fbpx

Chinabrands Ulasan nyata, Mangkono Makane Langkung lan Langkung Akeh Wong-wong Pariwisata saka Chinabrands menyang CJDropshipping

CJ arep Integrasi karo Lazada kanggo Dropshippers
07 / 15 / 2019
Acara E-commerce 12 Panas Paling Ndhuwur ing Setengah Pisanan 2019
07 / 16 / 2019

Chinabrands Ulasan nyata, Mangkono Makane Langkung lan Langkung Akeh Wong-wong Pariwisata saka Chinabrands menyang CJDropshipping

Pangiriman drop minangka cara pemenuhan eceran sing ora bisa nyimpen barang ing Simpenan, nanging langsung ngirim pesenan pelanggan pungkasan lan rincian kirim menyang supplier, sing banjur ngirim barang langsung menyang pelanggan pungkasan. Sing adol bisa ngasilake bathi bedane ing antarane regane supplier lan rega adol sing diwenehake dening pihak sing duwe.

Kanthi munculé E-commerce, jebulehe mundhak nanggepi wektu lan kahanan sing tepat. Chinabrands minangka salah sawijining platform sing nggeser, nyedhiyakake puluhan garis produk sing populer, saben produk anyar lan produk paling laris. Iki disesuaikan karo kabutuhan konsumen lan tuntutan pasar utama.

Paling anyar ngluwihi former. Sanajan dadi platform pengiriman gulung global sing luwih dhisik tinimbang CJDropshipping, ana akeh pelanggan sing ngeluh pengalaman ala sing diwenehake dening Chinabrands lan jumlah wong sing pindhah saka Chinabrands menyang CJDropshipping, sing bisa dideleng saka sawetara ulasan nyata ing Trustpilot .

Simpenan Product Ora Cukup

Produk, mesthine minangka perkara sing paling penting nalika proses mandesake babagan kualitas lan pangiriman. Nanging, umume keluhan sing ditampa dening Chinabrands ana hubungane karo produk. Kadhangkala dheweke nggawe katrangan sing salah ing situs web, sing nggawe kepemilikan nggawe salah sijine lan nyebabake kerugian pelanggan lan dhuwit, sing nate ora nate metokake. Kajaba iku, sanajan macem-macem produk ing situs web, dheweke duwe stok sethithik, malah kanggo sawetara laris. Dheweke mung ora bisa ngilangi panjaluk sing dikepengini.

Masalah Masalah Kiriman

Ngomong babagan masalah kiriman, keluhan pelanggan ora arang dirungokake. Kasus produk sing dikirim ora cocog karo sing dikarepake ora jarang. Sawise ngenteni suwe, apa sing dituduhake para pelanggan mung barang kesalahan sing dikirim utawa malah ora ana barang sing dikirim. Akeh masalah sing nggegirisi umume nalika pesenan mandheg saka pesenan ing Chinabrands. Dheweke ora nate nyatakake regane ing dokumen roadbill kanthi bener, sing nyebabake kiriman kiriman amarga masalah karo adat istiadat.

Sistem Bayaran sing ora transparan

Sistem biaya ora mbukak utawa transparan. Kadhangkala para pemain sing dipeksa kudu mbayar tambahan, kaya kiriman, tugas, lan pajak tanpa ngerti dhewe, sing nyebabake rega total padha utawa luwih dhuwur tinimbang situs liyane. Apa iki dudu cara ngapusi?

Layanan Pelanggan Telat

Layanan pelanggan uga njaluk akeh sing dikarepake. Situs web kasebut rumit banget karo tatanan kasebut minangka mbuwang wektu lan energi. Nalika droppshippers njaluk layanan pelanggan, apa sing ditrapake mung minangka tanggapan otomatis. Katon layanan manual minangka tampilan sing meh ora bisa ngarep-arep nanggapi, apike balesan cepet. Kangge, cara nelusuri mesthi ora kasedhiya, amarga kabeh wis digawe tanpa konfirmasi. Apa luwih ala, dheweke ora ngetutake kabijakan mbalekake lan kabijakan sanajan paket ora teka utawa barang-barang katon rusak. Sing paling ngganggu yaiku dheweke ora nate mungkasi surat-surat sampah menyang tetes.

Ngelingi kabeh kekurangane ing ndhuwur, luwih akeh wong nglalekake pepeteng kanggo cahya, milih CJDropshipping tinimbang Chinabrands minangka mitra. Sabanjure, ayo njelajah apa sing ana ing bumi minangka CJDropshipping.

Pitung Ora Lan Siji Gratis

Kekuwatan CJDropshipping sing paling penting kanggo kerjasama, aku rumangsa bisa diringkesake minangka "Pitu Ora Satu Gratis". Ora mbayar ragad saben wulan, ora ana biaya persiyapan, ora duwe biaya sourcing, ora ana biaya kemasan, ora mbayar ragad, ora biaya pangolahan, tanpa pesenan minimal, lan pengiriman pengiriman gratis.

Macem-macem Produk sing diwenehake

Kanthi udakara atusan pabrik gotong royong lan gudang 20,000 meter persegi, macem-macem produk kanthi rega sing murah tanpa butuh warehousing diwenehake, rega sing biasane murah tinimbang vendor AliExpress lan eBay. Dropshippers bisa duwe pangerten dhasar babagan produk sing dikarepake liwat deskripsi produk sing bener lan standar kanthi online. Kita bisa sumber produk kanggo bisnis drophipping, kanthi nuntut panjaluk macem-macem. Wigati dicathet yen kita bisa uga nempatake logo sampeyan ing produk lan paket kanthi layanan POD sing diwenehake. Tinimbang kalebu kabeh kategori ing produk, kita nyuda produk sing diwenehake kanthi fokus ing perhiasan, aksesoris lan produk liyane. Kanthi cara iki, kita bisa sumber meh kabeh sing dibutuhake pelanggan. Apa maneh, nganyari produk sade panas sing nyata bisa digayuh, supaya bisa luwih cepet karo tren fashion lan nambah dodolan produk.

Pangiriman sing Gancang

Kanggo pangiriman, wektu pangolahan paling cepet yaiku dina sing padha. Nganti saiki, kita minangka mitra utama sing dadi salah siji saka toko 100 Shopify lan WooCommerce ndhuwur.

Kasedhiya layanan sing mandheg

Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor liyane, CJDropshipping mung partai adol sawise sampeyan kudu menehi hasil. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang AliExpress utawa eBay.

Layanan Pelanggan sing Sampurna

CJDropshipping nduwe prinsip manawa kepuasan pelanggan dadi prioritas utama. Mulane, dhukungan online 7 * 24 kasedhiya karo macem-macem basa, kalebu basa Inggris, Spanyol, Cina lan liya-liyane. Ngirim panjaluk sumber kanggo CJ APP, APP sing eksklusif kanggo CJDropshipping, siji klik bisa mbantu sampeyan ing produk lan supaya bisa ngolah pos lan sampeyan bakal entuk kutipan ing jam bisnis 24. Sampeyan bisa ngirim utawa menehi link menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa. Sampeyan uga bisa ngetutake Facebook kanggo interaksi. Ing kasus apa wae, komunikasi siji kanggo siji kasedhiya kanggo sampeyan ngerti babagan produk lan status pesenan sampeyan. Kajaba iku, kertu adat lan kanthong sampeyan bisa dilebokake ing saben bingkisan sampeyan.

Pengin miwiti bisnis. Kepéngin dadi drophippers sing sukses. Kesusu milih pasangan sing pas. Nggabungake CJDropshipping, lan sampeyan ora bakal Getun.

Facebook Komentar