fbpx
Cara Nggunakake katebalan dening Amazon (FBA) karo CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018
TOP 10 Cetak Perusahaan Permintaan ing Donya
12 / 18 / 2018

Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pedagang

Sugeng apik, kabeh wong! Sawise pirang-pirang wulan kerja keras, kita seneng menehi informasi manawa fitur POD (Print on Demand) saiki wis kasedhiya! Fitur kaya iki ngidini sampeyan lan pelanggan nambah desain khusus kanggo produk kita ing 'Print on Demand'area.

Nanging, ana sawetara bedane sithik kanggo desain para pedagang lan para panuku. Mula, kabeh fitur kasebut bakal dikenalake ing rong artikel kapisah. Lan siji iki fokus kanggo para pedagang ngirimake desain ing produk tartamtu.

Cukup goleki lan pilih produk sing pengin ditarik saka pasar Print on Demand kita lan klik. Banjur terus 'Start Design' ing kaca detail produk.

Sampeyan bisa ngunggah gambar lan nambah teks menyang produk ing kaca desain. Wigati dimangerteni manawa ukuran gambar desain ora luwih cilik 1000 * 1000. Lan pilih warna POD kanggo pratinjau asil kasebut. Sawise kabeh wis disetel, mung klik 'Next'.

Ing kaca sabanjure, sampeyan bisa ngganti jeneng produk, pilih varian warna lan cara pangiriman kanggo produk unik sampeyan. Banjur klik 'Kirim' kanggo ngirim desain sampeyan. Perlu sawetara wektu kanggo ngrampungake amarga ukuran gambar sampeyan.

Sawise iku, sampeyan bisa mriksa desain sampeyan dhewe ing dhaptar 'CJ My'> 'Cetak Permintaan'> 'Rancang Diri Aku. Lan kanthi ngeklik gambar utawa jeneng produk, sampeyan bisa ndeleng kabeh rincian ing kaca sabanjure.

Kaya sing ditampilake saka gambar iki, produk sing dirancang kanggo sampeyan dhewe mung eksklusif. Malah SKU digawe mung kanggo sampeyan. Pelanggan liyane ora bisa entuk akses saka platform kita.

Sadurunge dhaptar produk sing dirancang menyang toko, bukak kaca wewenang kanggo mriksa manawa fitur POD wis diaktifake. Yen sampeyan bisa ndeleng 'Tambah Fitur POD'tombol, tegese fitur iki durung diaktifake. Mangkono, sampeyan kudu klik tombol.

Saiki, sampeyan mung bisa nambahi kanthi ngeklik 'List' lan isi sawetara blangko ing kaca produk utawa ing dhaptar 'Desain Myself' sadurunge.

Pungkasan, saben pelanggan bisa ndeleng produk iki saka toko sampeyan kaya produk conto ing ngisor iki.

Ya, aku pancen desainer sing ala ... Apa ana sing bisa tumindak luwih apik tinimbang aku. Dadi kepingin nyoba print iki babagan fitur permintaan saka CJ Dropshipping?

Facebook Komentar