fbpx
Kepiye Nggawe Kebijakan Pangiriman Toko Drop kanggo Pelanggan?
07 / 12 / 2019
CJ arep Integrasi karo Lazada kanggo Dropshippers
07 / 15 / 2019

CJ arep nggabungake karo Shopee kanggo wong sing duwe titisan. Shopee minangka platform e-commerce utama ing Laut Group. Lan minangka pasar seluler sing dirancang khusus kanggo para panuku lan adol supaya transaksi cepet, lancar lan aman liwat pambayaran lan dhukungan logistik. Shopee sepisanan diluncurake ing Singapura ing 2015 lan wiwit wiwit nggayuh Malaysia, Thailand, Taiwan, Indonesia, Vietnam, lan Filipina. Iki ngladeni pangguna ing Asia Tenggara lan Taiwan supaya tuku lan adol produk kanthi online. Lan Shopee target supaya terus ningkatake platform lan dadi pilihan pilihan e-commerce wilayah liwat optimisasi produk sing terus dilanjutake lan strategi fokus pangguna lokal.

Sajarah

2015, Shopee ngluncurake pasar sing berorientasi ing komunitas lan mobile ing Singapura, ing ngendi pangguna bisa browsing, blanja lan adol produk kapan wae lan ing ngendi wae. Gabungan karo dhukungan logistik lan pamayaran, platform kasebut tujuane supaya blanja online gampang lan aman kanggo para penjual lan para panuku. Ora let suwe, iki ngluncurake situs web sing bakal pesaing situs e-commerce liyane sing akeh kayata Lazada, Tokopedia, lan AliExpress. Supaya beda, Shopee nyedhiyakake Penjaminan belanja online liwat layanan njamin dhewe "Penjaminan Shopee". Sadurunge, iku mbayar bakul nganti sing tuku panampa kasebut.

Ing 28 Oktober, 2015, Auction Shopee resmi diluncurake ing Taiwan lan mlebu pasar e-commerce C2C, kanthi fitur utama "adol cepet sawise lelang" ing detik 30.

Ing 17 April, 2017, Lelang Toko wiwit ngisi biaya transaksi persen 0.5 lan persen 1.5 kanggo transaksi kertu kredit.

Ing Juli 3, 2017, layanan Shopee Shopping Mall anyar diluncurake ing Shopee Auction, ngrebut kesempatan bisnis B2B2C.

Ing Agustus 24, 2017, Toko Auction, resmi nganyari menyang Shopee.

Ing Maret 14, 2018, Shopee ngluncurake pusat blanja 24h, ngumumake mlebu ing pasar B2C lan nyedhiyakake pangiriman jam 24.

wutah

Ing 2018, GMV Shopee ing saindenging taun ana $ 10.3 milyar, kanthi pertumbuhan taun 149.9%. Wutah Shopee minangka asil modul karya dinamik lan rencana ekspansi strategis ing wilayah Asia Tenggara. Ing pasar eKommer Asia Tenggara luwih saka lalu lintas 74% muncul saka pangguna seluler lan Shopee wis nindakake kanthi apik kanggo narik lalu lintas kasebut. Ngarsane liwat saluran media sosial lan basa sing ramah pangguna wis luwih populer ing kalangan para panuku. Sing gampang adol adol luwih akeh adol sing adol. Saiki, Shopee duwe luwih saka 7 yuta sing adol aktif lan jumlah iki terus saya tambah kanthi wektu. Ana luwih saka undhuhan aplikasi 200 yuta. Lan kunjungan saben wulan saben wulan kanggo Shopee berjumlah 147.6 yuta pengunjung ing Q4 saka 2018 kanthi peningkatan 74.

Milih Pbatang

Ana sawetara informasi saka ngendi sampeyan bisa ngerteni ngerti babagan pemikiran produk milih Shopee:

  • Platform kanthi pamirsa sing padha, kayata Lazada, 11street, Q100, Lelong, Tokopedia
  • Pilihan seri Tik Tok
  • Situs sumber

Produk & Kategori Paling Dhuwur

Kategori paling ndhuwur ing Shopee yaiku Fesyen Wanita, Fesyen Pria, Dolanan, Bocah-bocah, Bayi, Makanan lan Minuman, lan Ponsel lan Gadget.

Fesyen 1.Women

Produk ndhuwur Fashion Wanita yaiku culotte, anting-anting lan sneaker.

Fesyen 2.Men

Produk paling ndhuwur Men's Fashion yaiku pil freshener sneaker, ningkatake produsen putih, perhiasan putih.

3.Toys, Bocah-bocah lan Bayi

Produk ndhuwur Dolanan, Anak-anak lan Bayi yaiku wes teles, lampin mamypoko, tas udan.

4.Food lan Beverages

Produk paling ndhuwur saka panganan lan Minuman yaiku minuman paket milo, indomie asin asin, mi kiki.

5.Ponsel lan Gadget

Produk paling ndhuwur saka Ponsel lan Gadget yaiku pokemon go auto, keyboard mekanik, xiaomi amazfit.

Elingi: Tambah katrangan produk sing akurat lan tepat banjur coba entuk peringkat sing cocog kanggo produk sampeyan uga nggunakake gambar kualitas bebarengan karo produk sampeyan.

Mupangat ing Shopee

1.Free kanggo Kabeh

Shopee ora ngisi biaya, nanging minangka platform kanggo para penjual kanggo njelajah tanpa nduweni kualifikasi babagan pambayaran. Lan ora ana biaya Listing utawa komisi lan ora ana biaya download.

2. Jaga Kebijakan

Sing adol ora kudu mbukak rincian kontak pribadhi menyang panuku kanggo fungsi "Chat" sing bisa miwiti pacelathon antarane bakul lan panuku ing aplikasi kasebut.

3. Pembayaran Gampang

Para panuku bisa mbayar kabeh kanggo tuku liwat kertu kredit lan perbankan online tanpa alangan amarga kudu lelungan menyang mesin supaya bisa mbayar. Lan sing adol ora kudu mriksa kabeh transfer / pembayaran bank sing digawe liwat kertu kredit utawa perbankan online kanggo barang-barang amarga amarga Tokoee bakal nggawe kabeh cocog kanggo mesthekake kabeh pembayaran bener.

4. Layanan Pelanggan Pas wektune

Pelayanan pelanggan Shopee minangka telpon adoh kanggo menehi dhukungan kanggo kabeh masalah babagan layanan Shopee saka pambayaran, kanggo status pangiriman nganti kualitas produk.

5. Expand Horizons Sampeyan

Kanthi Shopee, minangka bakul, sampeyan bakal bisa nggedhekake basis pelanggan lan dadi panuku, sampeyan bisa nemu tawaran apik lan toko kapan wae lan ing ngendi wae.

6. Konggo

Sampeyan bisa nuduhake barang sing disenengi utawa toko sampeyan dhewe karo kanca lan kulawarga ing media sosial sing nawakake para belanja pengalaman belanja.

7. Platform Internasional Shopee

Platform Internasional Shopee ("SIP" kanggo jangka pendek) ngarahake solusi mandeg sing cepet, efisien lan aman kanggo e-commerce lintas ing Asia Tenggara kanggo para penjual lan menehi layanan kanthi platform lengkap. Penjual mung kudu mbukak toko ing salah sawijining pitu situs Shopee lan sampeyan bakal mbukak situs liya ing wektu sing padha. Informasi produk uga bisa diterjemahake kanthi otomatis lan disinkronake menyang situs liyane.

Sinau luwih lengkap babagan Shopee saka tautan ing ngisor iki:

Website resmi: https://shopee.com/ & http://shopee.com.my/mobile/

Facebook resmi: https://www.facebook.com/ShopeeMY

Instagram resmi: https://instagram.com/shopee.my/

Twitter resmi: https://twitter.com/shopeeid

Lan yen sampeyan pengin mbukak toko ing Shopee, sampeyan kudu nyiapake perkara ing ngisor iki:

  • Lisensi bisnis perusahaan utawa makarya dhewe
  • Kertu id saka wong sing sah
  • Screenshot pesenan sing digawe ing latar mburi platform e-commerce sajrone meh 3

Catetan: Kualifikasi sing duwe tenaga kerja mung kasedhiya ing Taiwan kanggo toko pertama.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar