fbpx
Kepiye Nerbitake Tiket menyang Manajemen CJ?
02 / 22 / 2019
Cara Kirim kanthi Garis Khusus kanggo Drop Shipping ePacket Alternatif
03 / 04 / 2019

Cara Nyelarasake Tahap Inventori CJ ing Toko Shopify Panjenengan

Sugeng apik, kabeh wong! Kanggo pedagang Shopify sing wis nggarap CJ kanggo ngrampungake pesenan toko, kita seneng menehi informasi manawa saiki kita bisa mbantu sampeyan ngatur level persediaan ing saben varian produk. Tanpa luwih ado, ayo pindhah menyang cara ngaktifake fitur iki.

1. Menyang 'CJ My'> 'Produk'> 'Sambungan'

Ing dhaptar produk sing gegandhengan, klik tombol panah mudhun ing produk kanggo nggedhekake rincian varian.

2. Centhang kothak ing jejere varian produk sing dipengini CJ supaya bisa netepi pesenan, banjur klik 'Wujud kanthi CJ'.

Cathetan: Yen sampeyan pengin CJ ngatur persediaan ing produk tartamtu, sampeyan kudu milih minangka layanan pemenuhan sampeyan.

3. Pilih tombol 'Ya' ing jejere 'Inventori Level CJ' lan klik 'Ya' liyane yen CJ ngatur persediaan nyimpen sampeyan. Nanging, yen sampeyan pengin kita mung supaya bisa netepi pesenan kanggo sampeyan nanging ora ngatur persediaan, pilih pilihehe 'banjur' ing pitakonan banjur klik 'Ya'.

Banjur kabeh disetel kanthi otomatis level inventori saka CJ lan kanthi mangkono ngirit energi kanggo prekara liya sing penting.

Facebook Komentar