fbpx
Cara Priksa Verifikasi Alamat Email Sawise Ndhaptar
05 / 05 / 2019
Apa Perang Perdagangan China-AS bakal Ngaruhi Bisnis Dropshipping utawa E-commerce Internasional?
05 / 16 / 2019

Nyambung CJDropshipping karo Akun Amazon Seller

Kanggo miwiti nggunakake CJDropshipping, sing pertama sampeyan kudu nyambungake akun Amazon Professional Seller. Sampeyan bisa tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngrampungake.

1. Mlebu menyang Jual Pusat Amazon lan nerusake menyang Setelan> Ijin Panganggo

2. Ing tampilan Ijin Panganggo, klik tombol kuning 'Waca Pangembang'ing sisih ngisor, kaya gambar ing ngisor iki.

Yen sampeyan ora bisa nemokake tombol 'Authorize a Developer' miturut screenshot ndhuwur, banjur Amazon bisa nganyari sampeyan kanggo desain anyar. Yen ngono, bukak App Store> Ngatur Aplikasi ing menu navigasi ndhuwur banjur pilih 'Waca Pangembang Anyar'ing kana.

3. Ketik nilai lapangan ing ngisor iki ing kaca sing dibukak, kaya gambar ing ngisor iki.
Jeneng Pangembang - CJDropshipping
Nomer Akun Pangembang - 531110584921

4. Centhang kothak 'Aku setuju' ing kaca sabanjure (kanthi konfirmasi manawa sampeyan menehi akses menyang akun sampeyan) banjur klik 'Next'

5. Ing kaca sabanjure, sampeyan kudu ndeleng kredensial API MWS API - ora nutup kaca, sampeyan bakal mbutuhake mengko

6. Mlebu menyang akun CJ sampeyan banjur navigasi menyang 'wewenang'> 'wewenang liyane'> 'Tambah Toko', pilih 'Amazon' minangka jinis toko sampeyan.

7. Nemtokake email Penjual Pusat ing Akun Amazon kolom, banjur salin lan tempel ID Seller Amazon, ID pasar lan Token Pangarang MWS saka kaca ing langkah 5 menyang lapangan sing cocog. Pungkasan, klik 'wewenang' rampung.

Facebook Komentar