fbpx
Nggawe Dhuwit nganggo Perhiasan Print-on-Demand
02 / 18 / 2019
Pira Sampeyan Bisa Entuk Saka Pengiriman Selehake?
02 / 21 / 2019

Cara Nyepelekake POD Droducts: Nggawe Nilai kanggo Pelanggan

Yen sampeyan nindakake bisnis sing nggeser, sampeyan bisa uga rumangsa akeh pesaing sing adol produk sing padha karo sampeyan. Nalika wis ngenalake kaluwihan produk-produk sing dicithak, sampeyan bisa ngeklik kene mriksa kaluwihan.

Artikel iki utamane kanggo ngenalake kepiye cara produk gulung POD, merit yaiku nggawa nilai kanggo pelanggan. Inti yaiku nyedhiyakake layanan saka perspektif pelanggan. Ana sawetara tips kanggo sampeyan deleng kaya ing ngisor iki:

1.Wenehi pengarepan

Wiwit sampeyan mbukak toko online, sampeyan kudu ngerti ambisi lan tanggung jawab sampeyan. Dadi, target sampeyan ora kudu ngasilake dhuwit, sampeyan uga kudu nganggep akeh faktor njaba supaya pelanggan lan menehi nilai kanggo pelanggan. Ora ana sing ngrewangi pelanggan kanggo ngirit wektu utawa ngirit dhuwit, utawa aspek liyane, sampeyan kudu nyana sing dikarepake.

(1) Konsep kredibilitas

Pisanan, sampeyan kudu nyimpen kredibilitas nyimpen kanggo pelanggan, sampeyan kudu dipercaya pelanggan. Contone, wangsulan asap pitakone. Menehi saran lan ngatasi masalah ing wektu, lan sapiturute, sampeyan bisa entuk kapercayan saka para pelanggan lan mboko sithik kapercayan nyimpen.

(2) Item 'kualitas

Ngomong sajujure, kualitas produk penting banget kanggo produk lan pelanggan POD, lan uga aspek pelanggan sing paling penting. Mula, prelu kanggo njamin kualitas apik produk POD sing adol ing toko sampeyan.

(3) Dhukungan pelanggan sing apik

Sawise sampeyan adol produk POD menyang pelanggan, sampeyan kudu ngiringan layanan kasebut, lan sampeyan kudu menehi nomer pelacakan kanggo pelanggan, lan priksa patung pesenan kasebut. Mesthi wae, sampeyan kudu duwe layanan sawise-jual kanggo pelanggan lan supaya dheweke aran sampeyan padha karo kaca sing padha.

2.Be pangguna loropaken

Makarya ing sektor layanan, sikap sabar lan layanan sing apik kudu dipikirake ing layanan kita. Sabar, ati-ati, antusias lan semangat, lsp kudu dibudidaya.

Informasi 3.Basa

Nalika sampeyan melu industri POD, aja mikir manawa iki tugas sing gampang. Sampeyan kudu nyelehake energi lan wektu, lan mesthi nyedhiyakake foto sing cukup, produk, katrangan produk, motret video utawa foto liyane yen dijaluk pelanggan.

Kabeh pangopènan toko kasebut bakal ngidini sampeyan entuk reputasi apik lan mbangun dhasar kepercayaan sing kuat kanggo bisnis sampeyan. Muga iki bakal menehi pitulung sethithik. Matur suwun kanggo wektumu!

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!