fbpx
Cara Nggunakake CJ Google Chrome Extension kanggo 1688, Pengiriman Taobao Drop
11 / 06 / 2018
Cara pengiriman 3 paling ndhuwur kanggo jupuk saka China ing 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +
11 / 09 / 2018

Cara Nggunakake Layanan Juru Langsung Video / Foto CJDropshipping

Apa sampeyan isih nyolong video saka Kampanye Facebook liyane?

Sampeyan kudu duwe video sampeyan dhewe kanggo nggunakake biaya iklan sampeyan. CJ nyedhiyakake layanan fotografi sing bisa ngirim panjaluk foto kanggo njupuk foto utawa video sampeyan dhewe kanggo produk sing dipilih. Sampeyan mesthi bisa entuk video gratis saka sawetara produk kene.

We nawakake layanan njupuk kanggo telung jinis produk: Produk CJ, produk lan produk individu sampeyan. Ing ngisor iki minangka panjelasan adhedhasar saben jinis produk.

Amarga ana mung cara mbayar lan ndownload foto utawa video, langkah-langkah kanggo produk lan produk individu bisa uga nuduhake produk CJ.

Ketik 1 Kanggo Produk CJ

Langkah 1: Login / Registrasi.

Mlebu karo akun CJ pribadi. Yen ora duwe siji, klik "Register" kanggo nyiyapake akun anyar.

Langkah 2: Nggoleki produk

Ketik jeneng produk utawa SKU kanggo nggoleki produk sing pengin dijupuk.

Langkah 3: Kirim panjaluk fotografi

Pilih produk sing pengin ditrapake kanggo foto utawa video, klik 'Panjaluk Fotografi'.

Langkah 4: Konfirmasi panjaluk fotografi sampeyan.

We kudu rong jinis saka fotografi: foto lan video. Yen sampeyan nambahake panjaluk, sampeyan bisa milih jinis apa lan njlentrehake syarat kanggo njupuk.

Wigati dimangerteni saben panjaluk diwatesi lan sampeyan mung bisa ngirim 5 panjaluk saben dina.

Langkah 5: Priksa asil panjalukan

Sawise konfirmasi panjaluk kasebut, sampeyan bisa mriksa status kasebut kanthi CJ Kula> Fotografi Saya> Panjaluk Fotografi minangka gambar nuduhake. Umume, kita bakal bali maneh menyang sampeyan ing 2 dina kerja.

Langkah 6: Pembayaran

Sawise mriksa panjaluk sampeyan, kita bakal nggawe kutipan kanggo layanan sing sampeyan pilih. Sampeyan bisa klik 'Ndeleng Rincian' kanggo entuk lan mbayar.

Ana rong jinis foto utawa video:

siji yaiku saka hak cipta sing bisa download lan nggunakake kanthi permanen lan mung katon sampeyan; liyane iku saka ora duwe hak cipta sing bisa download lan nggunakake, nanging bakal umum kanggo kabeh wong lan padha bisa mbayar download. Yen dheweke mbayar hak cipta, video kasebut bakal dijupuk saka kaca produk, utawa isih bakal umum.

Langkah 7: Priksa pesenan sampeyan

Sawise mbayar, pesenan kasebut bakal ditampilake minangka gambar ing ngisor iki lan sampeyan bisa mriksa status utawa invoice CJ Kula> Fotografi Saya> Pesenan Fotografi.

Sawise ngrampungake foto utawa video kasebut, bisa uga diundhuh by Pesenan Fotografi utawa Panjaluk Fotografi> Pirsani Rincian.

Ketik 2 Kanggo produk toko sampeyan

Langkah 1: Pilih toko banjur klik 'Sync' kanggo nganyari kabeh produk ing toko kasebut.

Langkah 2: Telusuri prodhuk ing toko sampeyan nganggo tembung kunci. Pilih jinis motret banjur konfirmasi.

Langkah-langkah ing ngisor iki padha karo Langkah 4-7 saka Tipe 1. Sampeyan banjur bisa mriksa status panjaluk lan mbayar kanthi My CJ> Panjaluk Fotografi.

Ketik 3 Kanggo Produk Individu

Langkah 1: Pilih 'Product individu' minangka jinis produk.

Langkah 2: Ketik jeneng produk lan link, upload ing foto produk.

Langkah 3: Pilih jinis motret lan katrangan lan konfirmasi.

Langkah-langkah ing ngisor iki padha karo rong jinis ing ndhuwur. Sampeyan banjur bisa mriksa status kasebut dening Panjaluk Fotografi> Ndeleng Detail utawa Pesenan Fotografi sawise mbayar.

Amarga produk minangka individu lan bisa uga ora ana ing platform kita nggawe panjalukan sumber kanggo produk kanthi otomatis lan sampeyan bisa mriksa kanthi CJ Kula> Sourcing.

Facebook Komentar