fbpx
Cara Nggawe Formula Pengiriman Formula ing Toko Shopify
07 / 11 / 2019
CJ Arep Integrasi karo Shopee Kanggo Dropshippers
07 / 15 / 2019

Nyelehake kapal minangka salah sawijining platform sing paling nggumunake sing ndeleng individu munggah saka wong bisnis mung kanggo merek sing misuwur sing dihormati ing saindenging jagad. Entuk pengetahuan babagan persiyapan wektu & biaya pangiriman, kabijakan bali lan ijol-ijolan penting banget kanggo pemilik toko pengiriman. Ing ngisor iki ana limang conto toko pengiriman sing sukses:

Conto 1: Sri - Toko klambi
Pak wis wani lan ayu. Kanthi gaya fotografi sing tenang, mula bisa nyambut gawe dadi pesen sing tenang liwat tema toko. Dumunung ing Sydney, Australia, toko iki nyolong papan ing dhaptar kanggo salah sawijining toko Shopify sing paling apik kanggo sandhangan.

Wektu lan Biaya Pengiriman & Biaya
* Pesenan diselehake sadurunge 12 pm Senin - Jumuah (Sydney, Australia) bakal dikirim ing dina sing padha.
* Sawise pesan dikirim, sampeyan bakal nampa konfirmasi pengiriman, bebarengan karo rincian kanggo pesen.
* Pesenan bakal dikirim ing antarane 8 am – 6 pm Senin nganti Jumuah. * Priksa manawa ana sing kasedhiya ing alamat pangiriman minangka tandha bakal dijaluk nalika dikirim. Yen wong sing ora bisa mlebu kanggo kiriman sampeyan, driver bakal ninggalake kertu lan pangiriman bakal bali menyang pusat koleksi sing paling cedhak kanggo sampeyan ngumpulake.

Adat & Tugas
* Kabeh paket internasional bisa uga kena tugas lan pajak. Watesan kanggo paket gratis tugas ditetepake dening panguwasa khusus lokal.
* Kita ngirim saka Australia, dadi yen sampeyan pelanggan internasional sampeyan tanggung jawab kanggo adat & tugas ing negara sampeyan.
* Kanggo informasi luwih lengkap, disaranake ngubungi kantor adat lokal.
* SIR dibutuhake sah nyatakake regane lengkap sing dikirimake kanthi kiriman lan kudu kalebu invoice kanggo adat apa sing dibutuhake.

Bali & Exchange Polisi
Yen sampeyan ora puas karo produk sing ditampa kanthi alesan, kita bakal nampa kanthi tundhuk karo syarat ing ngisor iki:
* Barang sade utawa barang sing dituku sajrone acara promosi mung layak kanggo kredit toko utawa ijol-ijolan;
* SIR nawakake bali dina 30 gampang saka tanggal pangiriman ing kabeh barang, lan barang kudu dibalekake bebarengan karo bukti asli sing tuku;
* Item kudu dibalekake kanthi kondisine, ora diresiki, ora dibaju, ora dibungkus lan diwenehi tag;
* Kita ngajak sampeyan mulihake barang liwat layanan pos sing wis diterbitake utawa dilacak kanthi bayar lan nyathet nomer ranging. SIR ora tanggung jawab amarga sandhangane dikon bali.

Conto 2: Wolf Circus - toko aksesoris
Wolf Circus minangka perhiasan demi-fine dirancang kanthi becik lan digawe ing Vancouver, SM. Kita digawe, dikendhaleni, lan dikuasai dening wanita - kanthi potongan kanggo sampeyan, sapa wae sing dipilih dadi. Wolf Circus tujuane kanggo menehi inspirasi kanggo wong liya supaya ngrasakake kapercayan sajrone saben dinane.

Wektu lan Biaya Pengiriman & Biaya
* Mangga ngidini nganti limang dina supaya bungkusan dikirim.
* Nampa pengiriman gratis ing Kanada kanthi pesenan liwat $ 75 (sadurunge pajak) lan pesenan liwat $ 120 ing AS.
* Digawe kanggo supaya barang yaiku adol akhir lan duwe wektu ganti regane dina 30.
* Yen salah sawijining barang ing dhaptar tunggu, pesenan ora dikirim nganti kabeh barang kasedhiya kajaba dijaluk.

Adat & Tugas
* Tugas tambahan bisa ditrapake sawise rawuh - kita ora tanggung jawab kanggo biaya tambahan iki. Pangiriman & pakaryan ora dibalekake.

Bali & Exchange Polisi
* Kirimake kita ing hello@wolfcircus.com kanggo ijol-ijolan & ndandani.
* Produk rega reguler bisa uga bali kanggo ijol-ijolan utawa kredit toko online mung. Sayange, kita ora nampa mbalekaken dhuwit maneh.
* Kabeh diskon & pesenan khusus minangka reguler.
* Ijol-ijolan bisa ditindakake sajrone 14 dina nampa bingkisan kanthi ngirim email menyang hello@wolfcircus.com.

Conto 3: Mineral Mineral - toko kosmetik
Ditemokake ing 2009, minangka conto nggawe vegan kanthi dhuwur, kosmetik tanpa kekejeman kanthi corak unik. Kawicaksanane kurang lan akeh - bahan sing luwih sithik, luwih akeh pigmen. Dheweke setya nggunakake parabens utawa pengawet ing produk lan uga ora ana gluten 100%. Dumunung ing Southern California, padha nyedhiyakake gratis kiriman ing saindenging jagad kabeh pesenan $ 50 lan ndhuwur.

Wektu lan Biaya Pengiriman & Biaya
* Mangga ngidini dina bisnis 1-3 supaya bisa ngolah pesenan (kita janji bakal nggawa barang asap).
* Sawise dikirim, kita bakal njaluk sampeyan konfirmasi kirim kalebu nomer ranging!
* Pengiriman ing Amerika Serikat minangka tingkat rata-rata $ 5, kabeh pesenan $ 40 + (sadurunge pajak) entuk pengiriman gratis ing saindenging jagad!
* Pengiriman rata-rata internasional yaiku:
- $ 5.99 kanggo pesenan nganti $ 27.99
- $ 7.99 kanggo pesenan $ 28.00- $ 39.99
- FREE SHIPPING kanggo pesenan $ 40.00
* Kanggo pengiriman AS: Kabeh pesenan dikirim liwat USPS First Class / Mail Priority please ngidini 2-5 bisnis dina kirim. Pangiriman Rush liwat USPS Priority Express Mail uga kasedhiya nalika panjaluk.
* Kanggo pengiriman internasional: Umume paket dikirim ing minggu 1-2 liwat kiriman lokal, Nanging, ngidini nganti 4 minggu kanggo dikirim. Kabeh pengiriman kalebu konfirmasi lengkap lan konfirmasi kiriman.
*Layanan bubar: Sampeyan ngidini toko lan entuk pesenan luwih dhisik, banjur mbayar kanggo tuku saksualitas 4 sing padha. Kabeh pembayaran gratis tanpa mbayar, lan pesenan bakal dikirim kanthi langsung.

Adat & Tugas
* Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya apa wae / biaya sing ditindakake. Kita ora bakal menehi dhaptar jumlah sing luwih murah kanggo mbayar ragad / tugas sing luwih sithik amarga praktik iki pancen ilegal.
* Kita pancene melu syarat pengiriman internasional supaya njamin yen paket sampeyan wis aman lan aman.

Bali & Exchange Polisi
* Yen sampeyan ora seneng tuku apa-apa, kita seneng ngolah bali yen sampeyan njaluk bali menyang 30 dina nampa pesenan.
* We malah nawakake gratis kanggo pelanggan AS!
* Mung sawetara perkara sing ora cocog maneh, kalebu clearance / mandheg barang sing ora layak, koleksi "Aku Pengin Kabeh", uga barang-barang sing wis digunakake sacara signifikan.
* Kita ora nawakake ijol-ijolan, sampeyan ditampani kanggo nggawe pesenan anyar nalika sampeyan siyap.

Conto 4: Teh Kurus - toko kesehatan lan kaendahan
Ditemokake ing 2012, SkinnyMe Tea yaiku perusahaan sing adhedhasar Australia sing misi kanggo mbantu wong entuk target kesehatan lan kesejahteraan. Gretta miwiti bisnis saka omah dheweke ing Melbourne, nggabungake semangat dheweke kanggo teh lan detox dadi siji produk, nggawe "Teatox" pisanan ing jagad. Program rong langkah sing populer nggabungake produk Pagi lan Petang, uga tips Mangan lan Olahraga kanggo nggayuh asil sing ditelusuri.

Wektu lan Biaya Pengiriman & Biaya
* Pesenan dikirim ing bisnis dina iki.
* Sawise pesenan dikirim email konfirmasi pengiriman bakal dikirim. Informasi nelusuri dikirim sakcepete sawise email konfirmasi pengiriman, sampeyan bakal diwenehi link pelacak sing bisa digunakake kanggo nglacak status pesenan sampeyan.
* Saiki kita ora ngirim menyang Meksiko, Portugal, Guatemala, Afrika Kidul, Korea Lor, Iran, Suriah, Yaman & Afghanistan amarga layanan pos sing ora dipercaya.
* Saiki kita ora bisa nawakake pengiriman gratis sing ora dilacak menyang Kanada amarga layanan pos sing ora bisa dipercaya.

Bali & Exchange Polisi
Kanggo ngganti pikiran:
* Yen sampeyan wis mung ngowahi pikiran, kita ora mbalekaken. Timbangan khusus bakal diwenehake ing kahanan sing luar biasa, nanging sampeyan kudu bisa menehi bukti sing bisa tuku kanggo tuku. Salajengipun, dagangan kedah:
ing kahanan sing santai;
- ora digunakake karo kabeh bungkusan asli;
- bali menyang kita kanthi hadiah utawa bonus sing ditampa kanthi bakul (yen ana);
- e-book ing ngisor iki amarga kita ora bisa mbalekaken tumbas (kanggo ngganti pikiran) Program SkinnyMe Detox; Program Badan Cantik Besi.
* Ijol-ijolan utawa mbalekaken maneh sajrone tuku 14.
Kanggo njamin pelanggan:
* Nanging, yen sampeyan yakin yen ana barang salah, utawa ana kegagalan utama karo barang, sampeyan bisa milih mbalekaken utawa ijol-ijolan.
* Yen kegagalan ora pati cilik, kita bakal ngganti item kasebut ing wektu sing cukup.
* Kajaba iku, SMT mbutuhake bukti sing luwih apik kanggo tuku sadurunge menehi obat.

Conto 5: Master lan Dinamis - aksesoris elektronik & alat gadget
Kanggo kabeh pita sing ana ing kono, Master lan Dinamis adol headphone berkualitas tinggi. Produk saka toko Shopify iki minangka bagean saka pasar headphone $ 1 milyar lan saingan Beats dening Dre kanthi kualitas.

Wektu lan Biaya Pengiriman & Biaya
* We nawakake pengiriman tambahan liwat FedEx Ground.
* Pesenan sing diselehake Mon-Fri dening 1 pm EST biasane dikirim ing dina sing padha.
* Kita bakal ngirim email informasi nelusuri pengiriman yen pesenan ninggalake gudang.
* Yen sampeyan pengin tuku dikirim liwat dina kaping pindho utawa sewengi, pilih pilihan iki sajrone pamrih. Ragad tambahan bakal ditambahake menyang total tuku.
* Kanggo kabeh pesenan sing ngemot barang monogrammed, mangga ngidini dina kapal kaping 5-7. Kabeh barang monogrammed yaiku adol akhir lan ora bisa dibalekake utawa diijolke.

Adat & Tugas
* Sampeyan bakal dikenani jumlah sing dipetik nalika checkout. VAT lan Tugas ora dikepengini nalika dikirim.

Bali & Exchange Polisi
* Kanggo spiker nirkabel, bisa dibalekake ing dina tuku 30 kanggo mbalekaken lengkap.
* Kabeh produk sing dituku saka situs web, kajaba speaker nirkabel, bisa dibalekake sajrone dina tuku 14 kanggo mbalekaken lengkap.
* Kanggo miwiti bali kaya ngono, hubungi kita ing support@masterdynamic.com. Isikan nomer serial lan alamat pengiriman lengkap ing pesen sampeyan menyang kami, lan kita bakal ngetokake wewenang ngasilake lan ngirim label kirim prabayar kanggo kiriman bali ing bungkusan Master & Dinamis asli.
* Kanggo ngasilake speker, Master & Dinamis bakal nyedhiyakake instruksi pengepakan khusus uga kemasan anyar yen kemasan asli ora ana maneh.
* Kebijakan iki ngasilake uga aksesoris kanggo produk aksesoris, kanthi watesan bantalan kuping lan kabel sing dituku minangka aksesoris mung bisa dibalekake yen durung digunakake.
* Produk sing dituku saka salah sawijine pengecer sah sing bakal ngetutake kabijakan pengecualian pengecer. Master & Dinamis ora nampa ngasilake utawa ijol-ijolan produk Master & Dinamis sing dituku saka pengecer liyane.
* Salajengipun, kita ora nampa ngasilake utawa pangiriman tanpa wewenang wangsul saka mejo layanan pelanggan ing support@masterdynamic.com.
* Pembayaran maneh dibayar sajrone bisnis 5 dina nampa lan disetujoni barang sing wis bali. Pembayaran maneh yaiku wangun pambayaran asli. Kita ora mbalekaken kiriman sewengi utawa biaya bungkus hadiah.

Toko kasebut beda-beda kanthi sukses, nanging kabeh sumber inspirasi sing apik kanggo e-commerce sing sukses. Umume conto kasebut nggawe dodolan ewu dolar saben wulan, sawetara duwe reputasi kanggo klien tenan kelangan. Toko kasebut sing paling disenengi? Toko salah sawijining toko sing paling penting kanggo sampeyan supaya bisa dituju kanthi dhuwur?

Sumber Saka:
https://www.oberlo.com/blog/shopify-stores

Facebook Komentar