fbpx
Apa Perang Perdagangan China-AS bakal Ngaruhi Bisnis Dropshipping utawa E-commerce Internasional?
05 / 16 / 2019
Sepatu 10 Top kanggo niches nyelehake pengiriman saka China lan AS
05 / 22 / 2019

Cara Ngonfirmasi Toko Wix ing CJDropshipping.com

Pamilik toko Wix saiki bisa ngirit wektu kanthi diwiwiti kanggo proses pesenan kanthi otomatis nalika toko wis sah ing CJDropshipping.com. Mangkene carane bisa nggayuh.

1. Mlebu menyang CJ, goleki 'wewenang liyane' banjur pilih 'Wix' minangka jinis toko. Banjur ketik jeneng toko banjur klik 'Authorize'

2. Sawise navigasi menyang kaca login Wix, ketik email lan sandhi kanggo mlebu menyang admin Wix

3. Setuju nginstal aplikasi CJ lan sampeyan bakal bali menyang homepage CJ kanthi kabar 'wewenang kanthi sukses'

Sawise kabeh rampung, coba sambungake produk sampeyan kanthi kepenak kanggo nyelarasake pesenan toko sampeyan menyang CJ. Cukup menehi wewenang lan seneng!

Facebook Komentar