress, nanging biaya pengiriman luwih dhuwur?

1. Rega produk CJ luwih murah amarga kita sumber langsung saka pabrikan, kadhang uga nyelehake pesenan menyang pabrik kerjasama.

CJ akeh pabrik kerjo amarga kita wis kerja ing perdagangan asing 10 + taun. Umume pabrik ngerti CJ ing China lan seneng nggarap kita, CJ dipercaya dening akeh manufaktur.
CJ bakal mbukak port vendor ing mangsa ngarep, amarga prilaku iki, bakal luwih akeh vendor sing wis diverifikasi kanggo nindakake bisnis pengiriman kaya ing Aliexpress.

2. Biaya pengiriman Aliexpress palsu, para vendor nambahake ongkos kanggo produk.

Biaya pengiriman = Biaya Registrasi + Biji saben Bobot

Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika sampeyan ngirim produk ing njero omah, biaya pengiriman kudu dikatutake kanthi bobot! Ing Aliexpress, umume vendor mung nemtokake biaya pengiriman kanthi gratis, $ 1 utawa $ 2.3 malah ngirim drone sing luwih abot kanggo 2kg. Sampeyan kudu mikir babagan iki, kenapa? Ora bisa bener. Amarga $ 1 utawa $ 2.3 mung biaya registrasi, lan para vendor nambahake Biaya per Bobot menyang rega produk.

Iki kudu ngerti babagan iki, lan jelas babagan iki.

3. Kita bakal ngirit biaya nalika nggabungake pesenan

Nalika nggabungake pesenan, bener perusahaan pengiriman mbayar biaya registrasi mung siji-wektu. Nanging ing Aliexpress, dheweke bakal ngisi kaping pindho! Sampeyan bisa nyritakake iki kanthi nambah jumlah produk, sanajan pangiriman gratis, bener, mula diisi kaping pindho ing rega produk. Ing CJ, kita transparan menyang pelanggan, yen sampeyan nambah jumlah produk, jumlah rega utawa rega pengiriman ora tikel kaping pindho.
Sawetara selehake gulung ora bakal preduli karo bedane registrasi amarga lagi adol barang sing larang banget utawa bobot produk cukup abot. Nanging bakal larang banget nalika sampeyan adol sawetara produk sing luwih entheng kaya perhiasan utawa kaos dll. Uga, kenapa ora ngirit biaya kanthi gampang sanajan $ 1 utawa $ 1.6?

Sampeyan mung kudu mriksa jumlah pengiriman total, luwih-luwih, tambah jumlahe produk luwih saka 2. Sing liyane nambah, lan CJ sing luwih murah bakal.

Punapa mawon, CJ ngandhani babagan bagean nyata babagan pengiriman gulung, lan nemtokake nggawe dunia pengiriman gulung anyar.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!