fbpx
Pira Sampeyan Bisa Entuk Saka Pengiriman Selehake?
02 / 21 / 2019
Cara Nyelarasake Tahap Inventori CJ ing Toko Shopify Panjenengan
02 / 23 / 2019

Kepiye Nerbitake Tiket menyang Manajemen CJ?

Iki minangka pesen sing nggawa informasi penting kanggo ngenalake fungsi tiket CJ ing tetes CJ.

Nalika sampeyan nggunakake CJ tetes kanggo nyambungake bisnis, sampeyan bisa uga nemoni sawetara keraguan lan pitakonan babagan macem-macem aspek, mula sampeyan duwe rong cara kanggo hubungi kita. Sing pisanan yaiku klik jendhela 'CHAT' ing pojok tengen browser, mula sampeyan bisa ngomong karo wakil sampeyan. Cara liya yaiku mbukak tiket menyang manajemen CJ.

1. Bentenipun antarane tiket CJ lan CHAT

Fungsi sing beda antarane "tiket CJ" lan "CHAT" yaiku pengawas beda. Yen sampeyan klik jendhela 'CHAT', sampeyan bisa ngobrol karo agen pribadi. Yen ngirim 'tiket' ing platform kita, banjur bakal dikirim menyang Manajemen CJ.

2. Kepiye nerbitake tiket CJ?

Sawise mlebu ing platform, sampeyan kudu mlebu akun. Yen sampeyan pengin ngetokake tiket menyang Manajemen CJ, sampeyan bisa tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

(1) Temokake 'ing Pusat Dhukungan.

(2) Tombol 'Kirim Tiket', bakal dituduhake kaya ing ngisor iki:

(3) Pilih Jinis Tiket

(4) Sampeyan bisa ngrampungake info kaya subyek, pesen, lan lampiran. Pungkasane klik tombol 'Kirim', tiket iki bakal dikirim menyang Manajemen CJ lan umpan balik bakal dikirim menyang ASAP.

Muga introduksi ringkes iki bakal menehi sampeyan katrangan babagan fungsi CJ tiket lan 'CHAT' sing beda ing platform, uga cara kanggo ngetokake tiket CJ menyang manajemen kita.

Facebook Komentar