fbpx
DOS lan DON'TS Sajrone Pilihan Produk saka Amazon Dropshipping
07 / 10 / 2019
Kepiye Nggawe Kebijakan Pangiriman Toko Drop kanggo Pelanggan?
07 / 12 / 2019

Cara Nggawe Formula Pengiriman Formula ing Toko Shopify

Pangiriman temtunipun minangka barang penting kanggo nindakake bisnis utamane bisnis lintas lintas. Cara nyiyapake pengiriman minangka bagean penting. Artikel kasebut nyoba ngenalake cara nyetel rumus pengiriman ing toko Shopify.

Priksa pangiriman
Priksa pengiriman ing Shopify dijupuk ing kene:
1. Nggawe tarif pengiriman lan cara
2. Tambahake bobot produk
3. Pilih jinis paket sing disenengi
4. Entuk materi paket gratis
5. Cetak label pengiriman test

Persiyapan awal
Sadurunge bisa miwiti ngirim produk, sampeyan kudu nambah sawetara informasi babagan bisnis ing Shipping kaca ing admin Shopify sampeyan.

Kanggo nemokake Shipping kaca setelan:

Saka admin Shopify, klik Setelan, banjur klik Shipping.
Ing ngisor iki:

Tambah alamat asal pangiriman

Yen dikirimake produk sampeyan menyang papan liya saka kantor utama toko sampeyan, sampeyan bisa nemtokake asal pangiriman kanggo mesthekake pajak sampeyan lan tarif pengiriman sing bener.

Catetan:
Yen sampeyan ngupayakake persediaan ing pirang-pirang lokasi, mula langkah-langkah kasebut ora bisa digunakake. Nanging, alamat toko sampeyan digunakake minangka sumber pangiriman, sing digunakake nalika ngitung tarif pengiriman lan nggawe label pengiriman.

Langkah desktop:
1. Saka admin Shopify, bukak Setelan > Shipping.
2. Ing Asal pengiriman bagean, klik Alamat Owahi:

3. Ketik alamat lokasi sing dikirim menyang produk, banjur klik Simpen:

Ngganti asal pangiriman

cathetan
Langkah-langkah kasebut mung bisa digunakake yen sampeyan nggunakake macem-macem lokasi.

Sawise sampeyan ngaktifake macem-macem lokasi, tarif pengiriman sampeyan diwiwiti adhedhasar lokasi sing wis disetel minangka asal pangiriman.

Sampeyan bisa ngeset lokasi sing aktif dadi sumber pengiriman. Nanging, aplikasi lan lokasi sing ora diaktifake ora bisa disetel minangka asal pangiriman.

Yen sampeyan ngganti asal pangiriman menyang lokasi sing ora didhukung operator, mula tarif kanggo operator kasebut didhelikake ing pamirsa. Contone, yen sampeyan nemtokake asal kirim menyang lokasi sing ana ing Amerika Serikat, tarif Kanada ora ditampilake ing pamirsa.

Tuku kanggo tuku label pengiriman saka admin Shopify wis diwilang adhedhasar lokasi, ora asal saka pengiriman.

Langkah desktop:
1. Bukak Setelan > Shipping.
2. Ing Pengiriman saka bagean, klik Ngganti sumber pangiriman.
3. Pilih lokasi, banjur klik Simpen.

Tambah jinis paket

Catetan:
Yen toko sampeyan ora ana ing njaba Amerika Serikat lan Kanada, sampeyan bisa nambah mung siji jinis paket sing disenengi.

Yen toko sampeyan ana ing Amerika Serikat utawa Kanada, mula sampeyan bisa ngirit dimensi lan bobot jinis paket sing disenengi ing kaca Pangiriman ing admin Shopify.

Langkah desktop:
1. Saka admin Shopify, pindhah menyang Setelan> Pengiriman.
2. Ing Paket bagean, klik Tambah paket:

3. Ing dialog kasebut, ketik informasi sing dibutuhake babagan jinis paket:

Sawetara jinis surat duwe watesan babagan paket sing bisa digunakake kanggo ngirim produk sampeyan. Wigati babagan watesan watesan sing ditrapake bakal ditampilake ing dialog nalika nggawe jinis paket anyar.
(Tip: Yen toko sampeyan adhedhasar ing Amerika Serikat, mula sampeyan bisa nambah paket rata rata USPS.)

4. klik Tambah paket.
(Cathetan Dimensi kothak sing diiklan bisa uga ngubungake ing njero kemasan, dadi penting kanggo ngukur dimensi njaba kothak sampeyan.)

Owahi utawa mbusak jinis paket

Sampeyan bisa ngowahi utawa mbusak jinis paket sing ana kanthi ngeklik jenenge ing Packages bagean.

Langkah desktop:
1. Saka admin Shopify, pindhah menyang Setelan> Pengiriman.
2. Ing bagean Paket, klik Owahi ing jejere jinis paket sing pengin diowahi:

3. Ing dialog kasebut, ketik pangowahan banjur klik Simpen, utawa klik Busak paket:

Langkah-langkah sabanjure
Sadurunge bisa miwiti ngirim pesenan pelanggan, sampeyan kudu:

Wilayah lan negara sing dikirim kanthi dikenal minangka zona pengiriman. Saben zona pengiriman kalebu tarif pengiriman sing ditrapake kanggo para pelanggan sing alamat kasebut ing zona kasebut. Sampeyan bisa ndeleng zona pengiriman saiki lan tarif pengiriman ing Shipping halaman ing Shopify sampeyan admin. Yen ana pelanggan mlebu alamat kiriman sing ana ing wilayah njaba zona pengiriman sampeyan, mula bakal dilaporake manawa ora ana tarif sing kasedhiya kanggo wilayah kasebut.

Sawise sampeyan wis nyiyapake zona pengiriman kanggo sampeyan pengin ngirim produk, sampeyan bisa milih cara sing bakal digunakake kanggo njaluk pesenan pelanggan. Sampeyan bisa nawakake sawetara cara pengiriman kanggo zona, supaya para pelanggan bisa milih saka sawetara kecepatan pangiriman lan biaya kanthi checkout:

  • Gawe tarif pengiriman adhedhasar rega utawa bobot kanggo layanan kiriman biasa.
  • Yen toko ing rencana Advanced Shopify utawa luwih dhuwur, sampeyan bisa nawakake tarif pengiriman saka USPS, Canada Post, FedEx, UPS, lan operator liyane kanthi nggunakake kapercayan sampeyan dhewe. Tarif sing diitung kasedhiya ing kabeh rencana yen sampeyan nggunakake Shipping Shopify.
  • Pilih saka kasedhiyan sing kasedhiya lan culake layanan pengiriman sing bakal ngirim sampeyan.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar