fbpx

Kepiye Gunakake CJ Drop Shipping lan Aliexpress Luwih apik ing Wektu sing padha?

Bentenane antarane Pangiriman CJ lan Pangiriman Toko
03 / 07 / 2019
Kita Nggawe Pangiriman Drop Akeh Gampang Minangka Pangiriman Pangiriman Drop
03 / 12 / 2019

Kepiye Gunakake CJ Drop Shipping lan Aliexpress Luwih apik ing Wektu sing padha?

Ora bisa ditolak manawa Aliexpress minangka pilihan sing paling apik kanggo pamula kanggo miwiti ngeculake. Ana macem-macem jinis produk lan vendor ing Aliexpress. Beda karo CJ Drop Shipping, umume toko sing diduweni pasangan utawa sedulur ing Aliexpress ora duwe stok akeh. Umume pabrik ing China mung adol karo wong asli, biasane ora adol ing Aliexpress.

Mangkene tips 4 kanggo sampeyan nggunakake CJ Dropshipping lan Aliexpress luwih apik.

1. Yen sampeyan mung nyoba golek produk sing menang, aku bakal menehi saran kanggo Aliexpress, amarga duwe macem-macem produk kanggo dipilih lan biasane duwe saham (nanging persediaan biasane kurang) , lan dheweke bisa ngirim paket sampeyan sanalika sampeyan wis nggawe pesenan

2.Cj duwe akeh pelanggan lan ana sing pengin nggawe produk kabeh produk saka kita. Muga-muga sampeyan ngandel yen sampeyan ngandelake nanging iki dudu cara sing paling apik. Kaya apa sing dakkirim sadurunge, sampeyan kudu ngerti apa target sampeyan.

Saka pengalaman, umume pelanggan CJ mung adol sawetara produk sing menang ing toko sing luwih abot. Entuk drone umpamane. Sampeyan bisa uga duwe ewu pesenan saben dina, nanging umume pesenan sampeyan tetep saka sawetara drone sing padha. Mangkono aturan iki ditrapake kanggo produk liyane kaya sepatu. Yen sampeyan adol kabeh, meh ora sukses.

3. Aku bakal nerangake sampeyan kenapa ora bisa sukses yen adol karo macem-macem jinis produk.

  • a. Akeh kategori sing tegese sampeyan ora bisa nggunakake akeh wektu kanggo ningkatake kualitas produk lan chain sumber.
  • suwala b. Akeh kategori sing tegese sampeyan kudu ngenteni suwe kanggo ngolah pesenan lan kita ora bisa njamin manawa sampeyan duwe kabeh adol.
  • c. Akeh kategori sing tegese supplier sampeyan ora bisa nyedhiyakake saham amarga bathi sing winates. Lan kanthi otomatis nyedhiyakake wektu pangolahan pesenan sampeyan bakal suwe. Nanging mesthine sampeyan tuku tuku persediaan menyang gudang CJ lan seneng menehi gudang gratis.
  • d. Akeh kategori sing tegese sampeyan ora bisa mbukak iklan kanthi apik. Piksel facebook sampeyan bisa uga ora cukup pinter yen sampeyan duwe macem-macem jinis iklan.

4. Fokus ndadékaké sukses. Sampeyan bisa nemokake produk sing menang liwat Aliexpress. Sawise dipikirake, sampeyan bisa njaluk supplier CJ kanggo nyedhiyakake lan luwih akeh wektu kanggo ningkatake kualitas produk lan ranté pasokan. Saiki, CJ bisa mbiyantu nurunake biaya produk amarga sampeyan mbutuhake kabutuhan produk sing padha. Kejabi, kita bisa mbantu sampeyan mbangun merek dhewe.

Facebook Komentar