fbpx
Langkah 6 kanggo Nggawe Bisnis Pengiriman Drop Online sing Sukses
02 / 14 / 2019
Nggawe Dhuwit nganggo Perhiasan Print-on-Demand
02 / 18 / 2019

Kepiye Mbukak Toko Pengiriman Drop POD?

Akeh selehake sing ngeculake kanthi tliti sing apik wis ngetrapake bisnis POD ing 2019, sing saiki tuwuh ing taun-taun iki, lan aku percaya yen POD bakal dadi tren bisnis pengiriman. Kanggo pirang-pirang selehake sing ngeculake, niche apik nemtokake setengah sukses. Lan ing 2019 aku negesake dompet POD.

Aku bakal ngomong babagan pengiriman dompet POD saka telung aspek: yaiku POD, mbukak toko online, golek pemasok sing apik.

1. Apa Print babagan Panjaluk?

Cetak babagan Demand yaiku sampeyan adol desain khusus sampeyan ing macem-macem jinis produk, lan pelanggan bisa nggawe dhewe ing toko sampeyan uga. Sampeyan bisa nemokake print babagan njaluk kaos, tas, buku, lan barang liyane. Sanajan POD umume ing taun-taun kepungkur, bisnis POD ora bakal sirna sajrone dekade sabanjure, amarga ide ora tau mandheg.

Dibandhingake karo bisnis pengiriman gulung sing biasa, POD duwe barang sing unik:

  1. Biaya wiwitan sing murah. Ora kaya para pengecer tradisional, ora prelu nandur modal ewu dolar sadurunge sampeyan ora adol. $ 100 cukup kanggo diwiwiti. Sampeyan bakal entuk jeneng domain, langganan Shopify (sawetara wulan pisanan) utawa malah tema WordPress sing apik nganggo plugin premium. Sampeyan ora perlu nyimpen lan sampeyan isih duwe katalog lengkap produk.
  2. Cepet nyiyapake. Wektu mbutuhake nyewa desainer web wis rampung. Kanthi kabeh tema, pandhuan, plugin lan template sing kasedhiya, sampeyan bisa nyimpen lan ora bisa mlaku.
  3. Ora butuh papan persediaan. Pemasok sampeyan ngurus kepenuhan, nalika sampeyan bisa fokus adol.
  4. Gampang eksprimen karo desain produk. Yen wis ana sing anyar, sampeyan mung kudu ngatur karo mitra cetak sampeyan lan ditambahake menyang toko sampeyan.
  5. Akses menyang pasar internasional. Toko sampeyan bakal bisa ngirim barang ing ngendi produsen bisa ngirim barang. Lan umume manufaktur ngirim internasional.
  6. Ukuran lan nyoba produk anyar tanpa resiko finansial. Sampeyan bisa ndeleng desain apa sing adol kanthi apik lan sing ora, mula sampeyan bisa kanthi gampang nyetel pangaturan.
  7. Kemampuan kanggo ngatur lan adol desain unik dhewe. Yen sampeyan minangka desainer grafis, seniman utawa wong sing ngerti wong sing ngasilake konten visual sing apik, POD menehi kesempatan kanggo ngasilake dhuwit kanthi nggawe merek unik dhewe.
  8. Produk angel disalin kanggo kompetisi. Ora kaya umume bisnis dropshipping, ora ana sing bisa duwe produk sing padha.
  9. Kanthi adol produk unik, sampeyan mbangun merek, komunitas lan mbaleni para pelanggan ... sing luwih migunani sajrone jangka panjang.

2. Bukak toko dompet POD online.

Ing taun-taun pungkasan, nyelehake shippers kasebut upaya kanggo nggedhekake kategori POD lan nggawe sing luwih anyar kanggo narik kawigaten para pelanggan. Mangkono dompet POD mlebu eling. Dompet minangka hadiah biasa sing diwenehake dening kanca, pasangan, lan anggota kulawarga sing asring makili makna khusus. Yen sampeyan bisa nggawe dompet khusus karo ide sampeyan kaya foto sing bisa dieling-eling utawa ukara kanthi jiwa, hadiah iki bakal kaget banget. Malah sampeyan pengin njaga dompet kasebut dhewe; bab karo tandha dhewe iku unik ing jagad iki. Saben uwong kepengin duwe unik.

Kanthi cara, yen sampeyan bakal kelangan dompet, sampeyan bakal bisa nemokake maneh liwat tandha sampeyan dhewe. Aku percaya para maling bakal golek urip kanthi dompet sing paling umum tinimbang sing unik.

3. Golek supplier apik

Sampeyan wis nemtokake target, milih ceruk sing paling cocog, lan mbukak toko online, apa sing paling penting sing bakal ditindakake? Golek supplier sing apik! Sandal teles cukup ngerti manawa pemasok sing apik mutusake sukses setengah liyane. Apa supplier pengiriman sing apik? Telung syarat dibutuhake: kontrol kualitas apik, rega produk sing cukup, metode pengiriman ing saindenging jagad. CJ iku! Lan CJ duwe kekuwatan liyane:

  1. Aplikasi CJ bisa diintegrasi karo Shopify, Woocommerce, lan eBay. Cukup sambungake karo CJ, kabeh info produk bisa diselarasake menyang toko sampeyan, lan info order bisa diselarasake menyang CJ, mula pesenan bakal diproses kanthi otomatis. Nomer pelacak bisa disinkronake uga.
  2. Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpen, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  3. CJ APP gampang digunakake kanggo produk atus ewu produk, pangolahan order lan gratis
  4. Persediaan gudang lan pengiriman AS, pengiriman liyane sing luwih cepet tinimbang ePacket
  5. Sourcing produk kanggo gulung sampeyan bisnis gratis
  6. Dhukungan 7 * 24 online karo basa liyane
  7. Pasokan video lan gambar produk profesional
  8. Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
  9. Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
  10. Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang.
  11. Nganyari produk adol panas sing nyata-wektu

Iki minangka pedoman link sampeyan carane nggarap CJ: https://cjdropshipping.com/2018/05/03/how-to-work-with-cjdropshipping/

Facebook Komentar