fbpx
Alternatif 5 Aliexpress Alternatif kanggo pengiriman Drop ing 2019
05 / 27 / 2019
Gawe Kaca Penelusuri Parcel karo App Ayo Pesenan kanggo Shopify
05 / 29 / 2019

Produk Panas Paling Panas 10 ing 2019

Saiki musim panas saiki, musim aneh iki ndadekake wong tresna lan uga sengit. Katresnan iku yen kita bisa ngilangi sandhangan sing abot lan metu ing njaba kanggo nglangi renang ing kolam renang lan golek omben-omben sing adhem. Sengit uga akeh, kayata sinar matahari sing panas, suhu dhuwur lan lemak.

Nanging kanggo para penjual, ana macem-macem produk trending ing musim panas sing bakal adol - lan pasar anyar para panuku luwe - kanggo njelajah lan. Dadi ing kene kita wis ngurutake produk panas sing paling laris.

Ing dhaptar iki, kita bakal nyawang produk anyar sing panas sampeyan bisa adol musim panas iki. Kanggo musim semi 2019, sampeyan bisa miwiti kanthi milih sawetara (utawa kabeh) barang-barang saka iki kanggo miwiti musim paling apik sampeyan.

1. Zipper body Shaper Vest - CJNSSYCS00096

Musim musim panas yaiku musim nalika sampeyan kudu ngilangi sandhangan abot lan nganggo gaun sing luwih apik lan seksi. Dadi tekan musim panas, teka target awak musim panas.

Panjaluk produk sing gegandhengan karo olahraga, utamane sandhangan bobot awak, cenderung kanggo spike ing musim panas.

Ndhuwur rompi ndhuwur klambi sing kasedhiya klambi iki kanthi gampang dadi pemasar musiman sampeyan. Ora mung salah sawijining jinis rompi sing paling disenengi (cocog kanggo gym utawa sesi kemah ing taman), kanthi versi langsing lan konsep desain sing apik, bisa uga dadi gaya busana kasual. Iku rompi panas sing ditrapake ing mlaku, mlaku-mlaku, kemah, muter, pas awak.

2. Nganggo shinging - CJNSNYNK00129

Ana pirang-pirang alesan kanggo seneng nggawe bentuk coretan - apa iku slip licin utawa badan lancar, potongan sisih tengen nyedhiyakake dhasar sing apik kanggo busana supaya drape kanthi bener lan pas karo cara sing paling rapi. Nanging nalika musim panas musim panas, sampeyan bisa uga wis ngeselake lapisan sing ekstra (lan tambahan). Mangkene perkara kasebut: Sampeyan ora kudu selokan kenthel nalika suhu mundhak. Kita wis milih pilihan sing paling apik kanggo njaga supaya sampeyan adhem, kepenak, lan manteb ing ati.

Apa sing dianggep produk iki yaiku amarga nawakake eceran akeh kompetitif: manawa sampeyan adol pakaian wanita, busana wanita, utawa pengin nambah kategori iki ing toko kanggo rasukan umum, sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem gaya, gaya , lan ukuran kanggo nyukupi kabutuhan basis pelanggan sing beda-beda.

Sampeyan bisa adol produk sing trending kaya formewear kaya iki, sing wis dodol ing sales ing dina 30 kepungkur. Iku anti-slip lan nggawe tokoh sing luwih ramping kanggo para pelanggan. Sawijining jas panel sing padha lan kathok cendhak sing digunakake nalika ing mangsa ora bakal bisa digunakake ing wulan musim panas sing luwih panas - para pelanggan butuh barang sing luwih entheng. Pancen musim panas sing paling entheng lan paling entheng ing pasar. Iki lancar metu kulit (yaiku cellulite) saengga wanita katon ora sampurna kanthi ngrangkul awak, gaun musim panas lancip. Bahan kasebut minangka kertas sing tipis saengga para pelanggan ora rumangsa nganggo corak, lan duwe pita silikon ing bolongan sikil, mula tetep tetep ing papan.

3. Hat Hat Ciping - CJNSFSMZ00305

Musim panas saiki lan sampeyan bisa uga ngrancang sabanjure kayaking lelungan utawa pantai bareng-bareng. Topi sing apik lan apik gayane sing bisa ditindakake nalika samubarang, sampeyan bakal menyang pantai, ing prau utawa mung nalika awan.

Ora nganggo a panganggone sirah proteksi nalika musim panas ora mung dadi ora nyaman, nanging uga bisa dadi bahaya kesehatan. Wiwit sinar srengenge minangka pelaku utama ing mburi kulit, kupluk sing wiyar minangka kanca paling apik kanggo wanita, mula iku popularitas model tartamtu iki.

Topi kita dobel loro, lan gaya topi yaiku topi cekungan / topi pamancing. Brim gedhe banget cocog kanggo ngalangi srengenge. Topi iki minangka pilihan sing paling apik kanggo wong sing nglindhungi kulit lan kuwatir sinar srengenge lan karusakan potensial sing bisa digawa.

4. Tlaga Blanket Pantai - CJYDYYST00006

Saiki, kita lagi ndeleng andhuk pantai sing luwih maneka warna katon. Saka gaya sing ana kanggo gaya Bohemia, andhuk pantai Instagrammable iki cukup fotogenis kanggo ngetokake dodolan ing jero lemah kanthi tuku impor. Ana 90,500 telusuran saben wulan kanggo "andhuk pantai," mbuktekake yen produk musim panas powerhouse bakal adol. Juni lan Juli cenderung dadi musim puncak kanggo aksesoris iki. Sampeyan bisa adol ing toko mandiri utawa nambah produk musim panas liyane menyang toko umum wanita utawa dorongan.

Kanggo andhuk sing amba, gedhe banget kanthi rega sing larang, iki minangka pilihan sing apik. Ana rong ukuran, Sedheng lan gedhe. Medium iki 150 * 130cm lan Gedhe yaiku 150 * 210cm. Andhuk iki biasane selimut cilik lan cocog karo wong 3-5 kanthi kepenak. Kanthi macem-macem warna lan pola andhuk sing apik banget, bisa ditemokake nalika bali menyang pasir sawise dipilake kanthi segara ing segara. Kasedhiya ing kain katun polyester / modal / kain kristal super super. Nduweni tekstur sing lancar, kekandelan moderat, opacity lan lemes! Percetakan sisih siji ing sisih ngisor yaiku putih lan tahan noda sing dadi pilihan sing paling apik kanggo diputer ing pantai.

5. Piring beku es - CJJJCFCJ00632

Yen lagi leleh ing mangsa panas, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan eseme ora adhem. Ketik es krim. Piring beku es krim tuwuh tuwuh popularitas ing wulan musim panas nggawe dheweke kudu nyimpen toko pawon lan omah online. Musim panas musim anyar iki uga ndadekake hadiah gedhe kanggo pesta ulang taun Anak nalika musim panas. Piring beku es krim iki dadi luwih populer ing kulawarga sing duwe anak. Ukuran produk: 30 * 30 * 6.5 cm; Bahan produk: Bahan kelas bocah.

KASIH SIHAT lan isih seneng ngrasakake panganan sing enak sing cocog karo rencana panganan sampeyan nggunakake Wektu Ice Cream sing gampang lan nyenengake.

Ora ana rega sing dibutuhake. Amarga ora ana kabel lan plug supaya padha sumelang yen bakal bisa ngladeni es krim ing endi wae!

  • [Langkah-langkah Produksi]
  • Langkah 1: sijine tray es sing digoreng ing mesin pembeku kulkas luwih saka jam 8, dilebokake ing kulkas lan adol. Suhu mesin pembeku ing kulkas wis ana ing tingkat sing asor. Umume, suhu kurang ing derajat 18 ing pindah pitu. Saya suwe suwe, efek luwih apik.
  • Langkah 2: Coba tray es sing digoreng banjur dicampur campuran es krim.
  • Langkah 3: Enteni sabar nganti menit 1; campuran diwiwiti beku nganti ing bentuk es krim. Sampeyan bisa langsung nglakoake nganggo shovel lan nambah potongan-potongan woh kanggo mbentuk macem-macem bentuk!

6. Sandal wedge - CJBHNSNS05620

Sampeyan bakal seneng-seneng adol sandal iki ing toko sampeyan. Sandal wedge saya tambah akeh ing pirang-pirang minggu kepungkur tegese bakal ngompolake nalika musim panas iki. Ndelok cepet ing Google Trends nuduhake yen telusuran "sandal" wis menek lan bakal tekan musim puncak ing wulan Juni. Sandal wedge, utamane, uga saiki wis entuk sawetara publisitas.

Kencan langit sing dhuwur banget, nanging bisa uga dudu sepatu sing paling apik kanggo mlaku-mlaku sedina muput. Lebokake gandhengane mikro. Kanthi dhuwur tumit mung sawetara inci lan ora minangka platform sing bisa dideleng, sepatu sing nyenengake iki luwih stabil lan nyaman tinimbang sandal tumit rata nanging ora kantun tandha nalika dadi apik banget.

7. Kulkas Mini Mini - CJJJCFHS00377

Panganan sing ngrampungake kabeh ruangan ruangan kasebut mesthi dadi tresna karo kulkas Car Mini iki. Ora mung penting kanggo ruangan asrama, ruang kantor, ruangan ruangan utawa garahe-giliran-man-guwa, nanging nawakake pilihan gourmand kanggo nggawa jajanan favorit dheweke.

Kanthi adapter lan kord, piranti anyar sing paling disenengi bisa pas ing sisih mburi kendaraan sampeyan. Sing nggawe kulkas mini serbaguna iki kudu ditambahake kanggo lelungan kemah utawa drive dawa menyang tujuan liburan kulawarga sampeyan. Lan pancen trep kanggo truk sing pengin njupuk pick-me-up favorit dheweke ing dalan!

8. Cermin mata hitam pangayoman UV polygon logam - CJNSFSYJ00268

Salah sawijining prekara sing ora sampeyan kudu dilalekake nalika nggawe rencana musim panas menyang pantai yaiku milih kacamata apik, apa liburan utawa nggunakake dina. Cermin mata wanita minangka salah sawijining produk pengiriman gulung sing paling populer sing bisa didol nalika musim panas.

Kaya sing wis ditemokake sadurunge, mula 90 bali. Cermin tingal ala gaya Retro ndeleng kebangkitan cepet ing musim panas pungkasan lan langsung nyekseni popularitas sing gedhe: satemene, ikon fashion lan selebriti modhel yaiku sing bisa ndeteksi lan ngembangake tren kasebut.

9. Kaos cetak T-shirt - CJNSSYCS01309

Saben taun ing wulan panas lan awal musim gugur, klambi T-shirt katon maneh minangka tren musiman.

Kaos klambi melu dhaptar produk trending pirang-pirang taun saiki. Minangka tren sing kabukten dadi pokok ing ruang fashion. Saka bras olahraga nganti T-shirt, sandhangan sing nyaman iki sing bisa digunakake ing ruangan ing omah utawa digunakake ing gedung olahraga yaiku sandhangan saben dinane. Data nuduhake wutah telusuran sing kuat kanggo istilah "atlet" lan liyane merek sing nambahake pakaian olahraga kanggo toko.

10. Ngilangi Rambut - CJBJPFTX00009

Ngilangi rambut bisa dadi masalah sing ngganggu kanggo wanita. Yen padha cukur, tansaya tuwuh nganti rong dina. Yen padha lilin, ditampilake maneh ing wulan. Produk trending iki ngrampungake masalah sing wis tuwa, supaya gampang mbangun toko ing sekitar. Miturut Google Trends, telusuran kanggo 'mbusak rambut' terus tuwuh. Iki minangka salah sawijining produk tren sing ora bakal ilang kapan wae.

2 ing 1 Hair Remover Instant & Pain Free iki aman lan lembut kanggo kulit sing paling sensitif, ora ana rasa nyeri utawa ambu ora enak, ora ana mancep, potongan, sputum utawa burn. Iki kanggo kabeh jinis kulit.

kesimpulan

Ora preduli manawa sampeyan ngandelake pangaribawa lan majalah fashion kanggo nemokake tren panas sing anyar kanggo sampeyan utawa rumangsa ora bisa ngrancang konsep sampeyan dhewe adhedhasar tema (warna, karakter, tipografi, lan liya-liyane), mbangun katalog produk musim panas sampeyan sadurunge dawa festival musim dibukak minangka cara kanggo tetep ngarep kurva.

Elinga manawa strategi paling apik kanggo njaga dodolan sak musim panas yaiku nyedhiyakake barang trendi uga barang penting. Dadi, wong-wong sing ora teka ing festival bisa nemokake tank tank sing apik kanggo nyandhang awan.

Kanthi cara iki, sampeyan mesthekake penjualan sing adol (saka produk evergreen) uga spike sales biasa (saka produk trending).

Facebook Komentar