fbpx

Warta: Lady Gaga ngluncurake Laboratorium Haus ing Perdana Perdana Amazon

TIP: Kepiye Ndhaptar Kata Kunci Produk Nem supaya Entuk Rating Panelusuran Dhuwur?
07 / 23 / 2019
Kepiye CJDropshipping diluncurake lan ditambahi
07 / 25 / 2019

Aku: Laboratorium Haus ing Hari Perdana Amazon

Lady Gaga digunakake kanggo judhul pariwisata jagad lan residu Vegas, nanging ikon penyanyi lan mode super kasebut dadi Perdana Hari Amazon ing taun iki, kanthi ngluncurake merek kaendahan anyar sing dijenengi - Haus Laboratories. Garis dandanan jantina-netral, sing nuduhake jeneng karo tim penyanyi Haus of Gaga, diluncurake ing Juli 15 ing Juli minangka bagean acara Perdana Perdana Amazon, sing umure rong dina ing taun iki lan nawakake ewu tawaran lan promosi ing saindenging situs eceran online.

Koleksi Haus Laboratories kalebu sawetara "alat ekspresi mandiri", lan peluncuran wiwitan menehi gloss lip, pelapik lip lan bubuk shimmer Cairan, kabeh kasedhiya ing pirang-pirang warna lan warna. Miturut Amazon, garis dandanan digawe "kanggo nyebar kebecikan, keberanian, lan kreatifitas kanthi nyedhiyakake alat kanggo ekspresi lan penemuan diri."

II: Penjualan lan Kategori saka Amazon Prime Day

Perdana Day taun iki minangka acara jam 48, diwiwiti ing tengah wengi Pasifik ing Senin, Juli 15, 2019, lan pungkasane ing 11: 59 pm Pasifik Wektu Selasa, Juli 16, 2019. Amazon Prime Day kaya sing kita ngerteni yaiku acara belanja global kanthi adol sing ngluwihi sing ana sadurunge Black Friday lan Cyber ​​Senin gabungan. Anggota Perdana bisa uga bisa milih toko atusan ewonan, kanthi tawaran anyar wiwit saben limang menit.

Amazon ngumumake ing Juli 17 yen penjualan global Perdana Day 2019 ngluwihi 1.61 milyar kilogram. Anggota Perdana tuku luwih saka produk 175 yuta sajrone acara kasebut, kalebu meh kabeh kategori produk, kalebu produk elektronik, produk kaendahan, produk busana, barang-barang dolanan, dolanan, prabotan, kebutuhan saben dinane, persediaan sekolah lan liya-liyane.

Yen sampeyan kepingin weruh apa sing dituku wong ing saindenging taun iki, kita wis entuk sampeyan nutupi. Terus maca kanggo ngatasi larang Perdana Day sing paling larang saka kabeh ndonya.

III: Paling laris ing Juru Perdana ing Amazon ing Negara 18

1. US:
Filter banyu Pribadi LifeStraw, PotdoDUO60 Cepet, Kesehatan 23andMe + Keturunan.
LifeStraws minangka filter banyu pribadi, sing bisa nggawe banyu sing ora bisa diombe. Taun iki, anggota Perdhana Amerika cepet-cepet bisa urip ing LifeStraws, panjaluk kasebut akeh banget supaya saringan kasebut sering didol ing Perdana Perdana.

2. UK:
Sony PlayStation Classic, Oral-B SmartSeries Electric Toothbrush, Shark Vacuum Cleaner.
Pembeli ing Inggris entuk nostalgia Hari Perdana iki, mlumpat kanggo menehi hasil PlayStation Classic - versi mini PlayStation asli sing diluncurake ing 1994 udakara $ 20. Wis diisi karo game 20 saka konsol asli, lengkap karo rong pengawal klasik, pesawat iki mesthi bisa nyedhiyakake jam sing nyenengake kanthi cara sepuh.

3. UAE:
Banyu Botol Al Ain, Pembuatan Ariel Aroma, Towel Tissel Fine Fine.
Ing Uni Emirat Arab, anggota Perdana nggunakake Perdana Day kanggo nyedhiyakake staples rumah tangga. Banyu botol minangka sing paling populer dituku, kanthi cuci cuci lan kertas jamban mandheg ing mburi.

4. Bongso Spanyol:
Headphone Bluetooth Tanpa kabel Yobola, Seri Multigroom Philips 7000 Trimmer Kabeh, Lampin DoDot.
Pembeli Spanyol seneng diskon sing tajem ing headphone Bluetooth Hi-Fi. Nalika iku ana diskon utama kanggo Perdana Day sing luwih murah. Pasangan kasebut mung bisa ditemokake ing situs internasional Amazon, nanging isih dikirim menyang AS.

5. Singapore:
Susu Segar Meiji, Minuman Lemah Coca-Cola Zero, Tisu Mandi Perawatan Murni Kleenex.
Juli 15 lan 16 nggawa wong-wong sing apik ing Singapura babagan sawetara minuman favorit. Sing paling laris yaiku susu segara Meiji, sing sejatine ora bisa ditemokake ing AS ing AS, nanging sampeyan bisa nemokake akeh gula-gula Meiji sing esuk uga susu saka macem-macem merek.

6. Walanda:
Lampu Mama Bear, Kertu Memori SanDisk 128 GB, Lampu Ambiance warna Philips Hue Putih.
Kothak ing Walanda kapenuhan popok saka Mama Bear, merek bayi ing omah ing Amazon. Tuku praktis liyane, kaya kertu memori lan lightbulbs, uga ndhaptar dhaptar kasebut.

7. Mexico:
Anggota Perdana ing Meksiko melu tawaran game. Nintendo Switch, piranti sing inovatif sing minangka konsol genggem lan TV ing siji, minangka produk sing paling akeh sing dituku. Ing tanggal sabanjure dhaptar kasebut yaiku monitor HP, sing bisa digunakake minangka pelengkap kanggo saklar, utawa dhewe.

8. Luxembourg:
JBL Charge 3 Bluetooth Portable JBL, Tefal Jamie Oliver Stainless Steel Pan, iRobot Roomba 671.
Speaker sing tahan lama, anti banyu minangka sing paling populer ing saindenging taun, nanging iki minangka Perdana Perdana sing paling populer ing Luxembourg. Pembelian omah lan teknologi liyane nggawe dhaptar kasebut, kaya panci stainless steel lan vakum robot.

9. Japan:
Banyu Selamat Selamat, Baterai Ponsel 10,000 Anker PowerCore, Lampin Perlindungan Lampungan Premium.
Perdhana Day ing Jepang ditetepake kanthi tumbas utilitarian. Botol banyu paling ndhuwur ing dhaptar, banjur diisi pangisi daya portebel lan popok praktis.

10. Italia:
Nescafé Dolce Gusto Barista Caffè Espresso, Dash 3-in-1 Detergent Pod, Pangisi daya Portable AUKEY Powerbank.
Dheweke ujar yen Italia ngerti kopi, dadi mung yen produk sing paling akeh dituku ing Italia iki Perdana Day minangka bungkus kopi kopi ala Italia. Tuku praktis kaya cuci mulut lan pangisi daya portabel uga paling akeh dhaptar.

11. India:
Lampu bohlam LED Syska 9-Watt Smart (karo Amazon Alexa), Telepon Wireless Bluetooth BoAt Rockerz Olahraga, Wangi Kamar Mandi Godrej Aer Pocket.
Lampu lampu cerdas - sing bisa ngganti warna lan bisa dikendhalekake kanthi mung swara - yaiku bintang Perdana Perdana ing India. Headphone Bluetooth lan wangi jamban sing wicaksana uga nggawe dhaptar tumbas ndhuwur.

12 - 13. Jerman lan Austria:
Speaker JBL Bluetooth, Tefal Jamie Oliver Stainless Steel Pan, OSRAM Smart + Plug Zigbee Switchable Light Socket.
Jual sing paling laris, JBL Charge 3 ora mung tuku sing populer ing Luxembourg, nanging uga ing Jerman lan Austria uga.

14. France:
iRobot Roomba 671, Pabrik Titik Crita Lunii, Tungku Listrik Elektronik Oral-B.
Vakum robot iki bisa ngresiki lantai tanpa sampeyan ngangkat driji - dadi ora kaget amarga wis nggawe dhaptar paling laris kaping pindho. Minangka tumbas sing paling populer ing antarane para Perdana Menteri Prancis.

15. China:
Pengukuran Gula Pengukir, L'Oreal Ngrembugake Krim Obat, Piranti Ngilangi Piranti Aksi.
Produk kecantikan minangka barang paling laris ing antarane para anggota Perdana Perdana Cina. Polish awak Dove mendhuwur dhaptar, banjur disetrapake karo krim mata sing hydrating lan alat penghapus rambut ing omah.

16. Canada:
PlayStation 4 Slim karo Spiderman lan Horizon Zero Dawn, Filter banyu Pribadi LifeStraw, Kesehatan 23andMe + Keturunan.
Bundel Slim PlayStation 4 Slim, sing teka karo game rong hit, mula populer ing Perdana Day saiki isih adol saiki. Ndhuwur dadi dhaptar paling laris ing Kanada, bebarengan karo kit LifeStraw lan 23andMe sing populer.

17. Bélarus:
OSRAM Smart + Plug Zigbee Lampu Soket Cahaya, Kertu Memori SanDisk 128 GB, Filter Air Brita.
Plug sing cerdas, sing ngidini sampeyan ngontrol teknologi karo piranti sampeyan, sing dadi penjual paling apik ing Belgium.

18. Australia:
Mario Kart 8 Deluxe, Rampung Powerball All-in-1 Max Mesin pencuci mulut, Huggies Ultra Nappies.
Shoppers Australia seneng snagging game klasik lan nyenengake kulawarga iki kanthi diskon. Bebarengan karo Mario Kart, tumbas praktis kaya mesin cuci pencuci piring lan popok minangka sing paling laris.

Facebook Komentar