fbpx
Metode Pembayaran Online Brasil sing populer
07 / 01 / 2019
Alasan & Résolusi Cara 10 Sing Media Media Isi Pelacur Pelanggan
07 / 02 / 2019

Layanan Pengawasan Mutu

tes kualitas
CJ TAWASAN INSPESI Kualitas GRATIS GRATIS SAIKI!
Kualitas minangka kabeh lan tanpa, kabeh ora ana apa-apa!

Jinis Inspeksi
Ragad Pengawasan
Cathetan

Barang sing Dituku dening CJ

FREE
Inspeksi acak 10% - 50%

Inspeksi tambahan / Lengkap $ 120 / Dina / Wong
Barang sing Dituku dening Pelanggan lan Disimpen ing CJ
$ 120 / Dina / Wong
Inspeksi Miturut Keperluan Pelanggan
Pemriksaan ing Pabrik
$ 120 / Dina / Wong
Invoice beyo liyane (Transportasi, Akomodasi & Jajanan)

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!