fbpx
Chinabrands Ulasan nyata, Mangkono Makane Langkung lan Langkung Akeh Wong-wong Pariwisata saka Chinabrands menyang CJDropshipping
07 / 15 / 2019
Mupangate & Tips Pemasaran E-commerce Marketing kanggo Ngunggah Penjualan
07 / 18 / 2019

E-commerce ganti kanthi cepet, ana pirang-pirang peluncuran lan nganyari produk e-commerce ing akhir Juni 2019, kalebu mata uang digital, pengiriman lan logistik, penjualan multi saluran lan alat inovatif (AR) kanthi inovatif , lan sapiturute, pirsani acara e-commerce sing paling populer 12 kanggo setengah taun pertama 2019.

1. Layanan Dagang Tanpa Kepala diluncurake dening Adobe Commerce Cloud

Adobe Commerce Cloud ngumumake layanan dagang tanpa kepala sing bisa nggawe integrasi lan proses pangiriman sing terus-terusan lan nggawe pelanggan bisa gampang ngganggu pangkalan kode kanthi cepet lan fleksibel. Ora ana bisnis cilik utawa gedhe sing bisa ngetokake fitur-fitur anyar ing produk / kaping pirang-pirang dina supaya bisa nanggepi owah-owahan para pelanggan kanthi cepet lan gedhe.

2. Cryptocurrency-Libra diterbitake dening Facebook

Facebook ngumumake penerbitan Libra, mata uang digital anyar adhedhasar teknologi blockchain. Konsolidasi telung bagean, misi Libra yaiku mbangun infrastruktur sistem finansial lan finansial global kanggo miliar milyar. Katelu bagean kasebut bisa kerja bareng kanggo nggawe sistem finansial luwih inklusif lan universal, kalebu yayasan blockchain, aset cadangan nilai intrinsik, lan masyarakat Libra independen sing ndhukung ekosistem. Kejabi, dompet digital - Calibra bakal diluncurake ing 2020 dening Facebook.

3. Wawasan Persaingan Anyar - Ringkesan Situs Ditawakake dening Alexa.com

Anak perusahaan saka Amazon - Alexa.com nawakake daya saing para pemasar saiki. Ringkesan Situs Alexa nduwe luwih saka 3 yuta pangguna unik saben wulan lan nyatakake kekuatan, kelemahane, lan kesempatan merek, kalebu data situs web, pemirsa, kata kunci, lan analisis kompetitif. Analitis web uga mbantu para pemasar ngenali lan nggunakake kesempatan digital kanggo para pelanggan potensial lan ana. Kajaba iku, Ringkesan Situs uga bisa mbantu agen ngrancang rencana pemasaran sing sampurna lan menehi asil sing luwih cepet kanggo para pelanggan.

4. Jaringan Logistics Mbangun Logistik kanggo US Sellers

Shopify rencana kanggo nandur modal $ 1 milyar ing ngluncurake jaringan logistik anyar ing AS kanggo mbantu bisnis cilik tetep kompetitif karo Amazon lan ngidini para penjual ing Shopify ngirim produk kanthi luwih cepet lan luwih murah. Diadopsi karo teknologi alokasi persediaan cerdas uga pembelajaran mesin, jaringan bisa prédhiksi pusat logistik sing paling cedhak lan persediaan sing paling apik kanggo saben posisi kanggo njamin pangiriman kanthi cepet lan murah.

5. ShippingEasy wis ngluncurake Suite Pemasaran Pelanggan Pelbagai saluran

ShippingEasy ngluncurake suite multi-saluran kanthi fungsi anyar kanggo pemasaran pelanggan supaya bisa adol online kanthi ukuran kabeh (utamane adol ing Amazon lan Shopify) kanggo njupuk data kanthi lengkap supaya pangerten pelanggan luwih apik lan bisnis baleni sing ora bakal rampung. Suite pemasaran pelanggan sing nggedhekake kalebu manajemen umpan balik Amazon, pembangun template seret & gulung, aturan subdivision sing kuat, kampanye pemasaran email ing grobag belanja sing dibuwang, lan liya-liyane.

6. Whitebox Ngunggahake $ 5 yuta kanggo Platform Logistik E-commerce

Whitebox, pangembang logistik e-commerce langsung-kanggo-pelanggan, ngunggahake dana $ 5 $ A ing dana. Whitebox ora mung mbantu perusahaan njangkepi proses e-commerce kabeh, nanging uga ngetung persediaan sing njaga biaya panyimpenan minimal.

7. SureDone Augmented Engine Automation kanggo Ndhukung Pasar lan Integrasi Komplementasi

SureDone minangka platform manajemen e-commerce lan platform manajemen multi-saluran sing dirancang kanggo ningkatake efisiensi lan automasi bisnis online kanggo merek, perusahaan, lan ebay dagang sing akeh tuwuh. Mesin automasi majeng ngaktifake sambungan kompleks lan alur kerja integral saka API sing dibutuhake para mitra.

Mesin otomatis SureDone minangka konektor ing antarane data bisnis lan sistem latar mburi sing adol penjual bisa nemtokake jinis sambungan lan variabel lapangan liwat konfigurasi file. Data kasebut bisa diimpor lan diekspor menyang SureDone kanggo nggampangake dhaptar produk, manajemen persediaan, pengendalian order, pelacakan kapal, lan syarat logistik liyane.

8. Google ngluncurake Advertising Immersive Anyar kanggo YouTube Liwat Optimization Tampilan Pariwara

Google ngluncurake format pariwara 3D anyar lan nyedhiyakake tampilan AR lan fungsi Live kanggo promosi YouTube. Pelanggan bisa nyoba nyoba make-up nalika nonton video ing YouTube. Google nyedhiyakake conto produk virtual sing bisa ngatasi pirang-pirang nada kulit liwat sinau mesin lan teknologi AR. AR Beauty Try-On kasedhiya liwat FameBit - platform konten merek internal YouTube.

9. Amazon Ngembangake Jaringan Airline kanggo Peririman Perdana

Amazon ngumumake kemitraan karo GECAS (GE: Services Aviation Services) ing Paris International Air Show kanggo pajeg pesawat kargo 15 Boeing 737-800. Pesawat 15 minangka pelengkap saka limang Boeing 737-800 sing diumumake sadurunge GECAS ing taun iki. Layanan udara saka Amazon bisa ngirim atusan ewu paket saben dina amarga pesawat udara bakal mabur menyang Amerika Serikat kanthi luwih saka rute 20 liwat jaringan udhara Amazon kanthi algoritma lan piranti lunak canggih kanggo kapasitas lan rencana rute.

Amazon uga bakal mbukak fasilitas penerbangan anyar taun iki ing Bandara Fort Worth Alliance, Bandara Wilmington Agung lan Bandara Internasional Rockford ing Chicago. Hub penerbangan utama ing Cincinnati / bandara Kentucky International resmi bakal mbukak ing 2021.

10. Sizzle arep Dikenal ing Kanada

Perusahaan pembayaran Sezzle ngumumake platform kasebut bakal ngladeni ewonan toko online ing Kanada, kalebu merek olahraga olahraga Italia Kappa. Ing Amerika Serikat, luwih saka pengecer 3,300 milih Sezzle minangka rencana cicilan sing disenengi.

Sezzle nawakake installment tanpa bunga kanthi enem minggu kanthi biaya tambahan sing nyedhiyakake pelanggan, utamane Millennial sing ora duwe riwayat kredit cara pembayaran sing luwih gampang lan tanggung jawab. Solusi "toko saiki, mbayar mengko" saka Sezzle ngidini para pelanggan kanggo njaluk panjaluk sing tuku papan tanpa ngganggu anggaran bulanan utawa mriksa priksa kredit sing ora sabar.

11. Piranti Lunak Diluncurake Versi Paling Anyar saka Platform E-commerce

Software Insite, panyedhiya solusi dagang digital kanggo produsen lan distributor, ngluncurake versi paling anyar platform e-commerce ing InsiteCommerce. Versi anyar nambah fungsi telusuran Insite, tandha dhaptar email, bagean panguwasa saka macem-macem dhaptar pelanggan, nambah keamanan, lan nyedhiyakake integrasi platform awan data produk InRiver.

12. Layanan Web Amazon (AWS) Nyariosaken Kasedhiyan Hub Security SecurityS

AWS ngumumake kasedhiyan Hub Security Security AWS sing nangani masalah keamanan lan kepatuhan. Hub Security Security bisa nglumpukake, ngatur, lan menehi prioritas tandha keamanan saka layanan AWS beda lan solusi jaringan mitra AWS kanggo nglakokake pemeriksaan pematuhan otomatis lan terus-terusan adhedhasar standar lan praktik industri. Pelanggan mbayar mung mriksa pamatuhan sing ditindakake lan panemuan keamanan, lan acara panemuan keamanan 10,000 pisanan gratis saben wulan.

Facebook Komentar