fbpx
Gawe Kaca Penelusuri Parcel karo App Ayo Pesenan kanggo Shopify
05 / 29 / 2019
Apa Wangsulan ing Pangiriman (COD) lan Kepiye Mlaku ing Kirimane?
06 / 11 / 2019

Pembekal T-shirt 8 Paling Ndhuwur Top kanggo T-shirt Bisnis

I T-shirt Industri Pangiriman T-shirt

Nalika musim panas bakal teka, klambi T-shirt dadi barang sing dibutuhake ing lemari-lemari kanggo meh kabeh wong, Dheweke minangka salah sawijining barang sing paling nyaman sing kasedhiya. Kita bisa ngatur kanthi macem-macem cara. Iku jinis komoditas tartamtu sing pengin didol ing situs kasebut. Apa sampeyan pengin miwiti bisnis sampeyan kanthi investasi nul awal? Banjur Dropshipping bakal dadi pilihan sing paling apik amarga wis dadi model bisnis sing populer akhir-akhir iki. Ana akeh selehake sing bisa dipilih. Iki loro apik lan ala: saben kapal pengiriman duwe kekuwatan dhewe lan nawakake produk unik dhewe kanthi rega sing beda, nanging bisa angel ngerti sapa sing kudu dipilih. Dadi, sampeyan bisa uga pengin ngerti perusahaan endi sing paling apik kanggo sampeyan, Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan dhaptar lengkap saka sandal tetes t-shirt sing paling apik.

II Drophippers T-shirt 8 Paling apik

1. Cetak

Tanpa mangu, Printful.com minangka salah sawijining drophippers paling apik sing digawe kanggo menehi kaos paling apik. Kanthi pengalaman bisnis 8 taun, saiki bisa uga nyayogake nyedhiyakake layanan mandhiri kualitas tinggi kanggo saben konsumen. Kanthi media sosial paling apik ing ngisor iki peringkat lan panguwasa domain paling dhuwur ing antarane perusahaan jebol sing dianalisis ing postingan blog iki, Dheweke nyithak, ngepak lan ngisi pesenan kanggo pihak sampeyan. Tarif kasebut cukup apik. Dheweke duwe pusat pemenuhan 2 ing AS lan siji liyane ing Latvia. Dheweke duwe opsi T-shirt kanggo lanang, wadon lan bocah-bocah. Dheweke bisa ngirim barang kanthi cepet sanajan sampeyan menehi jumlah akeh.

integrasi
Shopify, Bigcommerce, ShipStation, Weebly, Squarespace, Bigcartel, lsp.

2. Cetakan

Printify.com iku cetak jelas babagan situs web kiriman t-shirt sing dikarepake sing misuwur kanggo layanan. Dheweke duwe model bisnis sing padha nyithak desain khusus lan ngemas lan dikirimake. Saiki, dheweke mbukak banget babagan rega kasebut. Dheweke tetep rega cukup terjangkau. Katalog lan pandhuan bakal mbantu ngrancang klambi. duwe luwih saka panyedhiya cetak 12 lan nggabungake karo Esty, Shopify, lan WooComerce, sing nyedhiyakake layanan dropshipping, bisa ngirim produk t-shirt desain sampeyan langsung menyang para pelanggan. Wong-wong sing kondhang wis nandur modhal kasebut ing bisnis sing dicithak kanthi tlutuh. Visi dheweke yaiku kanggo mbantu situs web e-commerce entuk potensial sing apik tanpa mbuwang ton modal. Ora ana biaya saben wulan ing Printify, nanging butuh biaya yen sampeyan kerja karo platform liyane.

integrasi
Shopify, WooCommerce, Etsy, eBay.

3. CJ Dropshipping

Cjdropshipping.com minangka situs web Dropshipping resmi China, Kanthi kontrol kualitas, sampeyan bisa njaluk klambi kanthi rega sing murah kanthi kualitas sing apik. Salah sawijining fitur sing apik yaiku situs web nggabungake karo Shopify, eBay, Amazon, WooCommerce, Toko Wix, pangguna WordPress, lan penjual Etsy, CJ APP gampang digunakake, ora ana pesenan minimal utawa biaya layanan lan ngolah gratis gratis. sampeyan bisa menehi wewenang karo CJ kanthi gratis, Fitur liyane sing paling apik yaiku dheweke ora mung bisa nawakake layanan Print On Demand lan layanan label putih, nanging uga duwe atusan jinis desain T-shirt sing bisa dipilih. Dheweke uga nawakake pengiriman internasional kanthi rega terjangkau. Kajaba metode pengiriman umum, dheweke duwe metode pengiriman dhewe sing jenenge paket CJ, Iki luwih cepet lan murah tinimbang ePacket. Kejabi, dheweke uga bisa nawakake persediaan lan pengiriman gudang AS, nggawe wektu kiriman saya luwih cepet.

integrasi
Shopify, WordPress, WooCommerce, Amazon, Wix, eBay lan Shipstation.

4. Printaura

Printaura.com uga dadi perusahaan sing apik kanggo milih minangka mitra kiriman t-shirt. uga aplikasi sing trep lan praktis, lan ora duwe watesan pesenan minimal. Cetakan cetak lan cetak ing macem-macem produk supaya bisa ewonan adol barang sing bermutu ing situs web dhewe lan ngidini para pelanggan tuku desain apik banget saka saben pojok ing saindenging jagad. Nawakake macem-macem layanan, ana sing mbayar lan sawetara gratis. Layanan sing mbayar kalebu slip packing lan label pengiriman, dene layanan gratis kalebu kemasan kiriman, tag hang lan liya-liyane.

integrasi
Shopify, WooCommerce, Etsy, Storeenvy, Opencart, BigCommerce lan sapiturute.

5. Teelaunch

Teelaunch.com minangka perusahaan liyane sing menehi cetak kanggo ngrampungake permintaan, lan bisa mbantu sampeyan adol produk ing Shopify utawa Etsy. Langkah-langkah kanggo nggawe kaos banget gampang. Kanthi nyedhiyakake lan ngunggah desain lan dheweke bakal nyithak produk sing dikepengini, sampeyan bakal bisa duwe barang sing bakal dipesen klien sampeyan kanthi langsung saka situs web sampeyan. Dheweke duwe opsi T-Shirt sing apik sing digawe saka merek populer. Kajaba iku, ana situs web paling sederhana kanthi grafis sing apik kanggo mbantu sampeyan ngerteni luwih apik. Polisi layanan pelanggan sing kuat diwenehake lan dheweke bakal ndandani yen ana salah. Proses cantik terus maju. Usaha pemasaran Teelaunch luwih sithik tinimbang dibandhingake karo Printful lan Printaura.

integrasi
Shopify, Etsy.

6. Customcat

Customcat.com adhedhasar ing Detroit liwat tanah 7-acre. Rencana bisnis yaiku babagan kustomisasi massa. Sampeyan bisa ngatur T-shirt dhewe lan banjur nyithak lan dikirim menyang para pelanggan nganggo merek sampeyan. Iku aplikasi Shopify lan layanan pemenuhan otomatis. Aplikasi iki nyetak produk sampeyan lan dikirim menyang para pelanggan kanggo sampeyan. CustomCat nangani kabeh barang dagangan sampeyan lan kabutuhan produk fisik. Dheweke nawakake liwat gaya 550 saka kaos, hoodies, mugs, kasus ponsel, topi sulaman, tas lan liya-liyane! Ana akeh aplikasi sing bisa dipenuhi, nanging CustomCat kanthi rega paling apik. Sampeyan uga gampang digunakake. Sawise bisnis wiwit tiwas, sampeyan bisa nimbang ngalih menyang Printful sing nawakake produk berkualitas sing rada apik. Nanging uga duwe rega sing luwih dhuwur.

integrasi
WooCommerce, Toko.

7. QikInk

QikInk.com minangka t-shirt paling gedhe ing perusahaan sing dikarepake ing India, nawakake loro layar lan percetakan digital saka fasilitas sing nyedhiyakake layanan dropshipping, dheweke ora duwe syarat jumlah minimum. Dheweke mbutuhake deposit dhuwit sing bakal dibayar dadi bagian saka program pengiriman gulung, Kelemahane paling gedhe yaiku ora duwe layanan pesenan otomatis, mula kabeh pesenan kudu dikirim kanthi manual. QikInk nawakake layanan merek khusus kayata kemasan kanggo label lan produk, yaiku pilihan sing apik yen pengin mbangun merek sampeyan dhewe. sampeyan pancene pengin netepake merek sampeyan.

integrasi
Shopify

8. Grosir2B

Wholesale2B.com nganggep awake dhewe dadi pamimpin ing nyedhiyakake data, alat lan layanan konten sing nggawe titisan. Dheweke nawakake luwih saka produk tetes 1.5 yuta dening supplier borong sing duwe reputasi. Sampeyan bisa nindakake macem-macem perkara kanthi Wholesale2b: adol produk ing eBay, Amazon, ing situs Wholesale2B, utawa situs WooCommerce / Shopify / Magento / BigCommerce dhewe. Sapa wae opsi kasebut mbayar udakara $ 20 saben wulan. Ngalahake pesenan dhewe kanthi dadi pengecer sing kadaptar karo saben pemasok utawa mbayar Wholesale2B biaya 3% kanggo ngatasi sampeyan. Wholesale2B ora duwe informasi sing spesifik ing situs web lan layanan pelanggan angel dikontak. Nalika ngubungi layanan pelanggan, sing kudu dilakoni liwat tiket email utawa tiket web. Sawise ngenteni (sing bisa nganti telung dina), wong bisa nyana tanggepan sing bisa uga ora mangsuli pitakon awal. Sawetara tanggapan saka layanan pelanggan koyone salinan / pastes script sing bakal luwih cocog lan luwih migunani ing dokumen FAQ.

integrasi
WooCommerce, Shopify, Magento, BigCommerce.

III kesimpulan

Ana macem-macem aplikasi lan layanan sing bisa digunakake kanggo nggandhengake karo drophipping, kalebu Oberlo lan Shopify. Iki bisa nggampangake lan ngotomatisasi aspek rumit sing luwih rumit, Kanthi alat kasebut, sampeyan bisa nggunakake wektu kanggo nggedhekake bathi liwat ngembangake teknik pemasaran sing tepat lan solidify merek sampeyan. Sampeyan ora kudu prihatin karo nyimpen persediaan, sing bisa menehi pengaruh sing positif marang kapasitas lan kemampuan bathi bisnis online sampeyan. Layanan pengiriman t-shirt sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung ing sawetara faktor, kayata kualitas, lokasi, anggaran lan kabutuhan cetak. Sampeyan bisa uga kudu eksprimen karo sawetara layanan kanggo nemtokake endi sing paling apik. Untunge, akeh perusahaan kasebut nawakake produk sampel kanthi gratis utawa kanthi biaya sing murah, mula sampeyan kudu nggunakake pilihan iki yen sampeyan nemoni masalah kanggo milih layanan sing kudu dipilih.

Facebook Komentar