fbpx
Cara Nggunakake Layanan Jupuk Video saka CJ Dropshipping
11 / 09 / 2018
Rega Kiriman Kaki Kuwet Nambah, Napa Ora Coba CJPacket sing Efektif
11 / 14 / 2018

Cara pengiriman 3 paling ndhuwur kanggo jupuk saka China ing 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Kita wis weruh penjualan njupuk ing CJDropshipping sawetara minggu kepungkur kanthi cetha kaya suhu sing mudhun ing Kidul California. Wiwit mbungkus CJ Packet wulan kepungkur, kita bakal takon babagan banjir babagan CJ Packet. Wong wis takon apa CJ Packet lan kepiye mbandhingake karo Epacket lan USPS +? Kita pengin nuduhake sawetara statistik nyata saka gudang ing China supaya sampeyan bisa nggawe pendapat sampeyan dhewe. Maca kanggo nemokake pro lan kontra saben metode kasebut.

Paket CJ minangka garis pengiriman khusus sing dibentuk dening CJdropshipping.

Rega: Biaya kurang saka epacket

Wektu pengiriman: 5-10 dina

Tingkat pengiriman ing dina 5-10 yaiku: 95% - 97%

Negara sing kasedhiya: https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

Tingkat paket sing ora dikirim: 0.38%

Pros saka CJPacket - luwih cepet lan luwih dipercaya dibandhingake karo Epacket

Epaket saiki dadi pilihan sing paling populer ing antarane dropshippers:

Rega: Paling murah, nganti US nglancarake perang dagang karo China, rega epacket ing papan saya mundhak ing 11 / 9 ... oh tunggu ... dina iki! <-coba cara pengiriman "YanWen" kanggo negara-negara Eropa sing populer

Wektu pengiriman: 7-20 dina

Tingkat pengiriman ing 15 - Dina 16 yaiku 78% - 81%

Negara-negara sing kasedhiya: negara-negara 38 *

Tingkat paket sing ora dikirim: 1.37%

Pros saka ePacket - kasedhiya ing akeh negara **, murah

Konsumsi ePacket - wektu kiriman sing alon, utamane ing musim liburan sing bisa nganti dina 40 - wulan 2.

USPS + yaiku cara sing digunakake CJ kanggo ngirim paket AS kanggo para pelanggan sing milih nyimpen persediaan ing gudang AS.

Rega: $ 2.00 - $ 2.50 luwih saka saben order (iki kalebu ragad kiriman akeh saka China menyang AS)

Wektu pengiriman: 2-5 dina

Tingkat kiriman: 2-5 dina yaiku 99%

Negara sing kasedhiya: AS

Tingkat paket sing ora dikirim: 0.01%

Yen sampeyan mutusake kanggo nyimpen persediaan ing gudang AS, kita ngolah pesenan dina sabanjure liwat USPS, lan kaya sing sampeyan ngerteni, ing Dina 5th, kita ndeleng tingkat pangiriman 99.9%.

Pros: CEPAT, saestu cepet!

Cons: mung kasedhiya ing AS & netepi istilah gudang AS *

* Cara 2 nggunakake Gudang AS:

- Simpen persediaan sampeyan (min $ 2,000 ing saben SKU) kanthi nyelehake 30% minangka simpenan. Kita bakal ngatur kiriman akeh kanggo ngirim persediaan menyang gudang AS. Yen informasi persediaan diunggah menyang platform CJ, sampeyan bisa miwiti nggawe pesenan sing bakal dikirimake ing dina 2-5 dina USPS +. Deposit 30% bakal dadi 100% bali maneh nalika persediaan nolak menyang $ 0. Siji-sijine alesan kenapa kita ngisi iki amarga kita pengin nggawe manawa sampeyan serius babagan adol produk lan ora mung nindakake ing gudang kita kanggo nglumpukake web laba-laba kanggo Halloween ...

- Sampeyan bisa milih nyelehake 100% ing persediaan lan nilai persediaan saben SKU bisa mudhun menyang $ 1,000. Yen sampeyan milih rute iki, takon agen CJ sampeyan kanggo ndeleng apa bisa menehi diskon kanggo dikirim. Pangaturan sing padha supaya pengiriman akeh teka menyang gudang AS, lan kita bakal ngolah pesenan sampeyan dina esuk ing AS lan dikirim menyang tangan pelanggan ing dina 2-5.

CATETAN: kita ora ngisi biaya gudang, ragad panyimpenan, utawa biaya apa wae, mung rega sing kita bayar yaiku simpenan (sing bakal dibalekake maneh nalika persediaan menyang $ 0), rega produk + USPS + ragad pengiriman.

** Negara-negara epacket:

1 US Amerika Serikat
2 AU Australia
3 DE Jerman
4 GB Inggris utawa Inggris Raya
5 CA Canada
6 FR France
7 RU Rusia
8 UA Ukraine
9 IL Israel
10 NO Norway
11 SA Saudi Arabia
12 NZ New Zealand
13 KR Korea
14 MY Malaysia
15 AT Austria
16 BE Belgium
17 NL Netherland
18 CH Swiss
18 GR Yunani
19 DK Denmark
21 HU Hungary
22 IT Italia
23 LU luxembourg
24 PL Poland
25 TR Turkey
26 FI Finland
27 IE Ireland
28 PT Portugal
29 BR Brazil
30 SG Singapore
31 MX Mexico
31 MX Mexico
32 ES Spanyol
33 JP Japan
34 HK Hong Kong
35 TH Thailand
36 SE Swedia
37 VN Vietnam
38 KZ Kazakhstan

Kanthi cara kasebut, kanthi pribadi, aku ora tau nyaranake target "saindenging jagad" ing kampanye sampeyan, aku mung bakal nyaranake target negara epacket (deleng ing ngisor dhaptar dhaptar epacket); negara-negara sing ora ditrapake dening ePacket ora ana résolusi ora ana nganyari pengiriman / pengiriman lan wektu pangiriman sing dawa banget, yaiku dina-dina 40 -2 wulan.

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan nemtokake cara pengiriman kanggo sampeyan. Tulung mbok jempol jempol yen sampeyan pengin ndeleng artikel kaya iki, mbutuhake otot driji akeh kanggo nggabungake artikel: P.

Facebook Komentar