fbpx
Nomer Lacak Daur-ulang USPS
12 / 13 / 2018
Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pedagang
12 / 18 / 2018

Cara Nggunakake katebalan dening Amazon (FBA) karo CJ Dropshipping App

Halo, potongan warta sing apik kanggo sampeyan sing nggunakake Amazon. CJ wis ngluncurake fitur anyar kanggo mbantu sampeyan; sampeyan bisa ndeleng ing 'My CJ'> 'Amazon FBA'. Lan saiki, aku kepengin ngenalake sampeyan cara nggunakake fitur iki. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan perlu ditindakake yaiku 'Start'. Iki bakal nuntun sampeyan menyang pasar kita.

Sampeyan mung bisa milih produk ing pasar utawa ketik jeneng SKU utawa Cina / Inggris ing garis telusuran kanggo nggoleki apa sing dikarepake.

Nalika sampeyan nempelake tikus ing produk sing dipilih, tombol 'Add to cart' katon. Banjur sampeyan kudu milih varian produk, nanging kanggo jumlah, mangga atur mengko nalika nggawe sub order.

Sawise kabeh varian produk ditambahake, sampeyan bisa ngeklik troli sing bakal dilalekake. Banjur terus mriksa yen kabeh bener.

Ing jendhela sing dibukak anyar, mangga atur alamat pangiriman lan maju kanggo ngrampungake rincian urutan karo 'Split Order'.

Banjur klik 'Split Order' kanggo nggawe sub order. Banjur pilih alamat pangiriman lan produk kanggo pesenan iki. Uga, yen sampeyan kudu nyetel jumlah kasebut. Sadurunge klik 'Conserve', priksa manawa ora ana kesalahan.

Banjur sampeyan kudu milih metode pengiriman lan upload label pengiriman lan FNSKU kanggo saben urutan sub.

Yen kabeh langkah-langkah kasebut wis rampung, sampeyan bisa ngirim pesenan lan nggawe pambayaran kasebut.

Kanggo mriksa rincian pesenan lan kiriman, mangga klik 'Order Details'.

Yen sampeyan isih duwe pitakon liyane babagan fitur FBA kita, coba bebas komentar ing ngisor iki utawa hubungi agen CJ sampeyan. Kita mesthi ana kanggo sampeyan!

Facebook Komentar