fbpx

Kita Nggawe Pangiriman Drop Akeh Gampang Minangka Pangiriman Pangiriman Drop

Kepiye Gunakake CJ Drop Shipping lan Aliexpress Luwih apik ing Wektu sing padha?
03 / 08 / 2019
Disaranake Produk Dropshipping sing Nggampangake Latihan
03 / 14 / 2019

Kita Nggawe Pangiriman Drop Akeh Gampang Minangka Pangiriman Pangiriman Drop

Pangiriman drop minangka metode pemenuhan anyar ing taun-taun pungkasan babagan e-bisnis internasional. Iki minangka modhifikasi anyar ing antarane B2C lan B2B. Penyetor pengiriman gulung langsung mbantu para pedagang kanggo netepi pesenan lan barang barang menyang pelanggan, sing nyuda biaya saham lan wektu pangolahan order kanggo para pedagang. Lan akeh pedagang sing weruh ing pasar China lan kerjo bareng karo perusahaan pengiriman drop China. Lan CJ dadi sing paling apik kanggo bisnis pengiriman gulung internasional lan luwih populer para pedagang ing saindenging jagad. Kenging punapa? Kita nggawe pengiriman gulung luwih gampang.

1. Kita duwe aplikasi dhewe kanggo nggabungake karo Shopify, WooCommerce

CJ wis nggabungake integral aplikasi kasebut karo Shopify, tegese dhaptar produk siji-klik, nyambungake produk lan panyelarasan supaya nyata. Cukup sambungake toko sampeyan karo aplikasi CJ, pesenan bakal diproses kanthi otomatis.

2. Gudang AS ing sisih wétan lan kulon uga diadegake

Kanggo akeh pedagang, dheweke pengin ngeculake barang kapal saka China amarga rega sing luwih murah nanging berkualitas tinggi. Nanging, pengiriman internasional sing suwe nyebabake akeh keluhan saka para pelanggan. Dadi CJ ora mung kerja sama karo akeh perusahaan pengiriman internasional kanggo nawakake pilihan pengiriman dhadha kanggo pedagang, nanging uga nggawe gudang AS ing Amerika Serikat. Kita wis nyipta gudang ing California sajrone pirang-pirang taun sing mbantu ngrampungake akeh masalah kanggo klien VIP. Lan ing jaman saiki, mung ing wulan Maret iki, gudang nomer loro wis disiyapake ing New Jersey lan saiki digunakake. Rong gudang sing disiyapake mbantu nyuda wektu kiriman kanggo pelanggan AS.

Miturut cara kasebut, CJ mesthi ngrampungake kanthi cepet nyepetake pengiriman internasional lan aku percaya bakal dadi luwih apik.

3. Agen pribadi sing nganggo basa Inggris

Kita entuk agen ujaran Inggris sing pribadi kanggo saben klien, sing ngatasi alangan basa.

Apa sing ditindakake agen kasebut? Dheweke bakal mbantu sampeyan kabeh babagan kerjasama karo CJ, saka cara nggunakake aplikasi CJ, carane ngolah pesenan kanggo negosiasi bisnis. Aja kuwatir hubungi agen sampeyan yen sampeyan duwe masalah. Dheweke dadi mitra paling apik kanggo ngeculake bisnis pengiriman nalika nggarap CJ.

Nggarap CJ, kita nggawe bisnis kapal gulung sampeyan luwih gampang lan gampang. Sampeyan nindakake marketing lan kita menehi dhukungan sing kuat. Menehi kasempatan kanggo sampeyan lan aku, kanggo entuk Win-Win ing 2019.

Facebook Komentar