fbpx
Cara Nggunakake CJ Google Chrome Extension kanggo 1688, Pengiriman Taobao Drop
11 / 06 / 2018
Cara pengiriman 3 paling ndhuwur kanggo jupuk saka China ing 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +
11 / 09 / 2018

Cara Nggunakake Layanan Jupuk Video saka CJ Dropshipping

Apa sampeyan isih nyolong video saka Kampanye Facebook liyane?

Sampeyan kudu duwe video sampeyan dhewe kanggo nggunakake biaya iklan sampeyan. CJ nyedhiyakake video gratis sing bisa didownload, sampeyan bisa mriksa ing kene: Produk Video

Sampeyan uga bisa ngirim panjaluk video kanggo CJ kanthi nderek langkah-langkah.

Langkah 1 Logging / Situs

1.1 Klik kene kanggo Mlebet utawa Situs.

1.2 Mlebu akun CJ pribadi. Yen ora duwe siji, klik "Register" kanggo nyiyapake akun anyar.

Ana macem-macem cara ngirim panjaluk video ing 3, miturut macem-macem jinis produk 3, kalebu CJ, toko lan produk individu. Ing ngisor iki minangka panjelasan adhedhasar saben jinis produk. Amarga ana mung siji cara kanggo mbayar pembayaran lan ndownload video sing dituku, langkah-langkah kasebut ana ing produk lan produk individu bisa uga ngrujuk produk CJ.

1. Nggoleki produk

Ketik 1 Minangka kanggo produk CJ:

Kabeh produk CJ wis diunggah menyang "Pasar", sampeyan bisa nggoleki produk ing kana.

1.1 Klik "Marketplace" golek produk

2. Ngirim panjalukan video shooting

2.1 Pilih produk sing pengin dijupuk video, banjur rincian produk iki bisa dideleng. Kanggo nindakake langkah sabanjure, klik "Panjaluk video".

2.2 Konfirmasi panjaluk sampeyan

3. Panjaluk asil mriksa

3.1 Banjur panjaluk sampeyan bakal ana ing dhaptar auditing, ngenteni bisa diaudit. Klik "Video Kula”, Banjur kaca web kasebut bakal metu.

3.2 Klik "Panjaluk Video Jupuk" kanggo ndeleng status pesenan sampeyan.

4. Pembayaran

4.1 Yen pesenan bisa diaudit, mula sampeyan kudu klik "Ndeleng Rincian" kanggo mriksa rega.

4.2 Ing ngisor iki gambar kaca web sawise ngeklik "Ndeleng Rincian". Ana rong jinis rega ing kene. Salah sawijine hak cipta sing bisa didownload lan digunakake kanthi permanen, lan liyane ora hak cipta sing bisa didownload lan mung digunakake kanggo wektu winates.

4.3 Yen sampeyan lagi wareg karo rega, klik "Bayar" nindakake.

4.4 Banjur, dhaptar cara pembayaran bakal ditampilake. Pilih sing trep lan cocog kanggo sampeyan, banjur klik "Bayar" kanggo ngrampungake proses pambayaran.

5. Priksa order sampeyan

5.1 Kanggo mriksa status pesenan sampeyan, klik "Video Kula"

5.2 Sawise video dijupuk, sampeyan bisa download video kanthi ngeklik "Download Video"

Ketik 2 Minangka kanggo produk ing toko sampeyan:

1. Kiriman Sourcing

1.1 Klik "Sourcing", banjur klik "Kirim Panyuwunan Kirim" menyang kirim panjalukan sumber anyar.

1.2 Sawise, sampeyan bakal bisa ndeleng kaca web kanggo ngrampungake Formulir Sourcing. Obah "Toko Produk Eksklusif" banjur pilih toko, isi informasi koresponden, banjur klik "Telusuri" kanggo nerusake.

1.3 Yen produk sing pengin ditemokake, klik item banjur klik "Kirim" kanggo ngirim panjaluk sampeyan.

2. Asil Priksa Sourcing

2.1 Sawise ngirim panjalukan sumber, klik "Video Kula" kanggo ndeleng status. Banjur dhaptar panjalukan sumber kanthi status bakal ditampilake.

Kanggo sukses sumber, klik "Ndeleng Rincian" banjur "Ndeleng Detail Produk" kanggo ndeleng informasi.

Kanggo pambayaran lan download, baleni langkah 4 lan langkah 5 kanggo Tipe 1.

Tipe 3: Minangka kanggo produk individu

1. Kirim panjaluk sumber

1.1 Klik "Video Kula", banjur kaca web kasebut bakal metu

1.2 Klik "Panjaluk video", dhaptar panjalukan bakal katon. Banjur sampeyan kudu klik "Panjaluk Kirim Video Kiriman" ing pojok sisih ndhuwur kanggo ngirim panjaluk sampeyan dhewe.

1.3 Kanggo nelusuri produk sing dikarepake, sampeyan kudu mriksa jinis produk Product individu

1.4 Banjur kaca web kaya iki bakal munggah. Kabeh blumbang kudu diisi. Sawise informasi diwenehake, klik "Kirim" kanthi sukses ngirim panjalukan video sampeyan kanthi sukses.

Kanggo pambayaran lan download, baleni langkah 4 lan langkah 5 kanggo Tipe 1.

Facebook Komentar