fbpx
Pembekal Dropshipping 10 Ndhuwur ing AS
04 / 29 / 2019
Nyambung CJDropshipping karo Akun Amazon Seller
05 / 13 / 2019

Cara Priksa Verifikasi Alamat Email Sawise Ndhaptar

Sawise ngisi formulir registrasi, klik 'Daftar' kanggo maju menyang verifikasi email.

Ing kaca sabanjure, sampeyan kudu ngetik kode enem-digital sing dikirim menyang alamat email sampeyan kanggo ngrampungake verifikasi kasebut.

Yen verifikasi gagal, sampeyan isih bisa mlebu menyang akun sampeyan. Nanging sistem bakal mriksa kanthi otomatis yen akun sampeyan wis diverifikasi lan njaluk sampeyan ngrampungake proses kasebut.

Cara liya kanggo verifikasi alamat email yaiku pindhah menyang profil sampeyan lan nemokake tombol 'Verifikasi' ing kana.

Yen ora bisa verifikasi, priksa kothak spam dhisik! Yen isih durung nrima, kirim email menyang ANDY@CJDROPSHIPPING.COM kanthi judhul email: SENYANA NAIK AKHIR AKU karo konten: USERNAME IS ####. (mangga gantos #### nganggo jeneng panganggo) Kita nyemak iki ing dina kerja 1.

Facebook Komentar