fbpx
Cara Pilih Produk Tren kanggo Pengiriman Selehake
03 / 21 / 2019
Kepiye cara cendhak proses lan ngirim pangiriman utawa luwih cepet kanggo Shopify Dropshipping?
03 / 25 / 2019

Apa sing ngeculake e-commerce?

Surf Drop yaiku konsep golek luwih akeh supplier yen sampeyan duwe produk sing menang.

Surf Drop minangka istilah sing kalebu bagean saka sistem drophipping. Ing taun kepungkur, tembung "Drop Surfing" wis katon minangka istilah marketing kanggo sawetara 'guru palsu' kanggo nyurung kursus online.

Sampeyan ngerti carane guru online terus seneng 'ngrameke' istilah anyar lan nerangake 'perkara panas' sabanjure. Uga iki salah sawijining.

Kajaba, ora ana sing anyar.

Surf Drop minangka prakteke biasane duwe macem-macem pemasok sing diisi kanggo saben produk, dadi yen sampeyan adol barang liwat dropshipping, banjur pilih lan milih supplier sing paling murah kanggo ngirim barang kanggo sampeyan.

Apa yen sampeyan wis nate rampung nggawe drophipping, mula kabeh wis dilakoni.

Kabeh kursus dropshipping sing larang regane (malah gratis) duwe praktik kasebut ing taun 10 + taun. Ora ana sing anyar, mula ora duwe 'coined name'.

Milih lan milih supplier kanggo entuk tawaran sing paling apik wis tau sak lawase. Sapa wae sing nate makarya dadi panuku, utawa ing departemen tuku kanggo perusahaan apa wae sing wis ditindakake. Iku praktik standar.

Sapa sing wis sukses nate ngetrapake, ora anyar.

Sawetara wong nyoba nggawe masarakat percaya yen 'nyelehake surfing' beda karo 'dropshipping'. Dudu. Sing uga lucu. Yen sampeyan wis nggawe dropshipping, mula sampeyan wis nggawe 'metode surfing surfing utawa wis ana. Iku jenis bagean kasebut.

Lawang ing tetes umume ngisor banjur cara liya saka eCommerce. Nalika sampeyan nindakake dropshipping bener, sampeyan wis entuk akeh pemasok sing diantrekake. Sanajan sampeyan duwe supplier 5 kanggo saben jinis item, sampeyan terus-terusan terus looking saben lan saben dina kanggo luwih akeh kanggo mesthekake sampeyan duwe rega paling apik ing kabeh wektu. Iki standar. Boten istimewa babagan iki.

Keuntungan nggunakake metode e-commerce surfing gulung kanggo promosi bisnis sampeyan

1). Nduwe biaya wiwitan sing murah: Salah sawijining cara paling gedhe nggunakake cara eCommerce selancar sing paling gedhe yaiku sampeyan bisa miwiti bisnis online kanthi anggaran senar. Sampeyan ora kudu nglampahi akeh dhuwit kanggo tuku kabeh inventaris, nanging mung ngubungi penjual pihak katelu lan menehi tautan ing toko ecer online, sing bakal ngidini sampeyan adol langsung saka saham saka pihak katelu paling akeh. rega kompetitif lan ora ngadhepi njaga saham ing pungkasane (lan mbayar dhuwit sing akeh). Sampeyan mung kudu mbayar biaya pembangunan situs web eCommerce utawa pangembangan aplikasi eCommerce gumantung saka rencana sampeyan.

2). Bukak toko kanthi luwih cepet. Sebabe yaiku dheweke ora kudu tuku beda jinis produk sing pengin adol ing toko online. Kajaba iku, dheweke bisa njaga biaya operasional sithik kanthi ngindhari bebrayan ing storehouse, kemasan barang-barang kasebut, nglacak persediaan, lan ngirim barang kasebut. Wiwit ing strategi surfing surfing sampeyan ora kudu ngetutake langkah-langkah kasebut, sampeyan bisa miwiti bisnis kanthi kerlip.

3). Ngirit ing overheads: Biaya overhead uga suda banget amarga sampeyan ora kudu mbayar dhuwit akeh kanggo nyedhiyakake barang, mbayar gaji kanggo para pekerja sing kerja ing gudang lan kemasan departemen.

4). Entuk lokasi sing fleksibel kanggo ngirim barang: Cara iki ngidini sampeyan pilihan nggunakake lokasi fleksibel kanggo adol barang sampeyan. Nalika sampeyan ora nyimpen barang sing apik ing gudang sampeyan dhewe, sampeyan bisa nyambung menyang pihak katelu ing sisih endi wae kanggo adol barang ing toko sampeyan. Mulane lokasi ora dadi masalah gedhe kanggo sampeyan.

5). Wenehi macem-macem luwih akeh: Sampeyan ngidini sampeyan nawakake macem-macem produk kanggo pelanggan. Amarga sampeyan ora nandur modal akeh dana kanggo tuku persediaan, nanging gumantung saka pihak katelu kanggo adol produk menyang para pelanggan, sampeyan bakal entuk pilihan adol produk sing akeh liwat situs web eceran sing gampang.

6). Skala bisnis: Cara iki ngidini sampeyan gampang nggawe bisnis kanthi gampang nambahake pihak katelu kanggo dhaptar supplier sing barang sampeyan bisa adol liwat situs web online utawa aplikasi mobile sampeyan.

7). Sampeyan adol barang trending: Ing nyelehake selancar, para pengecer online umume adol barang sing dadi tren. Dadi, sampeyan duwe panjaluk gedhe kanggo produk sing mesthekake yen bisnis tetep apik.

Kekurangan saka metode surfing surfing

Nalika metode iki menehi sawetara kaluwihan, ana sawetara kekurangan sing ana gandhengane karo proses iki kanggo nggedhekake bisnis online.

1). Tiba wates wates: Amarga sampeyan kudu nuduhake bathi karo pihak katelu sing produk sing adol liwat toko online sampeyan, wates sampeyan tetep murah banget (sanajan sampeyan tuku saka supplier sing adol produk kanthi rega sing paling kompetitif ing pasar) , sing bisa mengaruhi panguripan online sampeyan kanthi bisnis kanthi signifikan.

2). Ora ana kontrol babagan inventaris: Yen sampeyan duwe persediaan dhewe, sampeyan bisa kanthi gampang nyathet rekaman kasebut karo awake dhewe lan ngerti sapa salah sawijining sing kasedhiya lan sing ora kasedhiya. Dadi, yen sampeyan nampilake produk kasedhiya ing situs web utawa app sampeyan, nanging yen sampeyan ngubungi pihak katelu kanggo nyedhiyakake produk kasebut lan dheweke ora bisa nindakake amarga saham winates utawa ora kasedhiya, mula bisa nduwe dampak serius ing reputasi bisnis online sampeyan.

3). Proses pengiriman sing kompleks: Yen sampeyan ngubungi akeh pemasok supaya adol ing toko, mula bakal dadi ngalamun logistik nalika supplier beda nggunakake opsi kiriman liyane lan dadi angel kanggo sampeyan nglacak kabeh produk sing adol ing toko sampeyan. nyata-wektu.

4). Kesalahan supplier sing nduwe pengaruh sampeyan: Amarga sampeyan adol produk liwat supplier pihak katelu, ana kemungkinan manawa sampeyan bisa nggawe kesalahan ing kiriman, produk utawa biaya kasebut. Kesalahan saka situs kasebut bakal duwe pangaruh sing ora apik ing reputasi pasar sampeyan minangka ritel online sing apik.

Bungkus

Dadi, sampeyan wis ndeleng manawa metode selancar gulung duwe kontra uga kontra. Sampeyan kudu ngerteni kahanan sampeyan dhewe, yen sampeyan ora duwe masalah finansial banjur wicaksana supaya ora selancar lan kosok kosok baline. Faktor utama bisnis online yaiku situs web utawa aplikasi seluler.


Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!