fbpx
Kepiye carane mandheg menyang Brazil
04 / 02 / 2019
Kepiye cara label label pengiriman.
04 / 15 / 2019

Penjaminan Kiriman - Rata-rata Kirim 7-Day kanggo Objek sing Menyang Kaya Knives menyang AS

Apa sampeyan tau ngalami tundha lan tundha kiriman sing kurang kanggo pengiriman sampeyan kalebu barang sing cetha? Iki pancen masalah asring yen paket sampeyan dikirim liwat HKPost, yaiku metode pengiriman sing paling akeh digunakake dening perusahaan liyane. Aku yakin iki pancen frustasi kanggo sampeyan, amarga bakal nyebabake ora mung keluhan pelanggan, nanging bisa uga rugi kanggo toko online sampeyan.

Nanging, CJ Dropshipping bisa menehi solusi sing luwih apik - kirim liwat USPS, garis khusus kita menyang AS. Saka kiriman sing gegandhengan sadurunge, kita bisa nggampangake pangiriman luwih cepet sajrone dina 7. Ing ngisor iki sawetara nomer nelusuri sing daklumpukake saka cathetan sistem kita. (Rincian kiriman bisa dideleng kanthi ngeklik gambar ing ngisor iki.)

Ing sawetoro wektu, tingkat pengiriman uga dijamin. Kajaba saka gagal pangiriman amarga alamat sing salah, samesthine pangiriman 100% dikarepake. Pramila, para pelanggan kepenak banget kepenak.

Sing paling penting, biaya pengiriman luwih murah tinimbang HKPost kaya sing bisa dideleng saka gambar ing ngisor iki. Apa maneh sing bakal diarepake? Pengiriman luwih cepet lan luwih murah kanthi tingkat pangiriman sing luwih dhuwur. Kejabi, bisa uga luwih migunani kanggo sampeyan yen paket luwih abot.

Kanthi kabeh kaluwihan sing wis kasebut ing ndhuwur, isih ana watesan pengiriman langsung China-AS. Kasedhiya mung kanggo kiriman saka China menyang Amerika. Dadi pelanggan sing pasar utama ing AS mung menehi tandha nembak saiki!

Facebook Komentar