fbpx
Program Afiliasi CJ - Antarmuka Anyar Kanggo Dadi Pemasok Dropshipping
03 / 05 / 2019
Kepiye Gunakake CJ Drop Shipping lan Aliexpress Luwih apik ing Wektu sing padha?
03 / 08 / 2019

Bentenane antarane Pangiriman CJ lan Pangiriman Toko

Ngerti cara paling apik kanggo ngirim produk menyang pelanggan minangka bagean penting kanggo ngatur bisnis. Sadurunge njupuk pesenan pisanan, sampeyan kudu mutusake apa cara pengiriman sing pengin ditrapake, lan banjur atur pangiriman toko supaya para pelanggan bisa milih cara kiriman ing checkout.

1.Piye ngeset pengiriman Shopify?

Sadurunge bisa miwiti ngirim produk, sampeyan kudu nambah sawetara informasi babagan bisnis ing Shipping kaca ing admin Shopify sampeyan.

Kanggo nemokake kaca Pangiriman:

Saka admin Shopify, klik Setelan, banjur klik Kirim.

(1). Tambah alamat asal pangiriman

Yen dikirimake produk sampeyan menyang papan liya saka kantor utama toko sampeyan, sampeyan bisa nemtokake asal pangiriman kanggo mesthekake pajak sampeyan lan tarif pengiriman sing bener.

(2). Tambah zona pangiriman.

Wilayah lan negara sing dikirim kanthi dikenal minangka zona pengiriman. Saben zona pengiriman kalebu tarif pengiriman sing ditrapake kanggo para pelanggan sing alamat kasebut ing zona kasebut. Sampeyan bisa ndeleng zona pengiriman saiki lan tarif pengiriman ing Shipping kaca ing admin Shopify sampeyan.

(3). Tambah jinis paket

Yen toko sampeyan ana ing Amerika Serikat utawa Kanada, mula sampeyan bisa ngirit dimensi lan bobot jinis paket sing disenengi ing Shipping kaca setelan ing admin Shopify sampeyan.

(4). Nggawe tarif pengiriman lan cara

Nalika mutusake apa sing kudu ngisi pembeli kanggo ngirim, sampeyan kudu nimbang pilihan ing ngisor iki:

Biaya pengiriman sing tepat: Ngisi daya panuku barang sing padha karo operator kaya USPS utawa Kanada Kirim supaya dikirim.

Pangiriman tingkat Flat: Ngisi daya kiriman tetep adhedhasar nilai utawa bobot. Contone, ngisi $ 5 kanggo dikirim ing ngendi wae ing Amerika Serikat.

Pengiriman gratis: Nawakake pengiriman gratis ing kabeh pesenan utawa nyetel aturan pengiriman gratis. Contone, nawarake pengiriman gratis ing pesenan $ 150.

2. Kepiye ngetung pengiriman CJ?

(1). Sepisanan sampeyan kudu ngerti yaiku biaya pengiriman CJ mandiri saka Shopify.

Biaya produk ing CJ + Biaya pengiriman ing CJ = Biaya Perdana ing Shopify sampeyan

(2). Hitung biaya pengiriman kanthi dhewe.

https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Klik tautan ing ndhuwur sampeyan bisa milih macem-macem tujuan lan atribusi produk, mula sampeyan bisa mriksa macem-macem cara pengiriman, biaya pengiriman lan wektu kiriman.

Kesimpulan, pengiriman CJ mandhiri saka pengiriman Shopify, aja gaul, lan sampeyan kudu tetep rumus.

Pengarepan kerjasama sing nyenengake karo CJ!

Facebook Komentar