fbpx
Miwiti - Ringkesan CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019
Rahasia 8 Ndhuwur sampeyan ora ngerti babagan sumber saka 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina
04 / 29 / 2019

Kepiye Gunakake Inventori Swasta babagan CJ Dropshipping?

Panggunaan persediaan pribadi pancen prasaja lan cerdas. Yen produk sampeyan duwe persediaan pribadi sing ana ing pesenan pengiriman sampeyan, sistem kita bakal takon manawa sampeyan pengin potongan sajrone pembayaran.

Klik Tombol 'Bayar'

Sawise milih 'Deduct', rega produk bakal ditinggalake amarga sampeyan wis mbayar nalika tuku persediaan pribadi. Sampeyan bisa ndeleng iki ing dhaptar pesenan utawa invoice.


Tingkat persediaan produk bisa dilacak saben sampeyan nggawe tuku lan pangurangan.


PS
1. Persediaan pribadi mung bisa digunakake kanggo pesenan pengiriman gulung. Yaiku, sampeyan ora bisa nggawe potongan nalika nempel pesenan.
2. Pengurangan kasebut ora bisa digunakake sawise sampeyan tuku persediaan pribadi. Sampeyan kudu ngenteni nganti tekan ing gudang lan muncul ing dhaptar persediaan.

Facebook Komentar