fbpx
Kutha E-commerce 10 Ndhuwur ing Asia kanggo Dropshipping lan Fulfillment Center
07 / 19 / 2019
Panjaluk Produk Kebersihan Feminine Online tuwuh ing India
07 / 22 / 2019

Kepiye nyelehake Contoh utawa Prentah Uji coba?

pesenan sampel

Pesenan conto utawa uji coba dianggep pesenan grosir ing CJDropshipping! Bentenane yaiku kanthi akeh nanging umume conto utawa uji coba kanthi nganggo siji utawa rong item.

Sampeyan bisa ndeleng video ing ngisor iki babagan kepiye cara nyelehake sampel utawa Urutan Uji?

Sampeyan uga bisa mriksa kanthi rinci ing kene: Kepiye Tuku Inventori utawa Grosir ing CJ APP?

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!