fbpx
Apa sing ngeculake e-commerce?
03 / 25 / 2019
Kepiye carane mandheg menyang Brazil
04 / 02 / 2019

Kepiye cara cendhak proses lan ngirim pangiriman utawa luwih cepet kanggo Shopify Dropshipping?

Aku percaya yen ana prekara sing kudu dikepengini saben pemilik Toko Shopify. Yen pelanggan bisa nampa bungkusan sing luwih dhisik, aku yakin manawa bakal mbantu nambah pengalaman pelanggan. Lan kanthi pengalaman pelanggan sing luwih apik, mesthi luwih akeh wong sing bakal teka ing toko sampeyan.

Amarga akeh pamilik toko Shopify nindakake pengiriman gulung, saiki aku arep ngomong babagan carane nyuda wektu pengiriman kanggo dropignping Shopify.

Sadurunge miwiti aku pengin ngenalake istilah "anyar", selehake surfing, kanggo sampeyan. Bener, iki dudu perkara sing anyar, nanging wong nggunakake istilah iki bubar, mula jinis anyar.

Surf Drop minangka konsep kanggo golek luwih akeh supplier yen sampeyan duwe produk sing menang. Kanthi tembung liyane, nyelehake selancar minangka praktik yen nduwe macem-macem pemasok sing diantrekake kanggo saben produk, dadi yen sampeyan adol barang liwat pengiriman gulung, sampeyan bisa milih lan milih supplier sing paling murah kanggo ngirim barang kanggo sampeyan. (Klik kene kanggo informasi luwih lengkap)

Dadi, jelas yen sampeyan bisa ngeculake selancar kanthi apik, mesthi wektu dropignping Shopify sampeyan bakal suda, lan iki tips kanggo sampeyan.

1. Wektu pangolahan lan wektu kiriman sing diwartakake kanthi rata-rata. Kanggo wektu pangiriman, bisa uga ana wektu tundha kanggo sawetara paket, utamane ing musim puncak. Kanggo wektu pangolahan, yen produk wis siyap ing gudang kita bisa diproses dina sing padha utawa dina sabanjure sawise pesenan sampeyan. Yen kita kudu order saka supplier, wektu pangolahan sekitar dina 1-3 kalebu wektu sing dibutuhake kanggo nampa produk ing gudang kita. sok-sok wae pemasok bisa kekurangan saham, mula kita bakal ngandhani babagan wektu tundha kasebut. Yen sampeyan duwe pesenan sing stabil biasane kita nyaranake pelanggan kanggo tuku persediaan pribadi kanggo dilebokake ing gudang kita supaya bisa nyepetake wektu proses. Kita duwe gudang dhewe ing YIWU, SHENZHEN, AS (wétan lan kulon) kanggo pengiriman luwih apik kiriman.

2. Priksa manawa pemasok sampeyan mesthi duwe apa sing adol. Yen panyedhiya ora duwe persediaan cukup, bisa uga mbutuhake pemasok kanggo ngolah pesenan amarga kudu tuku produk.

3. Yen sampeyan adol produk sing paling populer lan umume saiki, aku saranake sampeyan duwe akeh supplier kanggo produk sampeyan. Amarga barang-barang sampeyan dadi populer banget, yen sampeyan bisa uga nemoni risiko yen suplemen bisa adol barang.

4. Kita maringi pitunjuk kanggo nggawe sawetara persediaan yen kedadeyan darurat. Biasane, supplier sampeyan ora bisa njamin manawa barang sampeyan tetep ana ing saham. Dadi, tuku sawetara persediaan mesthi pilihan sing apik.

5. Yen sampeyan adol menyang Amerika lan Eropa, aku yakin manawa pengiriman sampeyan bakal suda banget yen pemasok duwe gudang ing Amerika lan Eropa. Bayangake, senenge para pelanggan nalika nggawe pesenan ing dina iki lan nampa paket 1 utawa 3 dina mengko.
Nganggep manawa sampeyan ngirim produk ing saindenging negara, penting kanggo duwe gudang ing pirang-pirang lokasi ing negara kasebut. Kanggo duwe gudang meh kabeh lokasi ing saindenging negara, sampeyan mesthi kudu nyaring finansial. Sing ora perlu utamane yen sampeyan minangka pengecer eCommerce sing cilik utawa ukuran. Nanging, ngenalake gudang ing lokasi strategis sing bisa digarap menyang pirang-pirang lokasi nganti jarak tartamtu. CJ dropshipping duwe gudang 2 ing AS saiki lan rencana nyetel siji ing Eropa.

6. Layanan logistik apik banget kanggo nyuda wektu sing mbuang. Yen sampeyan jeblugan saka China, aku yakin sampeyan wis kenal karo ePacket, murah lan cepet. Nanging aku pengin menehi saran cara sing luwih apik, CJPacket, sing luwih cepet lan luwih murah tinimbang ePacket. Paket CJ minangka logistik CJ dhewe lan kabukten bisa dipercaya, cepet lan sukses.

7. Gunakake analytics cerdas kanggo prédhiksi panjaluk produk.
Sawetara wilayah utawa wilayah cenderung njaluk tuntutan kanggo kategori produk tartamtu. Contone, wilayah sing, sajrone wektu ing taun, banget panas lan lembab bisa mbutuhake kondhisi hawa utawa cooler sing copious. Sampeyan butuh nomer utawa analitis kanggo prédhiksi panjaluk produk tartamtu ing wilayah tartamtu. Kanthi mangkono, sampeyan bisa duwe saham cekap ing gudang ing wilayah kasebut supaya sampeyan ora luput kanggo ngrampungake panjaluk pelanggan.

8. Aja nggawe wektu kiriman ambisi banget kanggo pelanggan.
Sampeyan ora pengin setuju karo wektu pangiriman sing ora realistis utawa ora stabil lan nyebabake murka pelanggan. Nanging, sampeyan kudu njaga keseimbangan sing apik ing kene - sampeyan bisa nyetel garis sing luwih agresif lan ora bisa nyengkuyung utawa duwe garis wektu sing santai banget lan ndeleng para pelanggan nilar mobil grobag. Ing kasus terakhir, kerugian sampeyan bisa dadi bathi pesaing sampeyan. Sampeyan ora pengin ngirim sawise pesaing sampeyan. Wektu kiriman sampeyan bakal gumantung menyang efisiensi chain persediaan lan sampeyan kudu terus-terusan nambah efisiensi. Gumantung ing level efisiensi chain persediaan sampeyan, atur garis wektu pangiriman ing storefront online supaya bisa ditemokake pelanggan.

Facebook Komentar