fbpx
Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pembeli
12 / 19 / 2018
Napa Aku Nglamar Proyekku ing Alibaba
01 / 04 / 2019

Cara Sambungake eBay eBay menyang CJ Dropshipping APP?

Catetan:
Sadurunge miwiti nyambungake toko eBay menyang aplikasi CJ, priksa manawa jeneng toko sing didaftar ing CJ selaras karo jeneng toko eBay, yen ora bakal sukses.

Sawise mlebu ing akun CJ, pindhah menyang 'My CJ'> 'wewenang', banjur pilih 'Authorization liyane' ing sidebar kiwa. Banjur klik tombol 'Tambah Toko'

Sawise kasebut, pilih 'eBay' ing menu gulung saka jinis toko lan input jeneng toko ing lapangan sing dibutuhake.

Tindakake langkah-langkah kanggo mlebu menyang akun eBay kanthi ngetik email lan sandhi. Banjur klik 'Setuju' kanggo ngrampungake wewenang.

Ora suwe sawise iku, kaca web bakal diarahake menyang homepage CJ lan sampeyan bakal weruh jendela pop-up sing ujar 'wewenang sukses'.

Uga, sampeyan bisa bali menyang kaca otorisasi liyane, toko sing wis nyambung wis ana ing dhaptar.


Lan sampeyan bisa sinau carane nyambungake produk lan ngimpor pesenan kanthi otomatis menyang CJ kene. Mangga komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar