fbpx
Disaranake Produk Dropshipping sing Nggampangake Latihan
03 / 14 / 2019
Cara Pilih Produk Tren kanggo Pengiriman Selehake
03 / 21 / 2019

Barang-barang Perayaan 5 Ndhuwur Kanggo Dijual Babak Sepisan Taun

Ing setaun, kita bisa uga akeh kesempatan sing penting sing kudu dipengeti, kayata pesta ulang taun, pahargyan, utawa festival lan sapiturute.

Saben perayaan kasebut mbutuhake jinis hadiah, dekorasi, perangkat lunak, lan sapiturute, supaya sampeyan bisa ngisi pesta sampeyan kanthi atusan barang sing apik tenan minangka tambahan kanggo pesta utawa liyane!

Utawa, sampeyan bisa nggawe set dhasar barang perayaan sing bakal cocog karo saben kesempatan khusus!

Mangga deleng pilihan ing ngisor iki!

1.LED Rose Wishing Bottle Festival Light

  • Kanggo Cocog: Botol Pengarepan / lampu lantern Mawar / Lampu festival / Ulang Ulang taun
  • Cocog minangka hadiah ulang tahun / ulang tahun kanggo garwa / kekasih / kanca / bocah

2. Witing Star Candy Box Witing Star Crystal Star

Iki bisa digunakake minangka hadiah sing dikirim menyang kanca-kanca, rekan, lan sapiturute. Pratelan sing nyenengake iki bakal nambah radian lan pesta! Lan ora bisa ditampa manawa kesempatan sampeyan ora bakal dilalekake.

3. Balon sing transparan

Iki minangka trending kanggo ngetrapake dekorasi busana ing pesta lan kumpul sampeyan, bakal dadi hiasan khusus kanggo dinane.

4. Paesan Natal

Kanggo pas: pesta Natal / pesta ulang tahun / festival musim semi, dll

5. Dolanan beruang mawar mawar

Dikirim minangka hadiah Valentine kanggo pacangan utawa hadiah kanggo bocah-bocah.

Saiki, sampeyan duwe akeh gagasan babagan barang-barang sing ana gandhengane karo pesta sing adol ing toko. Muga-muga bakal motivasi sampeyan nggawe tawaran produk sing nggumunke kanggo bisnis sampeyan dhewe!

Yen sampeyan mbutuhake luwih akeh produk, klik kene!

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!