fbpx
Tanduran CJPacket - Pilihan Kiriman China-AS sing Paling apik & dipercaya
04 / 15 / 2019
Kepiye Gunakake Inventori Swasta babagan CJ Dropshipping?
04 / 28 / 2019

Miwiti - Ringkesan CJDropshipping.com

CJ Dropshipping minangka situs web lengkap kanggo mbantu saben ngeculake wiwit wiwit rampung. Sumber produk, warehousing, pangolahan order lan pengiriman, secara harfiah kabeh melu. Saiki, ayo ngidini kita nuduhake sampeyan kabeh bisa digunakake ing situs web> app.cjdropshipping.com

Kanggo nggawe kabeh luwih jelas, kita nggawe flowchart sing gampang kanggo nutupi langkah-langkah umum. Lha iki.

1. Sumber Produk

Pitakonan paling dhisik sampeyan duwe babagan produk sampeyan. Sampeyan bisa nggoleki mung kanthi jeneng produk kanggo ndeleng apa produk sampeyan ana ing CJ. Yen ora, mangga mung kirim kita panjalukan sumber.

Kanggo pangguna pangguna, sumber ing 'Product individu' luwih cocog, amarga 'Toko Eksklusif Produk' kanggo pangguna sing duwe toko sing sah. (Rincian babagan layanan sourcing bisa uga viewed kene.)

Yen sampeyan duwe rincian produk lan wareg karo penawaran, sabanjure yaiku pesenan. Nanging, ana rong cara pangolahan order beda-beda gumantung yen sampeyan duwe toko ing CJ. Yen sampeyan kepengin ngolah urutan otomatis kanthi otomatis, mula sampeyan kudu sinau 'Toko Otoritas' lan 'Listing Product / Sambungan'. Yen ora, sampeyan mung bisa ngliwati bagean 5 'Upload Upload liwat Excel / CSV File'.

2. Wewenang Toko

Ana papat jinis toko sing kasedhiya kanggo dikintegrasi menyang CJ. Dheweke Shopify, eBay, Shipstation lan WooCommerce toko. Kanggo saben jinis toko, kita wis nggawe langkah wewenang umum lan rinci sing kasedhiya ing kaca sing padha.

3. Listing Product / Sambungan Produk

Kanggo ngenali produk saka pesenan toko sampeyan, kita kudu nggawe sambungan kanggo produk lan ing CJ. Yen produk ora ana ing toko sampeyan, fitur dhaptar sampeyan minangka pitulung gedhe. Klik tombol 'List' ing kaca produk CJ banjur atur sawetara rincian. Produk bakal ditambahake menyang toko sampeyan lan sambungan otomatis ditetepake.

Yen produk wis ana ing toko sampeyan, mesthine sambungan produk dibutuhake. (Mangga deleng video iki kanggo pitunjuk rinci.)

4. Impor Orde otomatis

Yen rampung wewenang nyimpen lan sambungan produk, pesenan babagan produk kasebut saka toko sampeyan bakal ditarik menyang akun CJ kanthi otomatis. Pilih pesenan sing pengin kita ngatasi lan ditambahake menyang cart. Konfirmasi pesenan sing dipilih lan nggawe pambayaran, mula kita bakal ngurus kabeh.

5. Upload Upload liwat File Excel / CSV

Kanggo pangguna tanpa toko sing sah, cara mung kanggo ngirim pesenan kita yaiku kanthi ngunggah spreadsheet. Ngono, sampeyan kudu nambah produk ing dhaptar SKU, sing uga bisa digayuh ing kaca produk.

Banjur pilih 'Impor Pesenan Excel' ing kene lan download cithakan kanggo ngisi rincian pesenan sampeyan. Yen pesenan sampeyan upload, sampeyan kudu nambah ing cart lan mbayar.

Kita bakal olahan langsung sawise ditampa. Nomer nelusuri lan layanan sawise-sale kasedhiya kanggo kabeh pesenan.

Muga-muga sampeyan bakal seneng layanan kita!

Facebook Komentar