fbpx
Persetujuan Konfigurasi Kerjasama Strategis CJ karo DHL ing April 2019
04 / 15 / 2019
Miwiti - Ringkesan CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019

Tanduran CJPacket - Pilihan Kiriman China-AS sing Paling apik & dipercaya

Sepisanan, CJPacket wis nganyari supaya transportasi luwih efisien dijamin.

CJPacket digawa menyang pilihan sampeyan pungkasan taun minangka pengganti sebagian kanggo ePacket. Akeh pelanggan sing pasar ing AS nggunakake cara pengiriman anyar iki kanggo rega sing kompetitif lan pangiriman biasane luwih cepet. Saiki kabeh kaluwihan kasebut ing ndhuwur, kita isih nambah layanan.

Versi sing wis nganyari luwih cocog kanggo produk biasa liwat 285g, ora kalebu produk gedhe banget. Antarane kabeh cara pengiriman sing kasedhiya menyang AS, biaya pengiriman CJPacket paling murah nomer loro. Luwih mung luwih dhuwur tinimbang China Post Reg Air Air sing duwe kiriman paling alon. Sing paling penting, saka tes pengiriman anyar, wektu kiriman rata-rata CJPacket sekitar 5 nganti 10 dina. Yaiku, CJPacket duwe kapasitas sing padha karo USPS, lan nomer loro kanggo DHL (Resmi), sing paling larang regane. Temenan, CJPacket minangka pilihan paling sampeyan karo kabeh sing dianggep.

Salajengipun, kula sampun nate mil ekstra kanggo sampeyan. Wiwit CJPacket minangka layanan pengiriman dhewe, kita bakal njupuk tanggung jawab lengkap kanggo paket pelanggan. Kanggo njamin pangiriman, kita bakal menehi paket liyane yen kita weruh mantan sing macet ing Customs. Mula, kiriman telat ora bakal kelakon ing mangsa ngarep.

Paling pungkasan nanging paling ora, CJPacket cukup mantep kanthi kabeh informasi pelacakan sing kasedhiya ing situs web dhewe>
https://cjpacket.com/

Kaya sing ditindakake, kita khusus nyedhiyakake layanan pengiriman sing paling apik kanggo kabeh aspek, kalebu pengiriman. Dadi dadi! Muga-muga sampeyan bisa nyenengake perbaikan iki!

Facebook Komentar