fbpx

CJ arep Integrasi karo Lazada kanggo Dropshippers

CJ Arep Integrasi karo Shopee Kanggo Dropshippers
07 / 15 / 2019
Chinabrands Ulasan nyata, Mangkono Makane Langkung lan Langkung Akeh Wong-wong Pariwisata saka Chinabrands menyang CJDropshipping
07 / 15 / 2019

CJ Dropshipping, platform e-commerce sing digabung karo produk sumber, stok, percetakan lan kiriman kanggo pelanggan ing Shopify, Oberlo, eBay, Amazon, Etsy, lsp. Lazada, sing dikenal minangka "Amazon" ing Asia Tenggara, 1 ing Asia. tujuan blanja lan adol, narik kawigatosan akeh praktisi e-commerce ing wates: luwih saka 4.5 yuta pengunjung saben dina lan nglayani pelanggan sing luwih saka 600 yuta. CJ arep nggabungake karo Lazada!

Informasi umum babagan Grup Lazada

1 Online Blanja Blanja lan Kasedhiya
Diluncurake ing 2012 dening Internet Rocket, Lazada minangka pusat blanja online lan sade ing Asia Tenggara - saiki ana ing Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand, lan Vietnam. Kanthi kasedhiya 300 yuta SKU, Lazada nawakake macem-macem produk ing kategori saka elektronika, busana, lan elektronik konsumen kanggo barang-barang rumah tangga, dolanan, peralatan olahraga, lan barang-barang.

Fokus kanggo menehi pengalaman pelanggan sing apik, nawakake perawatan pelanggan sing lengkap lan bisa ngrampungake liwat lengen pengiriman mil sing pisanan lan pungkasan sing didhukung dening mitra logistik 100. Grup Lazada umume diduweni dening Alibaba Group Holding Limited (NYSE: BABA).

Lazada mbantu luwih saka para penjual 100,000 lokal lan internasional, uga merek 2,500, ngladeni konsumen 560 yuta ing wilayah kasebut liwat platform pasar, didhukung dening macem-macem solusi pemasaran, data, lan solusi layanan khusus. Lazada nawakake pengalaman pelanggan sing apik liwat jaringan para mitra logistik sing akeh lan duwe mimitina- lan mil pungkasan.

Perkembangan lan prestasi Lazada

Lazada Group minangka perusahaan e-commerce ing Asia Tenggara sing diadegake Rocket Internet ing 2012 lan diduweni dening Alibaba Group. Ing 2014, Grup Lazada ngoperasikake situs ing Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand, lan Vietnam lan ngungguli kira-kira US $ 647 yuta ing pirang-pirang pusaran investasi saka para investor kayata Tesco, Temasek Holdings, Summit Partners, JPMorgan Chase, Investment AB Internet Kinnevik lan Internet roket.

Situs-situs kasebut diluncurake ing Maret 2012, kanthi model bisnis kanggo nyedhiyakake persediaan kanggo para pelanggan saka gudang dhewe. Ing 2013 nambahake model pasar sing ngidini para pengecer pihak katelu adol produk liwat situs Lazada; pasar dadi 65% saka dodolan ing pungkasan 2014.

Ing April 2016, Alibaba Group tuku stake kontrol ing Lazada kanggo ndhukung rencana ekspansi Alibaba ing Asia Tenggara.
Ing Agustus 2018, Lazada minangka operator e-commerce paling gedhe ing Malaysia, Vietnam, Thailand, lan Filipina, adhedhasar kunjungan web saben wulan saben wulan. Ing wulan Desember 2018, Peng Lei diganti karo Pierre Poignant minangka CEO Lazada, karo Peng Lei dadi ketua ketua eksekutif.

Kantor ing Lazada

Ibu pejabat: Cara Pariwara 8, # 43-01 AXA TOWER, SINGAPURA 068811

Indonesia: TEMPAT MODAL, 20TH, lan FLOOR 21ST, JALAN JENDERAL GATOT SUBROTO KAV 18, JAKARTA SELATAN 12710

Malaysia: Level 20, Menara Worldwide, 198 Jalan Bukit Bintang 55100 Kuala Lumpur

Singapore: Cara Pariwara 8, # 43-01 AXA TOWER, SINGAPURA 068811

Philippines: 23F Gedung Taman Net, 5th Avenue, Bonifacio Global City, Taguig City 1634, Metro Manila, Filipina

Thailand: 689 BHIRAJ TOWER, UNIT NO. 209, 29TH FLOOR, SUKHUMVIT RD. KLONGTON NUE, WATTANA, BANGKOK 10110

Vietnam: Lantai 19, Bangunan Pusat Saigon, Menara 2, Jalan 67 Le Loi, Ward Ward Ben Nghe, 1, Kota Ho Chi Minh, Vietnam

Hong Kong: 24 / F TRANSLATE BANK TRANCANGAN 160, JALAN KULIT XNUMX, WAN CHAI, HONG KONG

Lazada nganyari slogan merek ing 20th, 2019

Lazada ngluncurake kampanye merek anyar - Go Where Heart Beats On June 20th, 2019. Iki nganyari pisanan kanggo Lazada ing limang taun kepungkur, tujuane kanggo ningkatake peran perusahaan saka perdagangan & belanja menyang "tujuan gaya urip". Slogan Lazada anyar kanthi luwih kuat lan kesegaran dikembangake lan dirancang dening perusahaan konsultasi - Superunion Singapore lan kampanye sabanjure diluncurake dening perusahaan pariwara - Wunderman Thompson Singapore.

Dilaporake manawa reposisi iki didhukung dening strategi "shoppertainment" (konsumsi hiburan merek) Lazada, sing tujuane ningkatake pengalaman belanja kanggo konsumen, nguatake para penjual lan terus kerjasama karo komunitas lokal (kayata "usahawan" lan para penjual desa).

Pierre Poignant, CEO klompok Lazada ngumumake yen "minangka pelopor e-commerce ing sekitar wilayah kasebut, mula kita ngenalake Lazada ing Asia Tenggara sing menehi pengalaman blanja online sing gampang kanggo para pelanggan. Kita dadi pimpinan pitung taun mengko lan kita ngarahake 300 yuta pelanggan kanthi 2030.

Gear fishing, muter lan Camping produk duwe potensial sing jelas ing 2019

Dikenal manawa panjaluk produk olahraga lan njaba terus nambah saben taun ing Asia Tenggara. Nganti saiki, ukuran pasar olahraga Laser & ruangan global udakara $ 110 yuta, lan samesthine ukuran pasar global tekan $ 300 yuta dolar ing 2019. Ing ngarep olahraga lan ing njaba bakal cenderung luwih santai, luwih mungkin cara urip, mulane, olahraga & produk ing njaban omah kanthi potensial gedhe bakal dadi barang sing perlu ing urip saben dinane.

* Telung kategori inti olahraga & eksternal kalebu:
rekreasi njaba - akun 42% (utamane sepeda, peralatan fishing, produk perkemahan, lsp);
sepatu & klambi - akun 36%;
ngleksanani & peralatan fitness kanggo 17% (peralatan & aksesoris).

* Pasar inti produk olahraga & njobo ing Lazada kalebu Thailand, Filipina, Malaysia, lan Indonesia, uga Singapura lan Vietnam, sing saya suwe saya cepet.

-Lazada cenderung bakal luwih fokus ing sepatu lan sandhangan ing 2019 saka perspektif kategori sekunder. Kabeh data sing ana gandhengane kalebu proporsi global lan regane regane nuduhake yen kategori iki tuwuh kanthi cepet, tingkat bathi cepet, lan proporsi sing cepet.
Elektronik lan jogokan minangka kategori pertumbuhan sing kuat ing kategori luang olahraga.
Kajaba iku, Lazada luwih fokus ing kategori ruangan, kayata peralatan fishing, muter, lan kemah nyebabake pangembangan cepet lan proporsi sing dhuwur.
-70% para panuku padha lanang, lan klompok umur kira-kira umur 20-40, dene 30% minangka wanita miturut potret konsumen Lazada. Nuduhake manawa ana kemungkinan gedhe para pembeli wanita ing olahraga lan produk ruangan.

Sekawan jinis adol sing dibutuhake & disenengi ing Lazada

sepisanan, kategori vertikal: kategori khusus & khusus, kayata sepatu olahraga, mancing, muter, Ora ana toko Grosir.
Kaping kalih, kinerja biaya: kanggo nyukupi kebutuhan konsumen massa, rega rata-rata sekitar RMB 50 - 100.
Pangeran, jinis merek: merek inkubasi lokal utawa merek consignment, duwe ide babagan operasi merek.
Paling ora, nanging paling, berkualitas tinggi: kualitas apik, tingkat tuku maneh, banjur menang pujian.

Skills penting kanggo pedagang bermutu tinggi ing Lazada

sepisanan, posisi produk. Ngerti panjaluk pasar, ngembangake produk sing kompetitif lan beda sing cocog karo panjaluk pelanggan.
Kaping kalih, kemampuan operasi. Dadi kenal karo pengalaman operasi e-commerce, kalebu alat latar mburi, analisis data, telusuran tembung panas, optimisasi komoditas lan kapabilitas operasi dhasar liyane.
Pangeran, toko sing bermutu tinggi. Integrasi integrasi Operasi 4P (produk, rega, papan, lan promosi), uga rencana pangembangan iklan ad.
Paling pungkasan nanging paling ora, kemampuan lokalisasi lintas lintas. Kalebu kenal logistik, tarif pajak, kawicaksanan, analisis treading pilihan konsumen lokal, sawise dodolan, jaminan kualitas, lsp.

Sumber Saka:
https://www.lazada.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazada_Group
Entri sing gegandhengan:
https://cjdropshipping.com/2019/07/04/five-hot-selling-camping-products-in-summer-as-well-as-notes-for-selection/

Facebook Komentar