fbpx
Perhiasan Print-on-demand 10 Paling laris kanggo Pengiriman Selehake ing 2018
12 / 18 / 2018
Cara Sambungake eBay eBay menyang CJ Dropshipping APP?
12 / 20 / 2018

Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pembeli

Kita wis ngenalake kepiye pedagang ngrancang produk saka pasar ing artikel sadurunge. Nanging apa yen pelanggan pengin ngrancang sethithik? Saiki, ayo njelajah bagean kapindho cetak babagan permintaan (POD) - desain dening para panuku.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu mriksa manawa sampeyan wis ngaktifake fitur POD ing toko sampeyan. Menyang kaca wewenang ing 'My CJ' lan yen sampeyan isih bisa ndeleng tombol 'Tambah Fitur POD' ing jejere toko sampeyan, mangga klik kanggo ngaktifake.

Bener, umume bagean tata cara padha karo desain pedagang. Produk kanggo dicetak permintaan bisa ditemokake ing papan sing padha - area 'Print on Demand' ing situs web kita. Nanging, amarga produk bakal dirancang dening para panuku, sampeyan mung bisa dhaptar produk menyang toko sampeyan kaya biasane.

Ing kaca dhaptar, sampeyan kudu milih toko, kategori produk, cara pangiriman lan negara tujuan. Lan setel rega produk uga. Sawise iku, sampeyan bisa nerusake 'Dhaftar saiki'. (Desain PS dening para pembeli fitur POD didhukung karo toko-toko Shopify. Luwih akeh jinis toko sing bakal ditambahake ing wektu sing cedhak. Sabar sampeyan dihargai.)

Yen produk kasebut wis kadhaptar, sampeyan bisa ndeleng ing dhaptar 'CJ My'> 'Cetak ing Permintaan'> 'Desain Pembeli'.

Lan ing ngisor iki minangka conto conto sing bakal ditrapake para pelanggan.

Sawise pelanggan nggawe pesenan lan pesenan kasebut diimpor menyang CJ, sampeyan bisa mriksa ing 'DropShipping Center'. Iku padha karo pesenan ing produk normal.

Muga-muga sampeyan pengin fitur iki. Lan mugi-mugi bebas nuduhake ide sampeyan ing komentar ing ngisor iki.

Facebook Komentar