fbpx
Produk Panas Paling Panas 10 ing 2019
05 / 29 / 2019
Pembekal T-shirt 8 Paling Ndhuwur Top kanggo T-shirt Bisnis
05 / 30 / 2019

Gawe Kaca Penelusuri Parcel karo App Ayo Pesenan kanggo Shopify

Apa situs web pelacak paket sing paling apik? Apa ana aplikasi sing bisa nglacak informasi pengiriman kabeh operator? Mesthi wae, kanthi Ayo Pesenan, pelacakan bakal luwih gampang.

Saiki, umume pangguna Shopify nggunakake 17track.net utawa AfterShip kanggo menehi layanan pelacak paket kanggo konsumen, amarga loro iki kalebu situs sing paling kalebu ing lapangan. Nanging, kita duwe Ayo Pesenan minangka alternatif saiki. Ora mung situs anyar iki kuat kaya sing kasebut ing ndhuwur, nanging wis nggabungake CJPacket.

Liwat kerjasama kita, pedagang kaya sampeyan bisa ndhelikake kabeh sing ana hubungane karo pengiriman mudhun saka para panuku. Kajaba iku, para pelanggan bisa gampang nglacak pesenan ing halaman toko nalika ndeleng informasi pesenan lan klik nomer pelacakan. Dadi pengin nyoba saiki? Mung tindakake langkah ing ngisor iki!

1. Instal App saka situs web

Dolan maring SakingKampung lan ndhaptar akun ing kana. Banjur sampeyan bisa navigasi kanggo menehi wewenang toko Shopify liwat menu gulung ing jejere jeneng pangguna.

Sawise iki, kaca pelacak jenenge 'Ayo Pesenan' bakal digawe ing admin Shopify sampeyan.

Nanging, para pelanggan ora bisa ngunjungi utawa nggunakake saka toko online kanthi langsung nganti sampeyan ngeset 'lawang'. Nah, iki langkah sabanjure!

2. Tambah Item ing Menu Utama / Footer

Ing admin Shopify, temokake 'Toko Online'> 'Navigasi', banjur klik menyang 'menu utama' utawa 'menu Footer' kanggo nambah item sambung. Kanggo nggawe fitur pelacakan luwih jelas, kita bakal menehi saran kanggo milih menu utama sing bakal dioperasi.

Ing kaca sabanjure, klik 'Tambah item menu' lan wenehi jeneng kanggo kaca pelacakan jeneng lapangan lan milih Ayo Pesenan saka Artikel-artikel wonten in link lapangan. Banjur konfirmasi kanggo nambah lan simpen pangowahan kasebut ing toko online.

3. Priksa saka Storefront sampeyan

Yen item ditambahake menyang garis navigasi, sampeyan bisa mriksa saka toko online lan nyoba sethithik.

Instal, nggawe lan nikmati penake!

Facebook Komentar