fbpx
Kepiye Miwiti lan Sukses Karir Pengiriman Drop
11 / 21 / 2018
Dropshipping Ijo - visi lan misi CJDropshipping
11 / 23 / 2018

Kepiye Kepriye Pesenan sing Duwe Proses dening CJ?

Potongan warta apik kanggo sampeyan! Kita wis nganyari CJ Chrome Extension supaya bisa diintegrasi menyang toko Shopify. Fitur anyar ngidini sampeyan mriksa status pesenan karo CJ lan tampa nomer pelacak kanthi otomatis.
Kanggo nginstal extension iki, priksa kiriman kita sadurunge Cara Nggunakake CJ Google Chrome Extension kanggo 1688, Pengiriman Taobao Drop

Sawise instalasi, elinga mlebu log akun CJ lan refresh kaca web kanggo ngaktifake. Banjur sampeyan bakal weruh pangowahan yen sampeyan ndeleng dhaptar pesenan Shopify.

Saiki, kita pengin ngenalake status kemungkinan pesenan kanggo sampeyan.

1. Pesenan Anyar ing CJ: Pesenan wiwitan diimpor menyang CJ.
2. CJ Ditampa: Pesenan ditambahake ing grobag blanja CJ.
3. Bayar sing ditundha: Pesenan kudu dibayar.
4. Mbusak: Pesenan sing ora dibayar dibatalake nanging isih bisa dijupuk.
5. Mbusak permanen: Pesenan sing dibatalake ora bisa dijupuk maneh.
6. Transfer Wire: Pembayaran liwat transfer kabel durung ditampa.
7. Mbayar: Pembayaran pesenan wis ditampa. Nomer nelusuri pesenan wis diproduksi lan dianyari ing toko Shopify. Kangge, kita tuku lan nyiapake pesenan sampeyan.
8. Mbalekake: Pambayaran pesenan wis dibalekake.
9. Ditundha Pengiriman: CJ ngenteni tekane produk sing dituku lan bakal pindhah menyang kiriman mengko.
10. Pangolahan: CJ nggoleki lan verifikasi kanggo pesenan sampeyan ing gudang kita. Pengiriman wis samesthine langsung yen kabeh ora apik.
11. Dikirim: Paket wis siyap kanggo kiriman utawa wis dikirim.
12. Ditutup: Wektu kiriman paket sampeyan wis liwati paling ora telung dina. Perselisihan babagan pesenan iki ora bakal ditampa.

PS Kanggo pelanggan sing wis nggunakake CJ Chrome Extension, yen nganyari ora kedadeyan kanthi otomatis, sampeyan bisa nindakake kanthi manual. Mangkene proses kasebut.
langkah 1
Klik lambang ekstensi> Ngatur Ekstensi

langkah 2
Nguripake 'mode pangembang'> Klik 'Update'
Yen nganyari wis rampung, 'Ekstensi dianyari' bakal metu ing sudhut kiwa ngisor jendela.

Muga-muga apa sing wis ditindakake, pancen bakal entuk bathi.

Facebook Komentar