fbpx
CJ bakal ngrawat sampeyan karo Hotel, Meal lan Pandhuan yen ngunjungi Pasar Futian utawa Futian kita ing Yiwu wiwit tanggal 10- Nov 9, 2018
09 / 25 / 2018
Sampeyan kudu nggunakake gudang CJ Amerika Serikat nalika Mangsa Tinggi lan Taun Anyar Cina
10 / 18 / 2018

Kepiye Sumber saka Taobao lan Golek Produk Tren?

Sadurunge miwiti sumber saka Taobao, sampeyan kudu ngerti:

  • Sampeyan ora bisa tuku apa-apa langsung, amarga Taobao mung kasedhiya pembayaran kanthi RMB utawa Alipay. Sampeyan ora bisa dibayar kanthi kertu kredit utawa PayPal.
  • Sampeyan ora bisa takon kapal vendor menyang internasional, dheweke ora duwe pengalaman karo pangolahan internasional.
  • Sampeyan ora bisa takon apa-apa ing Inggris, amarga 99% saka vendor ing kene nganggo basa Mandarin.
  • Sampeyan mung bisa ngunjungi sumber Cina lan njaluk agen kanggo tuku sampeyan

Kanthi ngrampungake masalah ing ndhuwur, sampeyan kudu agen kaya CJDropshipping kanggo mbantu sampeyan, lan CJ duwe karya Google Chrome Extension kaya Oberlo kanggo Aliexpress, Extension CJ Google Chrome nggarap Taobao, 1688, lan Tmall, sampeyan bisa nginstal Ekstensi Chrome APP.

CJ Google Chrome Extension bakal mbantu ngeculake sandal kanggo nyelehake kapal, sumber, lan tuku langsung saka Taobao, Tmall, lan 1688. Sampeyan bakal bisa ngolah kabeh kanthi mbayar kanthi PayPal utawa Kertu Kredit.

Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap bab Cara Nggunakake CJ Google Chrome Extension kanggo 1688, Pengiriman Taobao Drop.

Pilih Situs Mainland China:

Taobao.com mung fokus ing Pasar Cina, yaiku platform C2C paling gedhe. Saiki Sampeyan uga main peran ing ngimpor produk saka ing saindenging jagad uga China. Nduwe kategori situs sing beda nalika wong manca ngunjungi situs kasebut. Akeh selehake gulung sing uga arep target pasar China, lan aku mung menehi saran ora.

Priksa manawa situs sing sampeyan kunjungi yaiku https://www.taobao.com/ tinimbang https://world.taobao.com/

Ngowahi Basa Situs saka Basa Cina menyang Inggris utawa Basa Favorit Sampeyan

Ganti basa lan terus nerjemahake menyang basa favorit

Gawe akun

Bakal luwih apik yen sampeyan bisa nggawe akun ing Taobao.com. Sampeyan bisa nggunakake email utawa nomer seluler kanggo nggawe akun kasebut kanthi gampang. Bakal luwih lancar yen sampeyan duwe akun ing Taobao.com.

Sing sampeyan butuhake yaiku goleki produk. Sampeyan kudu ngerti apa tegese Baby Tmall utawa Toko.

Bayi sejatine minangka julukan produk, nalika sampeyan nggoleki ing bagean iki tegese sampeyan bakal nemokake produk ing Taobao.

Tmall kaya Taobao + sing dadi akeh produk merek Cina utawa Internasional kanthi Copyright. Tmall ngemot produk lan layanan sing luwih dhuwur tinimbang Taobao.

Toko kasebut kaya vendor, sampeyan bakal bisa nemokake vendor liyane nanging nyedhiyakake produk sing padha.

Monggo priksa karo produk Print ing Demond sing kasedhiya ing Taobao, Sampeyan bisa nggunakake langsung ing Inggris utawa nggunakake Google Translate Aku nyaranake nggunakake Google Translate banjur nyalin lan nempelake wong Cina.

Print ing Panjaluk = 个性 化 定制

The search result: https://s.taobao.com/search?q=%E4%B8%AA%E6%80%A7%E5%8C%96%E5%AE%9A%E5%88%B6&imgfile=&js=1&stats_click=search_radio_all%3A1&initiative_id=staobaoz_20180927&ie=utf8&sort=sale-desc

Isine akeh produk sing bisa dicithak ngluwihi kaos, bodo, sepatu, bantal. Isine akeh macem-macem kayata dompet, korek, perhiasan, kriya lan liya-liyane. CJ bakal nyoba entuk macem-macem macem-macem bab POD saka Taobao supaya sandal nyelehake kita bakal duwe pilihan luwih akeh kanggo awake dhewe utawa para pembeli pungkasan.

Alat sing paling kuat yaiku tombol CAMERA.

Tombol iki cukup migunani yen sampeyan duwe jeneng produk lan nanging ora ngerti jeneng China sing bakal telusuran.

Kerjane kaya 1688, padha duwe fitur telusuran sing padha. Sampeyan mung kudu ngirim gambar banjur bakal metu produk sing wis kenal. Sistem Alibaba duwe akeh data, dheweke ngerti apa gambar sing diomongake.

View Kategori

Ora ana sing digoleki karo tembung kunci produk miturut kategori, sampeyan bisa nyaring asil miturut fitur

Biasane, bakal oleh Brand, Material dll. Gumantung ing jinis kategori.

Sing paling penting sampeyan kudu ngerti sampeyan uga bisa ngurutake produk sing adol panas kanthi pesenan kaya Aliexpress

Taobao mung nampilake riwayat penjualan ing dina 30 sing beda karo Aliexpress.

VS

Oalah, aja nganti 100% riwayat penjualan Taobao utawa Aliexpress, acara ing Amazon. Uga inventori. Amarga platform kasebut menehi luwih akeh lalu lintas menyang produk sing katon adol akeh lan entuk persediaan lengkap. Dadi akeh vendor sing bakal nggawe data palsu babagan produk supaya platform kasebut bakal nulungi dheweke. Nanging biasane produk kasebut mesthine bakal duwe dodolan sing apik, mung adol ora akeh sing diterangake.

Yen sampeyan pengin mriksa riwayat penjualan, sampeyan kudu klik tombol translate lan klik ndeleng kaca asli. Tegese sejarah bakal muncul ing basa Cina.

Fitur liyane GAMPANG SIMILAR utawa Tampilake

Taobao kudu duwe dhaptar produk paling akeh ing donya. Ing Ngomong Basa Cina, mung sampeyan ora bisa gambar, ora gagal yen ora sumber. Klik tombol loro, sampeyan bakal duwe dhaptar produk sing padha utawa padha kanggo mbandhingake rega ulasan.

Kaca produk meh padha karo Aliexpress

Titik paling penting ing kene yaiku babagan COMMENT pelanggan, sampeyan bakal mriksa kepiye wong seneng karo produk iki

Analisis produk Taobao Trending liyane yaiku nggunakake alat http://www.maijiabashi.com

Nganggo alat iki, sampeyan bakal ngerti apa sing digoleki pembeli paling akhir lan kategori sing paling panas ing basa Cina, lan produk menehi link sales sales. Sampeyan kudu nggawe akun ing situs iki.

Yen sampeyan pengin nduwe dhaptar kualitas lan narik kawigaten para pembeli kanthi kesan pertama, sampeyan kudu nggunakake sumber Taobao amarga rega apik, nanging gambar Salinan Tmall menyang toko sampeyan, ora ana sing bakal nuntut sampeyan gambar kasebut.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!