fbpx
Ringkesan Pasar E-commerce Asia Tenggara
06 / 20 / 2019
10 Pangiriman Paling apik, Logistik utawa Freight Company ngirim saka China menyang Worldwide
06 / 21 / 2019

Macem-macem model bisnis, macem-macem produk gabungan

Wiwit nganyari Cili Afiliasi ing akhir Mei, aku rumangsa kabeh wis ngalami keuntungan kanggo sawetara gelar. Saka apa sing wis disinaoni, desain antarmuka pangguna luwih ringkes sing ndadekake interaksi sing luwih apik; ngaso luwih cekak amarga operasi lancar; macem-macem analisa data ditambahake ing dashboard kanggo mbantu sampeyan ngerti bisnis sampeyan kanthi jelas. Nanging, kabeh mau mung nambahi. Fitur anyar sing paling penting yaiku telung model bisnis anyar kanggo menehi sampeyan persiyapan sing gampang utawa produk eksklusif kanthi bathi sing tampan.

Wis ana papat model bisnis saiki. Nanging, ora ana sing model sing dipilih, sampeyan mesthi bakal yakin babagan produk, pangolahan order, kiriman lan layanan sawise - kita bakal ngurus kabeh lan njaga sampeyan mung fokus ing bisnis. Ya, ayo padha mbukak kabeh beda model kasebut.

1. Model Asli

Siji iki duwe watesan paling ora ing toko online. Sampeyan bebas ngrancang antarmuka utama situs web, milih produk sing arep didol miturut kategori lan nyetel rega lan tingkat komisi. Yen sampeyan minat, priksa artikel iki kanggo rincian liyane> https://cjdropshipping.com/2019/03/05/cj-affiliate-program-new-interface-for-being-dropshipping-suppliers/ Wigati dimangerteni yen sampeyan wis dadi anggota afiliasi sadurunge, Model Asli bakal dipilih kanthi gawan ing versi anyar.

2. CJDropshipping Default

Aja pengin nyiyapake apa wae kanggo situs afiliasi sampeyan? Luwih seneng entuk dhuwit kanthi cara sing paling gampang? Ing kasus iki, model gawan kita cocog karo sing paling apik. Ora liya operasi sing dibutuhake tinimbang registrasi lan nambah informasi akun sing nampa. Pelanggan sampeyan bakal langsung tuku produk saka situs web resmi CJ kanthi rega liwat link sing dituduhake lan 2% saka nilai pesenan bakal dianggep minangka komisi sampeyan. Kuwi iku. Super prasaja, bener?

3. Produk Pribadi

Kanthi model iki, sampeyan bisa milih potongan 40 produk trending saka CJDropshipping. Produk sing dipilih iki bakal didhelikake ing CJDropshipping saka wong liya lan mung katon ing situs web sampeyan. Iki ngidini sampeyan luwih kompetitif ing pasar amarga produk eksklusif kanggo sampeyan. Mulane, sampeyan bisa nyiyapake rega kanthi tarif komisi apa wae. Kejabi, fitur antarmuka uga kasedhiya supaya sampeyan bisa duwe logo, spanduk lan domain dhewe kanggo situs web.

4. Produk Tunggal

Antarmuka khusus uga kasedhiya ing model iki. Yen sampeyan cukup manteb ing ati mung siji produk, sing menang, mula pelatih siswa utawa kanca sampeyan adol supaya entuk bathi sing loman. Nggumunake! Cukup nyetel kabeh situs web kanthi siji produk pribadi lan tingkat bathi sing disenengi. Sampeyan bisa ngirim panjaluk sumber ing produk apa wae lan ngrampungake produk ngimpor karo sistem kuat kita. Produk ora tau keganggu maneh.

Penting liyane program afiliasi kita yaiku domain khusus. Kasedhiya kanggo Produk Swara, Produk Siji lan Model Asli. Mulane, sampeyan kudu milih model dhisik lan banjur nyetel domain kasebut. Elinga yen domain wis disetel utawa ana pelanggan pangguna sing gegandhengan karo akun afiliasi sampeyan, model bisnis sampeyan ora bakal bisa diganti. Akun afiliasi anyar dibutuhake kanggo ngoper model kasebut. Priksa maneh kanthi tliti babagan gambaran saka papat model kasebut ing ndhuwur lan pilih pilihan kanthi ati-ati.

Yen sampeyan milih model sing kasedhiya karo fitur domain, sabanjure sampeyan bisa uga peduli yaiku babagan carane nyambungake domain menyang antarmuka. Dadi ing kene!

Ing 'Toko Online'> 'Setelan Umum', klik 'Customise' ing Domain Saiki. Ketik domain nganggo http: // utawa https: // lan terusake menyang 'Next'.

Kanggo verifikasi domain sampeyan, tututi langkah-langkah ing FAQ kita, nyalin lan tambah informasi kasebut menyang manajemen DNS, lan wenehake file Pem / Key yen dibutuhake.

Sawise iki, ing 'Online Store'> 'Detailed Setting', nyiyapake jeneng toko, syarat panggunaan lan kabijakan privasi supaya para pelanggan bisa ngerti lan aman ing situs web sampeyan.

Paling ora, sampeyan bisa uga mikir apa sing bakal sampeyan entuk saka program afiliasi iki. Nalika milih model bisnis, sampeyan bakal weruh bagean sing jenenge 'Komisi Komisi'. Iki bener ditemtokake dening rega produk. Yen rega sampeyan padha karo sing padha, mula, angka kasebut 2% regane. Yen rega sampeyan luwih dhuwur tinimbang sing cocog, mula rega bedane dadi komisi sampeyan. Apa wae rega kasebut, komisi kasebut mung bisa ditarik nalika ana sepuluh pelanggan sing dibayar ing akun sampeyan. Lan sampeyan bisa nikmati bathi saka pelanggan tartamtu sajrone setaun wiwit wiwitane.

Sing paling apik iku. Tulung aku ngerti yen sampeyan isih duwe pitakon sing gegandhengan karo komentar ing ngisor iki. Seneng!

Facebook Komentar