fbpx
Limang Produk Berkual Panas ing Musim Panas Kaya Cathetan kanggo Pilihan
07 / 04 / 2019
Situs Web Paling Dhuwur Analisis Data Real-time 8
07 / 05 / 2019

Napa Ngawasi Nomer Ora Bisa? Nyelarasake Nomer Nelusuri Sadurunge utawa Sawise Nglamar

Ana wong bisa uga bingung kenapa sebilangan pelacakan ora bisa digunakake. Artikel kasebut bakal mangsuli pitakon kasebut.

Ana rong cara kanggo nyinkronake nomer nelusuri pesenan, nyelarasake sadurunge ngirim lan nyelarasake sawise dikirim. Sampeyan bisa mbukak kaca DropShipping Order => DropShipping Center => Enteni Pembayaran lan sampeyan bakal bisa ndeleng rong pilihan babagan nyinkronake nomer pelacak pesenan ing sisih tengen sing wis dicet ing kothak abang ing gambar ngisor iki. Artikel kasebut bakal ngenalake dheweke kanthi rinci.

1.Nyinkronake Sadurunge Dispatching

Yen sampeyan milih Sink Sadurunge Dispatching, nomer pelacakan bakal disinkronake menyang toko sampeyan sadurunge pesenan dikirim.

Pros: Bakal nuduhake ing toko Shopify yen pesenan wis rampung kanthi cepet, lan bisa dianggep para pelanggan yen sampeyan nindakake pesenan kanthi cepet. Yen pesenan wis dipasang suwene lan kudu prioritas kanggo menehi nomer pelacakan, sampeyan bisa milih kanggo Nyinkronake Sadurunge Dispatching.

cons: Kita bakal ngolah pesenan ing dina sing padha sawise sampeyan mbayar. Yen duwe saham ing gudang, kita bisa ngirim paket sampeyan ing dina sing padha. Nanging, kanggo sawetara produk, gudang ora cukup persediaan, dadi kudu tuku saka pabrik. Mbuwang dina 2-4 kanggo kita nampa barang. Lan yen produk sampeyan minangka produk sing populer, akeh pabrik sing ora ana persediaan. Ing wektu iki, sampeyan kudu ngenteni sawetara dina utawa luwih suwe. Sampeyan bisa ngubungi agen sampeyan kanggo wektu tartamtu. Nanging, amarga nomer pelacakan wis disinkronake menyang toko sampeyan, pelanggan bisa uga nampa layang kanthi nomer pelacak sing dikirim dening Toko Shopify, nanging nomer pelacakan wektu iki ora duwe informasi pelacakan, sing bakal nyebabake akeh masalah.

Saran: Yen sampeyan tuku persediaan pribadi ing gudang utawa sampeyan pengin prioritas nomer sinkronisasi prioritas, sampeyan bisa milih kanggo Nyinkronake Sadurunge Dispatching.

2.Sync Sawise Ngetokake

Yen sampeyan milih Sync After Dispatching, nomer pelacak bakal disinkronake menyang toko sawise pesenan dikirim.

Pros: Bisa ngindhari masalah manawa ora ana informasi pelacakan nganti suwe sawise nomer pelacakan diwenehake, sing bisa nimbulake pitakonan lan keluhan saka para pelanggan. Kita bakal ngasilake nomer pelacakan, nanging nomer pelacak ora bakal disinkronake menyang toko sampeyan nganti dikirim paket nyata. Banjur nalika nyinkronake nomer pelacak, CJ bakal micu fungsi ngirim email ing Shopify kanggo ngelingake yen paket pelanggan wis dikirim. Sampeyan bisa ngeset konten email ing toko Shopify, lan kita mung bakal nambah nomer pelacak ing konten standar Shopify.

Sampeyan bisa nyiyapake konten mail ing kene.

cons: Amarga ora ana nomer pelacakan sing bisa disinkronake menyang toko nganti barang dikirim, tatanan toko sampeyan bisa uga ora bisa ditindakake, sing nggawe angel menehi hakim apa pesenan kasebut wis dibayar, ndadékaké bola-bali bisa diproses. pesenan. Lan sok-sok nomer pesenan bisa dadi angel kanggo nyinkronake sawise dikirim. Ing wektu sing padha, tampilan pesenan sing durung rampung bakal nambah risiko pembatalan lan mbalekaken maneh.

Saran: Kanggo nyuda keluhan pelanggan, sawise saben pambayaran sampeyan bisa milih kanggo nyinkronake nomer pelacak ing saben wektu miturut pesenan sampeyan. Ing sawetoro wektu, sampeyan bisa nyunting konten email lan ngirim email menyang pelanggan. Contone, informasi pelacakan bisa ditundha amarga butuh perusahaan logistik kanggo wektu kanggo ngolah tatanan kasebut. Mugo-mugo sabar.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar