fbpx
E-Paket ing Kapasitas Lengkap, gunakake Paket CJ!
10 / 22 / 2018
Cara Nggunakake Layanan Jupuk Video saka CJ Dropshipping
11 / 09 / 2018

Cara Nggunakake CJ Google Chrome Extension kanggo 1688, Pengiriman Taobao Drop

Nyelehake pengiriman metu saka Aliexpress minangka tindakan cerdas sampeyan! Sampeyan bisa uga rencana ngalih menyang 1688 lan Taobao amarga luwih murah.

Intine yaiku 1688 lan Taobao minangka situs Tionghoa, dheweke ora adol saka China utawa ngeculake kapal saka China!

Kepiye carane bisa ngrampungake kahanan iki ????

_____USING CJ Chrome Extension_____

1. instalasi

Ana rong cara kanggo nginstal Ekstensi CJDropshipping ing Google Chrome:

a) Pasang extension saka Google Web Store.

b) Dolan maring situs web kita: https://app.cjdropshipping.com/
Klik 'Menyang 1688' / 'Menyang Taobao'

Banjur sampeyan bakal weruh jendela pop-up, terus nginstal ekstensi kaya sing dibutuhake

Sawise instalasi, sampeyan bakal bisa ndeleng lambang ekstensi iki ing pojok tengen ndhuwur Chrome. Banjur mangga refresh kaca web kanggo miwiti.

2. Mlebu / Registrasi

Mlebu karo akun CJ pribadi. Yen sampeyan ora duwe, mangga klik 'Register' kanggo nyetel akun anyar.

Kanggo ngaktifake ekstensi, sampeyan uga kudu mlebu menyang ekstensi tambahan kanthi ngeklik lambang lan banjur ngetik info akun CJ.

Sawise mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng sejarah sumber, status tatanan sampeyan, lan ngganti mata uang sing cocog karo sampeyan nalika lagi blanja.

3. Nyuwun Kirim

Klik 'Go to 1688' / 'Go to Taobao' kanggo nelusuri produk

Sawise nemokake item sing narik ing 1688 / Taobao, sampeyan bisa ngeklik lambang ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur item iki kanggo ngirim kita nyedhiyakake njaluk. Kita bakal mbaleni sampeyan kanthi menehi informasi rinci kanthi nyenengake. (Pelanggan PS mung bisa ngirim panyuwunan sumber 5 saben dina. Ayo ati-ati karo panjalukmu.)

kanggo mundhut, mangga klik gambar item kasebut menyang bukak kaca rinci lan pilih jinis lan jumlah sing dikepengini. Sawise sampeyan nemtokake biaya transportasi lan bobot transportasi, sampeyan bisa nerusake pambayaran ing situs web mengko.

4. Status Priksa

Sawise ngirim panjalukan sumber / tuku, sampeyan bisa klik 'MyCJ' utawa lambang extension kanggo ndeleng status.

Nyemak Asil 4.1

Dolan maring 'MyCJ' banjur klik 'Sourcing', dhaptar panjalukan sumber kanthi status bakal ditampilake. Kanggo sukses sumber, sampeyan bisa ngeklik 'Ndeleng Rincian' banjur 'Ndeleng Product Detail' kanggo ndeleng informasi lengkap.

Ing ngisor iki gambar kaca web sawise ngeklik 'View Product Detail'. Kabeh sing pengin ngerti babagan produk kasebut ing kene.

Priksa Status Pembelian 4.2

Ing MyCJ, sampeyan bisa klik 'Lista Tuku' kanggo ndeleng status barang sing dituku lan terus maju menyang langkah sabanjure. Kejabi, sampeyan bisa ngeklik 'View Details' kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Ing ngisor iki kaca web sawise ngeklik 'View Details'.

Muga-muga kirim iki bisa mbantu sampeyan nggunakake extension kita.

Lan monggo bebas ninggalake komentar yen sampeyan isih duwe pitakon.

—————————————————- Dianyari ing November 22, 2018 ————————————————————
Halo! Kita seneng ngandhani yen CJ Chrome Extension wis nganyari kanggo ndhukung fitur-fitur anyar. Pembaruan tambahan bakal diarepake. Nganyari biasane bakal rampung kanthi otomatis ing browser sampeyan. Nanging, yen ora kelakon, kene kanggo nganyari kanthi manual.
langkah 1
Klik lambang ekstensi> Ngatur Ekstensi

langkah 2
Nguripake 'mode pangembang'> Klik 'Update'
Yen nganyari wis rampung, 'Ekstensi dianyari' bakal metu ing sudhut kiwa ngisor jendela.

Facebook Komentar