fbpx

Pira Sampeyan Bisa Entuk Saka Pengiriman Selehake?

Cara Nyepelekake POD Droducts: Nggawe Nilai kanggo Pelanggan
02 / 20 / 2019
Cara Kirim Tiket menyang Tim Dhukungan CJ?
02 / 22 / 2019

Pira Sampeyan Bisa Entuk Saka Pengiriman Selehake?

Kaya sing sampeyan ngerteni, nyelehake pengiriman minangka salah sawijining cara sing paling gampang kanggo ngasilake bathi kanthi online. Kanggo siji, ora mbutuhake anggaran gedhe.

Nanging sepira regane sampeyan bisa entuk saka pengiriman gulung? Dadi jujur, angel kanggo nemtokake nomer sing akurat sampeyan bisa nggawe saben wulan. Nanging, kita bisa mangsuli pitakon sing gegandhengan karo Pira regane bisa entuk saben adol? lan sapira barang sing bisa adol saben wulan?

Pira regane entuk bathi?

Iki gumantung saka jumlah energi sing sampeyan pengin nyelidiki produk sing bakal adol. Sampeyan bisa nemokake akeh barang kanthi bathi antarane $ 1 lan $ 5, nanging sampeyan butuh luwih akeh dodolan lan luwih akeh kanggo entuk dhuwit sing pas saben wulan. Cara iki ora dianjurake, lan iku ora cocog kanggo gaweyan sampeyan. Nanging, sampeyan kudu nggoleki item sing bisa ngasilake paling murah $ 15 lan entuk bathi saben didol.

Akeh kanca kanca sing bisa nggawe luwih saka $ 1900 saben wulan CJ Dropshipping Yen sampeyan uga kudu ngupayakake manawa sampeyan bakal ngeculake Tips 4 supaya bisa mbukak kanthi luwih apik.

Pira produk sing bakal adol saben wulan?

Iki uga gumantung saka jumlah gaweyan sing bakal dilebokake ing bisnis sampeyan. Nyatane, kanggo ngerteni pirang-pirang barang sing bisa adol saben wulan, sampeyan kudu nindakake riset lengkap. Sampeyan kudu nimbang kritéria kaya:

  1. Apa barang sampeyan duwe panjaluk sing apik?
  2. Apa barang sampeyan duwe pemasok sing murah lan apik kanggo ngeculake kapal kasebut?
  3. Pira saingan pira?

Yen item sampeyan duwe panjaluk sing apik, sandal gulung sing apik, lan persaingan sing murah, sampeyan bisa ngarep-arep bisa adol luwih akeh liwat rencana pemasaran sampeyan.

Sampeyan bisa entuk manfaat saka piranti kaya Planner Google Keyword kanggo riset tembung kunci lan Toolbar MOZ kanggo nyoba kaca lan otoritas situs web pesaing sampeyan.

Pungkasan, aku menehi saran supaya ora fokus babagan perkara sing bisa ditindakake, sepira barang sing bisa sampeyan adol, lan pitakonan sing mbuang wektu liyane. Nanging, yen sampeyan bisa milih produk kanthi cerdas lan kanthi pinter, sampeyan bakal tanpa mangu wiwit nggawe dhuwit nyata lan apik saben wulan.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!