fbpx
Pembekal Dropshipping 10 Ndhuwur ing AS
04 / 29 / 2019
Nyambung CJDropshipping karo Akun Amazon Seller
05 / 13 / 2019

Cara Priksa Verifikasi Alamat Email Sawise Ndhaptar

Kanggo alesan keamanan, email sampeyan kudu diverifikasi sawise registrasi.

Sawise ngisi formulir registrasi, sampeyan bakal entuk jendhela pop-up 'Sukses Situs'.

Kita uga bakal ngirim email verifikasi menyang kothak mlebu sampeyan ing ngisor iki. Email sampeyan bakal diverifikasi kanthi otomatis sawise sampeyan klik "Aktifake Email"Tombol. Sampeyan banjur bakal nampa kabar "Verifikasi Sukses" banjur.

Gambar iki nduweni atribut alt kosong; jeneng file yaiku gambar-9-1024x486.png

Yen sampeyan ora verifikasi email sawise registrasi, ana cara liyane kanggo verifikasi email sampeyan. Sampeyan bakal diarahake menyang homepage kanggo mlebu menyang akun. Kanthi ngeklik ukara sing ditampilake, kita bakal ngirim email sampeyan kanthi kode verifikasi 6 angka. Email sampeyan bisa diverifikasi sawise sampeyan ngisi kode kasebut.

Sawise verifikasi sukses, sampeyan bakal entuk kaca kaya iki. Klik 'Konfirmasi' kanggo pangalihan homepage.

Nalika ganti email sampeyan lan ngirim, sampeyan kudu verifikasi email sampeyan maneh minangka langkah ing ndhuwur.

Kajaba iku, yen sampeyan durung verifikasi email sampeyan, ana pop-up ngelingake sampeyan verifikasi email nalika klik 'CJ'.

Yen sampeyan ora bisa verifikasi, mangga mriksa kothak spam sampeyan pisanan! Yen isih durung nampa, mangga ngirim email kanggo support@cjdropshipping.com or ANDY@CJDROPSHIPPING.COM kanthi judhul email: MACAPAK AKHIR AKU AKU karo konten: USERNAME IS ####. .

Facebook Komentar